- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.961
kusura bakmayın kızlar cevap yazamadım aşkım aradı onunla konuştum:kedi:
9 gün sonra yüzyüze konuşursunuzzzzemuszemus
uffff kızlar ya moralim bozuldu bende az önce regl oldum
daha 1 gün tutabildim azıcık daha bekleseydi nolurdu sanki pöffff-tatlicadiarzu-
ahh ne güzel benimkide arasa konşsak off
uffff kızlar ya moralim bozuldu bende az önce regl oldum
daha 1 gün tutabildim azıcık daha bekleseydi nolurdu sanki pöffff-tatlicadiarzu-
cep var burcum bizde o konuda bari rahatız çok şükür:Saruboceq:
sen arasana kaanı
hepimiz sapır sapır döküldük he
benim de dün bozuldu orucum kaydirigubbakcemile3
neyse başında olması iyi oldu sonra tekrar başlamak zor geliyo
hadi ya bende bugün oldum ya aynıyız yani melayımzemuszemus
hımm canım ben hep öğlenleri arardım akşşam 8 gibi nöbeti bitiyor dediler kaç gün aradım dün aradım yine aynısı akşam 9 a aradı açamadım babamlar olduğu için
bugün sabahtan saat 8 de aradım akşam 8 gibi arayın 8 de nöbeti bitiyor dediler ay çıldırcam ya kaç saat tutuyor bu nöbet ya garibim bilmiyorumkismile
ayy aklımdan acaba çocuklara tembihliyor mu diyorum burcu dşiye biri aradığında nöbette diyin diyekaydirigubbakcemile3aklıma bunlar gelmeye başladı artıkkaydirigubbakcemile2
valla yaaa herkes regl kaydirigubbakcemile3 sancım bari olmaz inşallah
bende bu arada dışardaki işlerimi halledeyim bari bide az uz değil 1 hafta sürüyo.bilmiyorumkismile
opuyorumnanaktan
dün akşam seni aramasaydı düşün belki öyle derdim ama aradığına göre öyle bişey kesinlikle yok burcum. napsınlar nöbet tutuyolar işte. benimki de hala nöbetten düşemedi malesef.:2: sinir oluyorum nöbet kelimesini duyunca yaa.kötükedihüso sen aramaya devam eta.s
burcum olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
nassınn olumunekankayizsmile
kız sevin aşkın yanındayken regl değilsin sıcakta hiç çekilmiyor dışarıya felan çıkcanızda rahat edersin :hulya:
hakkaten yani nasıl oluyor böle anlamıyorumki yuhh dedim yani nese senin 9 gün sonra bitiyor bizimki ne kadar sürücek böle akkşam 8 e kadar nöbette olması ya şimdi ramazan abimlerde evde olucak hiç konuşamıcam yaboshayallersmile
iyiyim nuranım sen naılsın nerdesin sen yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?