Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:....21/08/2010....MEL_AY=08 ARTVİN SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=08 ARTVİN SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=09 AYDIN SELAM

:teytey:....22/08/2010...._MUCİZEM_=09 AYDIN SELAM

:teytey:....24/08/2010....ESRAUMİTİİİM=11 BİLECİK SELAM

:teytey:...15/09/2010....BETUS_G=33 İÇEL SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=48 MUĞLA SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=57 SİNOP SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=73 ŞIRNAK SELAM

:teytey:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=80 OSMANİYE

:teytey:....02/11/2010....SAMETSEVGİ=80 OSMANİYE SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Çok şükür 460tan 287'ye düştük. Güle ağlaya zor olsada şafağı yarıladık sayılırŞeniz
Valla ben mi askerdeyim o mu belli değil. Sağolsun her fırsatta arar ihmal etmemeye çalışır. Ailesini aradıktan sonra beni arar ki hak geçmesin derkaydirigubbakcemile3

kızlarr ya sinirlerim çok bozukk..tartıştık yine sinir etti beni..bana akıl verin azcık napsam kii..ya ben annemle son zamanlarda baya tartışıorum fln..haliyle moralim bozuk oluo..sevgilim arıyo işte ben sölemek istemiorum ama sonuçta anlıoo..annemle tartıştım die üstünü kapatıp geçmeye çalışıorumm illa ince ayrıntısına kadar ne olduğunu öğrenmek istiodu bende anlatıodumm.dün yine annemle tartışmıştık böle..yine sordu bende söledim işte canım sıkkın fln dedim..o da e bıktım artık senin şu işlerinden sıkıldım fln dedii..bende sen ne diosun ya fln dedii valla hiç uğraşamıcam senle dedii..neyse kapattım bende üstüne gitmek istemedim ama çok bozuldum sanki benim yüzüme vuruomuş gibi..bgn aradı biraz önce..gayet güzel telefonu açtı hiç bişey olmamış gibi bebeğim fln diyo ben tabi soğuk konuşuodum hemen o da döndü benle soğuk soğuk konuşuo..işte iki gündür sigarayı bırakmaya çalışıo içmioo o yüzden sinirli olduğunu fln söledii..bende dün de o yüzden mi öle davrandın deddim yyoo alakası yok dedii.ben de dedimki nasıl böle yapabiliosun nasıl yüzüme vuruosun sen dedim bak işte böle yapıorum dedi o da..başka bişey diomusun dedi yok dedimm..iyi geceler dedi bende hoşçakal dedi kapattımm..ya ortada hiç bişey yoktuu çok sinirlerim bozuldu bana bi akıl versenizz kızlar

ya neden böle oluo anlamıorumm..artık yeter ama bende normal değilim kii ..iyi bi ders vermek istiorum artık ona üstüne gitmiim aklı başına gelsin diorum yine aynıı..kızlar ya telefonumu kapattım olur mu ??

Akıl vermek haddime değil arkadaşım; ama askerlikte gerçekten gelgitler yaşıyorlar ne kadar destek olmaya çalışsakta ordaki psikoloji çok farklı. Tabi bunun acısı da bizden çıkarılıyor malum. Azıcık kendi haline bırakın. Sonra hatasını anlar benceCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…