- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.941
kizlar kusura bakmayin laf arasinda acil cikmak zorunda kaldim
kaan gelince bir de düğün şafağı sayarsın senkaydirigubbakcemile3
AAHH nerde o günler canım düğün olmasada nişan için şafak saymaya başlarım ama plakalarda da saymıyorum öyle daha çabuk geçiyor saymayıncakaydirigubbakcemile3
ya bide ben aşkımı arıyorum kaç gündür sabahsda aradım nöbette olduğunu söylediler ya dünde aramıştım oda akşama aradı açamadım ya
4 gündür bir türlü konuşamıyoruz ya o hep nöbette o beni aradığında abim veya babam evde oluyor
benim dediklerimi okudun mu ki senkızlar bugün kitap almaya gidicem önerebileceğiniz kitap var mı böyle elinizden bırakamadığınız,sürükleyici kitap
birde açlık oyunları adlı kitabı okuyan var mı?ya biri okuduydu konusu geçmişti sanki burda yanlış mı hatırlıyorum acababilmiyorumkismile
kızlar bugün kitap almaya gidicem önerebileceğiniz kitap var mı böyle elinizden bırakamadığınız,sürükleyici kitap
birde açlık oyunları adlı kitabı okuyan var mı?ya biri okuduydu konusu geçmişti sanki burda yanlış mı hatırlıyorum acababilmiyorumkismile
benim dediklerimi okudun mu ki sen
açlık oyunları serisini ben okudum 3. kitabı da bu ayın 24 ünde çıkıyor ve sabırsızlanıyorum. Mükemmeldi müthiş bir kurgusu var kitabın okurken resmen yaşatıyor.
Ben çok beğendim
merak ettim tatlım ya konusu nedir
benim dediklerimi okudun mu ki sen
açlık oyunları serisini ben okudum 3. kitabı da bu ayın 24 ünde çıkıyor ve sabırsızlanıyorum. Mükemmeldi müthiş bir kurgusu var kitabın okurken resmen yaşatıyor.
Ben çok beğendim
senin dediklerini ben kuzene söyledim o aldı kitaba ihtiyacım var dedi bende biyere yazmıştım sonrada o kağıdı kaybettim
ilk serisi bu mu duygucum?
kitabın tam olarak konusu Açlık Oyunları :)
Tam adını anlatıyor kitap. Kitabın arkasında tam da şöle yazıyor
KAZANMAK ÜN VE TALİH, KAYBETMEK İSE KESİN ÖLÜM ANLAMINA GELİR. BU OYUNUN GALİBİNİN KARNI DOYACAK KAYBEDEN İSE ÖLÜMLE TANIŞACAK… AÇLIK OYUNLARI BAŞLASIN..
İddia ediyoruz Açlık Oyunları'nın bağımlısı olacaksınız ve bir sonraki kitabı sabırsızlıkla bekleyeceksiniz…
aynen de öyle 2 kitabı hemen hemen 1 hafta da bittirdim.
tatlım sürükleyici polisiye gerilim istersen tek kelimeyle grange derim.. hastayım bu adamın kitaplarına sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sürükleyici olsun istiyorum aşk da olsun isterim valla
ayy sorma esincim doğru sölüyorsun
kusura bakmayın kızlar cevap yazamadım aşkım aradı onunla konuştum:kedi:
kusura bakmayın kızlar cevap yazamadım aşkım aradı onunla konuştum:kedi:
grange pek aşk adamı değil tatlım kan göve kol kafa bacak cinsindne onun yazıları kaydirigubbakcemile3
bende askeriyeyi arıyorum 1 saattir meşgull
benimki uyandır beni dedi kıyamıyorum da ona yaa :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?