Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hadi ya ne güzel bende dün tuttum bugünde öleydim ama bozuldu malesef regl oldum

aa ne romantik sevgilin varmış canım güle güle kullan
asker olmasa daha neler yaparrdıı..sürprizleri çok sever benim aşkımm:smiley-cool:

bende o durumdayım işte bitsede bir an önce oruç tutsamm die bekliorum yarın inşallahh ilk orucuma başlıcamm..sahura kalkması fln çok güzel oluo çok mutlu hissediorum kendimii

HADİ YA NE GÜZEL ÇOK ŞANSLISIN CANIM VALLA
aslında bende pek sewerim süpriz yapmayı ama bceremiyorum nedense:)
inş.tutarsın çalışmadığın zaman kalkmak pek güzel iş hayatında zor oluyor ya sıkıldım valla iyice
izine 36 günüm kaldı:dance:

benim stajımın bitmesinede 11 iş günü kaldı çok sıkılıyorum ya tam çile üstelik acıkmaya başladım şimdiden kızlaarreyvahedigeldismile

evet canım 3 yıldır bende öğrenci evindeydim okul oluodu tutamadım o yüzden ama bu sene okul başlamadı daha o yüzden tutucamm...canım birde izin şafağı mı sayıyosun sendelikafadulden

benim stajımın bitmesinede 11 iş günü kaldı çok sıkılıyorum ya tam çile üstelik acıkmaya başladım şimdiden kızlaarreyvahedigeldismile

HADİ YA AZ KALMIŞ ONDAN SONRA EWDESİN NE GÜZEL

İİ BARİ ESİNCİM EVET BİRDE İZİN ŞAFAĞI SAYIYORUM ÖMRÜM ŞAFAK SAYMAKLA GEÇİYOR VALLAkaydirigubbakcemile3

SEN İİ OLMUCANDA BEN Mİ OLUCAM MELAYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…