- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.201
Aşkım gitti.. Sevdigimi tekrar gönderdim askere.. Çok acı çekiyorum çok üzülüyorum tam varlıgına alışmışken her gün onu görmeye alışmışken tekrar gitti mafoldumben aşkım izin kullanmıcagını söyledi o yüzden
Şafak 344 turkbayragi
Aşkım gitti.. Sevdigimi tekrar gönderdim askere.. Çok acı çekiyorum çok üzülüyorum tam varlıgına alışmışken her gün onu görmeye alışmışken tekrar gitti mafoldumben aşkım izin kullanmıcagını söyledi o yüzden
Şafak 344 turkbayragi
kızlar herkese merhaba,
ışık hızıyla geçen 1 haftadan sonra nişanlımı bir saat önce usta birliğine uğurladım :gitme:
turkbayragiturkbayragişafak 422turkbayragiturkbayragi
Şafak 344 turkbayragi
canım allah kavuştursun birkaç hafta sonra alışıyosun ama iizn kullanmaya gelice kullanır merqak etme dayanamaz benimkide kullanmıcam diyordu kullandı hemde 22 gün yani
senide Allah kavuştursun canım
nereye gönderdin askerini
benimkide izin kullanmayacaktı ama dayanamadı kullandı
beni çok özlemiş dayanamamışaklinialirimsmile
Kizlarrr.... allah kavustursunnn
Tabiki yolladiktan sonra cok zor oluyo..
Ama bir an once gitsinler ve bitirsinler canolarrr...
Kızlar Şırnağa gitti askerim.. bende söyledim kullanırsın diye çünkü o kadar zaman dayanamayız.. ama sen böyle say dedi böyle olsun geldiği zaman düşmem şafaktan.. ilk gönderdiğimde bu kadar ağlamamıştım canm yanmamıştı bu kez nedense çok çok kötü oldum kızlar ya..
Kızlar Şırnağa gitti askerim.. bende söyledim kullanırsın diye çünkü o kadar zaman dayanamayız.. ama sen böyle say dedi böyle olsun geldiği zaman düşmem şafaktan.. ilk gönderdiğimde bu kadar ağlamamıştım canm yanmamıştı bu kez nedense çok çok kötü oldum kızlar ya..
tatlım Allah kavuştursun
benimki de izin kullanmıcam diyodu.. Demekle kaldı her ay yanımda :1rolleyes:
çok özlüyorsun ve görüyorsun alışıyorsun ona sonrasında böyle ayrılık olunca canın acıyor heryerde onu görüyor gibi oluyosun yine gelicek grüşücez diye düşünüyorsun ama o askerde oluyor bir müddet böyle oluyor insan askerinaradıkça konuştukça alışırsın canım benim hayırlısıyla bitirip gelsinler bir an önce:teselli:
çünkü şimdi ne zaman geleceğini bilmiyorsun
acemideyken dağıtım izni var nasıl olsa diye düşünüyor
ama ustada ne zamn geleceği belli olmuyor ondan olabilir
sen içini ferah tut bol dua ve sabır
alışırsınız ikinizde
Allah kavuştursun canım
nereye gönderdin askerini..
hoşgeldin canım geçmiş olsun tatlım
at bakalım lafınısempatiksalakcinni
ho$bulduum tatlim :1hug:
kizlar benimki de bugün teslim oldu usta birligine turkbayragi
kücük de olsa bi gelisme oldu , simdi biraz rahatsizim aksama tekrar gelicem
size akil danismam gerekiyo bilmiyorumkismile
Layd_cici, tatlikis, hejar, babyke, ozqe hepinize çok teşekkürler.
nişanlım çanakkale gelibolu ortaköy'e gitti. Kaydırma birlik felan diyorlar ama inşallah hayırlısıyla geçicek.Başlaması şimdikinden daha zor gelmişti.Herşeyim canım askerim birtanem seni ben çok seviyorum...:asigim::asigim:
Layd_cici, tatlikis, hejar, babyke, ozqe hepinize çok teşekkürler.
nişanlım çanakkale gelibolu ortaköy'e gitti. Kaydırma birlik felan diyorlar ama inşallah hayırlısıyla geçicek.Başlaması şimdikinden daha zor gelmişti.Herşeyim canım askerim birtanem seni ben çok seviyorum...:asigim::asigim:
noldu kuzum, neyin var?
ne demek canim herzaman , senle hemen hemen ayni zamanlar yolladik askerlerimizi :1hug:
Safaklar 0 olana kadar da beraberiz ALLAHin izniyle
yok tatlim öyle önemli biseyim yok da biraz dinlenip aksama tekrar gelicem , akil danismam gerekicek sizlere zemuszemus
kactim ben simdi öpüyorum herkesii
her ay mı
nasıl yani canımboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?