Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

uffff kızlar ya moralim bozuldu bende az önce regl oldum
daha 1 gün tutabildim azıcık daha bekleseydi nolurdu sanki pöffff
-tatlicadiarzu-

hadi ya bende bugün oldum ya aynıyız yani melayımzemuszemus

cep var burcum bizde o konuda bari rahatız çok şükür:Saruboceq:
sen arasana kaanı

hımm canım ben hep öğlenleri arardım akşşam 8 gibi nöbeti bitiyor dediler kaç gün aradım dün aradım yine aynısı akşam 9 a aradı açamadım babamlar olduğu için
bugün sabahtan saat 8 de aradım akşam 8 gibi arayın 8 de nöbeti bitiyor dediler ay çıldırcam ya kaç saat tutuyor bu nöbet ya garibim bilmiyorumkismile
ayy aklımdan acaba çocuklara tembihliyor mu diyorum burcu dşiye biri aradığında nöbette diyin diyekaydirigubbakcemile3aklıma bunlar gelmeye başladı artıkkaydirigubbakcemile2

hepimiz sapır sapır döküldük he
benim de dün bozuldu orucum kaydirigubbakcemile3
neyse başında olması iyi oldu sonra tekrar başlamak zor geliyo

valla yaaa herkes regl kaydirigubbakcemile3 sancım bari olmaz inşallah
bende bu arada dışardaki işlerimi halledeyim bari bide az uz değil 1 hafta sürüyo.
bilmiyorumkismile

dün akşam seni aramasaydı düşün belki öyle derdim ama aradığına göre öyle bişey kesinlikle yok burcum. napsınlar nöbet tutuyolar işte. benimki de hala nöbetten düşemedi malesef.:2: sinir oluyorum nöbet kelimesini duyunca yaa.kötükedihüso sen aramaya devam eta.s

duyguşşşş olumunekankayizsmile
biraz öyle oldu :gitme: işler bu aralar aşırı yoğunlaştı :gitme:
bazende geliyorym bakıyorum sen yoksunboshayallersmile
keyifler nasıl olumunekankayizsmile

valla yaaa herkes regl kaydirigubbakcemile3 sancım bari olmaz inşallah
bende bu arada dışardaki işlerimi halledeyim bari bide az uz değil 1 hafta sürüyo.
bilmiyorumkismile

kız sevin aşkın yanındayken regl değilsin sıcakta hiç çekilmiyor dışarıya felan çıkcanızda rahat edersin :hulya:

hakkaten yani nasıl oluyor böle anlamıyorumki yuhh dedim yani nese senin 9 gün sonra bitiyor bizimki ne kadar sürücek böle akkşam 8 e kadar nöbette olması ya şimdi ramazan abimlerde evde olucak hiç konuşamıcam yaboshayallersmile

kız sevin aşkın yanındayken regl değilsin sıcakta hiç çekilmiyor dışarıya felan çıkcanızda rahat edersin :hulya:

o konudada seviniyorum zaten canım önce olmam iyi oldu.kaydirigubbakcemile2
ayy içim kıpır kıpır yaa çok az kaldıııı aşkım geliyoooo
:dance:

konuşursun canım konuşursun herşeyin bi yolu oluyo mutlakayerimseniben
sen halledersin bi şekilde kaanıda tembih et akşamları arama işteyken ara diye.
oda o şekilde vakit bulmaya çalışsın
.kaydirigubbakcemile5

kızlar rüyamda kaanla telefonla konuşuyorum bu annem olayını açıyor yine söle bilsin diye sonra ben annemle askeriyeye gidiyoruz kaanın yanına kaan görüyor bizi şaşırıyor annemle tanıştırıyorum hiçbişe söylemiyor konuşmuyor böyleydi rüyam

anlam veremedim yarıda aldı ya hiçbişe anlamadım bu rüyadan ben siz bişe anladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…