Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

özel ümn. ben üniversiteden kazanmakdan saymıyorum canım barajı aştıktan sonra ver parayı gir üniversteye önemli olan devletin üniversitesini kazanmak
maddi durumdan dolayı birçok insan gidemiyor canım üzülme istanbıluda tutturmak çok zor canım en azından açıkğretim yazsaydın onu okurdun boşver sen arkadaşlarını canım benim seneye tekrardan girer güzel bir yeri kazanırsın :teselli:

Yakinda (26 gün sonra) kocacigimla izne gidecegiz.. 9 gün bodrum 11 gün istanbul..
Kendisi istanbullu hep beni gezdiriyor. Ama bir gün sabah uyanip askimi ben gezdirmek istiyorum
yani ben o günü doldurmak istiyorum..
Bildiginiz güzel yerler varmi ya? (baya yere gittim ama belki gitmedigim yer söylersiniz)
(büyük luna park'ta olabilir) avrupa yakasinda lütfen?

canım ben sevdiğim güzel yerleri sayıyım sanaopuyorumnanaktan

- florya-yeşilköy sahil süper upuzun bi sahil ve florya sosyal tesisleri var tam tepede manzara süper çayını kahweni yudumla ohh diyimm
- ortaköy (nargile içmek ve kumpir yemek için şahane bir yer)cokacimcoook
- dolmabahçede çayını yudumla harika bi yer
- bebek, istinye sahil boyu yürüyüş çok güzel oluyo
- bostancı'da çok güzel bi lunapark var oraya gidebilirsiniz.
- sultanahmet eminönü kapalıçarşıyı yerebatan sarayı buraları gezip tarihimizi yakından görmüş olursunuz..

şimdilik aklıma gelenler bunlar aklıma gelen bişey olursa yazarım canooŞeniz

Canım adalar, pierre loti, kız kulesi, çamlıca tepesi, galata kulesi, taksim, rumeli hisarı , bebek sahili, boğaz turu olabilir daha aklıma gelrse yazarım

sen gelll ben götürcem seniiiikaydirigubbakcemile3 Şeniz

Canım adalar, pierre loti, kız kulesi, çamlıca tepesi, galata kulesi, taksim, rumeli hisarı , bebek sahili, boğaz turu olabilir daha aklıma gelrse yazarım

Tesekkürler kizlarr...
Cogu yere gittik ama pierre loti yi arastirim.. oraya gitmedik hic..
Ha bide bostanci luna park nasil? buyukmu? yani kac saat orada eglenebiliriz?
Biz hep cevahir'e takiliyorduk kaydirigubbakcemile3 en alt kat :)
Cocuklar bölümü 4/5 saat oyun oynardik :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…