Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohh ne güzel canım yadelikafadulden
tadını çıkarın:lepi:

canım nerde askerlik yapıyor?

ben niye yokumm mafoldumben

♥ ♥ 83 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 83 SARILALE0308 ♥ ♥

♥ ♥84 MEHABBET ♥ ♥

♥ ♥84 PAPATYAA88 ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

♥ ♥96 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥99 OZLEMBBC ♥♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥98 OZLEMBBC ♥♥

♥ ♥102 SIYAH_INCI ♥♥

♥ ♥119 SEHT ♥♥

♥ ♥126 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥173 03062008 ♥ ♥

♥ ♥182 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥184 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥186 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥191 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥193 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥198 HAYRANIIM ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥211 FIDES ♥ ♥

♥ ♥ 213 ACELYA ♥ ♥

♥ ♥ 222 MELISAM09 ♥ ♥

♥ ♥ 227 HEATH19 ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

kızlar benmki bana sürpriz yapmak istiyo geliceği günü haber vermeyerek.. dedim ki sürpriz yapma bana ben sana yapmak istiyorum
ne biçim çiftiz ya sürprizleri bile engellioz kaydirigubbakcemile3
geldiği gün bi kutlama tertiplemek istiyorum varmı bir fikriniz nasıl bişey yapabilirimbilmiyorumkismile

evet birde kötü bi yere gittiği için çok üzülüyorum.. ona bişey olursa diye.. ne zaman arayabilir o ortam nasıl olur hiç bilmiyorum merak ediyorum of of..

Allah kavuştursun canım.. önceden de demiştim benimki de orda diye .. üzme sıkma canını.. izin durumları biraz sıkıntılı, bölüğüne bağlı, bazı bölükler zorunlu toplu izne yolluyolar yani total bütün izinlerini bir kere hepsine kullandırıp bitirtiyolar, bazıları da serbest istedigi zaman istedigi kadar kullanıyo, şansına neresi düştüyse zamanla belli olur izin durumu.. olursa sorun bana sorabilirisn özel mesajla

Kızlar ben universteyide kazanamadım az önce baktımda.. her yönden yıkım oldu bu gün benim için ya çok mutsuzum..

tatlım sıkma canını ya sağlıktan ötesi yok bak benim kardeşim 1 sene gitti dershaneye öğretmenlik kazandı okula kaydını yaptırdı sonra ameliyat olması gerekti okula gidemedi iyileşince gitti kaydını sildirdi bu sene yine dershaneye gidicek mühendislik istiyo..
sağlığın yerinde olduktan sonra herşeyi başarırsın üzülme sakın:1hug:

özgecim ucunda ölüm yok bu sene çalışır girersin kazanırsın herkes ilk girdiğinde kazanıcak diye bir kaide yok sıkma canını:teselli:

canm çok istemiştim ya.. tüm arkadaşlarım kazanmış nerdeyse özel üniversteleri yada şehir dışını ben maddi durumdan ne özel yazabldm nede şehr dışı.. tutmadı burdada ağlıyorm sabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…