- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.921
asker olmasa daha neler yaparrdıı..sürprizleri çok sever benim aşkımm:smiley-cool:hadi ya ne güzel bende dün tuttum bugünde öleydim ama bozuldu malesef regl oldum
aa ne romantik sevgilin varmış canım güle güle kullan
siyah incim özeline bi bakarmısın
siyah_inci, sarilale0308, Babyke, kardelen44+, mehabbet, nuran07, tatlikis+, susu_+, Duygu.C
baya kalabalığız maşallah
merhaba kızlara.s.
asker olmasa daha neler yaparrdıı..sürprizleri çok sever benim aşkımm:smiley-cool:
bende o durumdayım işte bitsede bir an önce oruç tutsamm die bekliorum yarın inşallahh ilk orucuma başlıcamm..sahura kalkması fln çok güzel oluo çok mutlu hissediorum kendimii
merhaba tatlımm hoşgeldinn
HADİ YA NE GÜZEL ÇOK ŞANSLISIN CANIM VALLA
aslında bende pek sewerim süpriz yapmayı ama bceremiyorum nedense:)
inş.tutarsın çalışmadığın zaman kalkmak pek güzel iş hayatında zor oluyor ya sıkıldım valla iyice
izine 36 günüm kaldı:dance:
melayımm nbr devremopuyorumnanaktan
evet canım 3 yıldır bende öğrenci evindeydim okul oluodu tutamadım o yüzden ama bu sene okul başlamadı daha o yüzden tutucamm...canım birde izin şafağı mı sayıyosun sendelikafaduldenHADİ YA NE GÜZEL ÇOK ŞANSLISIN CANIM VALLA
aslında bende pek sewerim süpriz yapmayı ama bceremiyorum nedense:)
inş.tutarsın çalışmadığın zaman kalkmak pek güzel iş hayatında zor oluyor ya sıkıldım valla iyice
izine 36 günüm kaldı:dance:
iyilik burcumm senden naberopuyorumnanaktan
tekli sayılardayım bugün, süperim vallaaa:dance:
maşallah arkadaşım şafağınaa darısı başımızaaturkbayragi
benim stajımın bitmesinede 11 iş günü kaldı çok sıkılıyorum ya tam çile üstelik acıkmaya başladım şimdiden kızlaarreyvahedigeldismile
benim stajımın bitmesinede 11 iş günü kaldı çok sıkılıyorum ya tam çile üstelik acıkmaya başladım şimdiden kızlaarreyvahedigeldismile
bende öle düşünüorum canım inşallahhh plakalara son 3:lepi:sağol canım opuyorumnanaktan
darısı çabuk çabuk başınıza olsun
plakalar daha hızlı geçiyo benceehihoyyyt
selam kızlar
canım benim yeni gördüm çok iyiymmhoşbuldum canım nasılsın?opuyorumnanaktan
iyilik burcumm senden naberopuyorumnanaktan
tekli sayılardayım bugün, süperim vallaaa:dance:
HADİ YA AZ KALMIŞ ONDAN SONRA EWDESİN NE GÜZEL
İİ BARİ ESİNCİM EVET BİRDE İZİN ŞAFAĞI SAYIYORUM ÖMRÜM ŞAFAK SAYMAKLA GEÇİYOR VALLAkaydirigubbakcemile3
SEN İİ OLMUCANDA BEN Mİ OLUCAM MELAYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?