Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bence telefonunu kapatarak daha da agresif davranmasına neden olursun..

benim başıma gelse aradıgımda kapalı olsa teli çoook sinirlenirim..(askerlik dısında)

ne demek canım..ben onu iyice kendi haline bırakıcam görsün gününüü...

İnşallah çabuk atlatırsınız arkadaşım. Bizde geçtik böyle ufak şeylerden. Dediğim gibi üstüne gitmedim. Sitemli konuşmadım alttan almaya çalıştım. Ha kolay olmuyor bazı zamanlar; ama düşününce gitmeden önce böyle şeyler yaşamazdık. Demek ki birikenler ufak şeylerle bahane olup bize patlıyor.

♥ ♥ 83 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 83 SARILALE0308 ♥ ♥

♥ ♥84 MEHABBET ♥ ♥

♥ ♥84 PAPATYAA88 ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

♥ ♥96 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥99 OZLEMBBC ♥♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥98 OZLEMBBC ♥♥

♥ ♥119 SEHT ♥♥

♥ ♥126 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥173 03062008 ♥ ♥

♥ ♥182 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥184 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥186 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥191 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥193 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥198 HAYRANIIM ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥211 FIDES ♥ ♥

♥ ♥ 213 ACELYA ♥ ♥

♥ ♥ 222 MELISAM09 ♥ ♥

♥ ♥ 227 HEATH19 ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

varya şu başka bişey diyomusun lafı bizdede moda nefret ediyorum o laftan ..
canım bence telefonunu kapatmayıp onun kendini toplayıp aramasını bekle gerçekten tel kapanınca kötü oluyolar.dahada kötü olmayın..

günaydın kızlaarrr..
derdim büyük ben 1.65 boyunda 56 kiloyum ama sevgilim dün 53 ol dedi napıcam ben??
normalde hep o al ben veriim derdim şimdi diyoki madem istiyosun benim için kilo verkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaarrr..
derdim büyük ben 1.65 boyunda 56 kiloyum ama sevgilim dün 53 ol dedi napıcam ben??
normalde hep o al ben veriim derdim şimdi diyoki madem istiyosun benim için kilo verkaydirigubbakcemile3

Günaydin canim,
Vallaha kendin bilirsin canim.. olumunekankayizsmile
Ama ben pek sevmem yani bir erkegin kilo al yada ver demesini..
Eger zaten vermek istiyorsan ver.. Sen kendini nasil iyi hissediyorsan öyle yap opuyorumnanaktan

Günaydin canim,
Vallaha kendin bilirsin canim.. olumunekankayizsmile
Ama ben pek sevmem yani bir erkegin kilo al yada ver demesini..
Eger zaten vermek istiyorsan ver.. Sen kendini nasil iyi hissediyorsan öyle yap opuyorumnanaktan

yani ben istemiyorum 53 benim için az bence idealim 55 falan..
ama şimdi böyle diyincede acaba beni şişman mı buluyo falan takıntı oldu biraz
dün dedim ona tanıştığızda 61 kiloydum inanmam falan şaşırdı biraz sonra ben seni her halinle seviyorum dedi ama 53 ten vazgeçmedi sonra sen kaç olmamı istersin dedi 75 dedim oda bence çok ama senin için denicem diyince bende mecbur bende vermeye çalışıcam dedim.

Ozaman basarilar diliyorum sana canim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…