Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydıınn ben geldiiiiiiimmm
nabersiniz bakalım zemuszemus

burcum noldu hayırdır

h.g duygucum nbr nasılsın

sorma ya sinr oldum dün arıyordum ulaşamıyordum ya kaana malum kaanda nöbetten çıkıp arıyabiliyor anca bu sefer saat 10 da aramış bende regl olduğum için karnım felan ağrıyordu uyuyup kalmışım sonra teli elime aldım aramış evde babam ve abim yoktu annemin telinden 10 defa aradım bir tüelü ulaşamadım ona ya sinir oldum o yüzden morelim bozuk kaç gündür konuşamıyoruz yamafoldumben

o 21.43 de aramış bense elime 21.59 aldım teli o saate başladım areamaya saat 11 e kadar yok bir tüelü ulaşamadım sonunda uyuyor dediler çocuk işte lan oğlum adam uyuyor mu adamlarda ses kalmadı bağırmaktan yani kaan kaan diye ama nafile offff

hoşgeldiniz kızlar nasılsınız bakalım?

Canim bugun arar konusursunuzzz.. telefonunu sessizemi koydun?

Canim bugun arar konusursunuzzz.. telefonunu sessizemi koydun?

inşallah canım ya sessize almıştım biizmkiler anıcak diye ne kadar şanssızım ya normmlade hep cebimde sesi açık vaziyette oluyordu ya

şu sabah 8 akşam 8 nöbeti bitsin ya hasret kaldım sesine yamafoldumben

bendede çok olurdu tatlım ya benimkinden 1-2 dk sonra görmüş olurdum sonra ulaş ulaşabilirsen :sinifsinif:

püff benmkiylede bi saat önce konuşcaktık komutanlar geldi ararım seni dedi kapattı şimdi yok yaa :1no2::1no2: uyudu herhaldee :sinifsinif:

hımmm biz cumartesi günü aradı baya konuştuk o gün bugündür birbirimize ulaşamıyoruz bir türlü ya
ayy sinir oluyorum vara bitirip gelsinler artık ya
sabır allahım bir 57 gün daha sabır:Saruboceq:

seninki de baya olmuş tatlım ya imkansız o kadar durabilmemiz.. :uhm:

bizde duramıyoruz bak biizmkisi şu şekilde gündüzleri ben arıyorum nöbette diyorlar akşamları o arıyor babm ile abim ewde olduğu için açamıyorum malesef yoksa yani aramamazlık yapmıyor allahtan bide şey düşünüyordum acaba çocuk öle mi dedirtiriyor konuşmamak için diye aklıma neler geliyor ya:bbo:

ÜNİVERSİTEYİİİİİİİİİİİİİ KAZANDIMMMMM ALLAHIMMM SANA SUKURLER OLSUNNNN:sm_cool::roflol::sm_cool::sm_cool:
mutluluktan aglıyorumm yok bole bişey ya

ya kızlar var mı böyle bişey benimki buraya takılmama bile kızıyo.. sizinki bişey diyomu bilmiyorumkismile

yok benimki kızmıyorda gelip burda yaılanların hepsi okumuş ben sözlenmek istiyorum diye kızlarla konuşuren onları ookumuş baya kızmıştı bana niye sölemedn böle birşey diye ben askerdeyken sorduğumda sözlenmek istermisin diye cevabın olumsuzdu dedi bend eo çok başındaydı ama dedim onda bile tartışmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…