- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.241
günaydın
şafak 84turkbayragi
canm çok istemiştim ya.. tüm arkadaşlarım kazanmış nerdeyse özel üniversteleri yada şehir dışını ben maddi durumdan ne özel yazabldm nede şehr dışı.. tutmadı burdada ağlıyorm sabahtan beri
hoşgeldin devrem:içelim:
canım allah kavuştursun birkaç hafta sonra alışıyosun ama iizn kullanmaya gelice kullanır merqak etme dayanamaz benimkide kullanmıcam diyordu kullandı hemde 22 gün yani
hoşbulduk devrem senin kaç şafak
izin kullanmışa benziyosun :)
Aynı şey bizde de oldu burcucum ..
Öyle diyorlar ama kullanmadan da edemiyorlar.
Özgecim Allah kavustursun canııım ..
devrem benm şafak 102 izinde nekiiiaskerliği izinle bitirdik biz kaydirigubbakcemile3
Ya kizlarrr..
Yardimci olurmusunuz bana?
ya bide zorunlu izin kullandırıyorlar
naber esracım canım sıkılıyor ya
Yakinda (26 gün sonra) kocacigimla izne gidecegiz.. 9 gün bodrum 11 gün istanbul..
Kendisi istanbullu hep beni gezdiriyor. Ama bir gün sabah uyanip askimi ben gezdirmek istiyorum
yani ben o günü doldurmak istiyorum..
Bildiginiz güzel yerler varmi ya? (baya yere gittim ama belki gitmedigim yer söylersiniz)
(büyük luna park'ta olabilir) avrupa yakasinda lütfen?
Yakinda (26 gün sonra) kocacigimla izne gidecegiz.. 9 gün bodrum 11 gün istanbul..
Kendisi istanbullu hep beni gezdiriyor. Ama bir gün sabah uyanip askimi ben gezdirmek istiyorum
Bildiginiz güzel yerler varmi ya? (baya yere gittim ama belki gitmedigim yer söylersiniz)
Canım adalar, pierre loti, kız kulesi, çamlıca tepesi, galata kulesi, taksim, rumeli hisarı , bebek sahili, boğaz turu olabilir daha aklıma gelrse yazarım
canım ben sevdiğim güzel yerleri sayıyım sanaopuyorumnanaktan
- florya-yeşilköy sahil süper upuzun bi sahil ve florya sosyal tesisleri var tam tepede manzara süper çayını kahweni yudumla ohh diyimm
- ortaköy (nargile içmek ve kumpir yemek için şahane bir yer)cokacimcoook
- dolmabahçede çayını yudumla harika bi yer
- bebek, istinye sahil boyu yürüyüş çok güzel oluyo
- bostancı'da çok güzel bi lunapark var oraya gidebilirsiniz.
- sultanahmet eminönü kapalıçarşıyı yerebatan sarayı buraları gezip tarihimizi yakından görmüş olursunuz..
şimdilik aklıma gelenler bunlar aklıma gelen bişey olursa yazarım canooŞeniz
Canım adalar, pierre loti, kız kulesi, çamlıca tepesi, galata kulesi, taksim, rumeli hisarı , bebek sahili, boğaz turu olabilir daha aklıma gelrse yazarım
ben ist.u ilk sevgilimle gezmiştim yaa galata kulesi taksim boğaz turuu dahfethediceğimiz çok yer var hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?