- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.301
Zaten ben kendimi 20 fln hissediyorum..
Cocuk gibiyim.. millet diyo zaten nezaman yasina göre hareket edeceksin.
cokk beklersiniz diyorum hep..
:lepi:
off sinir edio benii ben tirp atıorum o da bana tirp atıo karşılıklı tripleşioruzzz ama iyi bi dersi haketti artık odevrem noldu ya niye kötüsünüz
off sinir edio benii ben tirp atıorum o da bana tirp atıo karşılıklı tripleşioruzzz ama iyi bi dersi haketti artık oklava:
heheheh hadi ya aman boşver takma milleti sen yaşa hayatını
bende makyaj yaptığımda yiğenim yanımdayken allah bağışlasın çok tatlı kıznız var diyollar büüyk gösteriomuşmkaydirigubbakcemile3
selam burcum iyi olmaya çalışıorum bizimkiyle aramızz kötüü..senin haberlerini aldım konuşmuşsunuz kaanlaaopuyorumnanaktan
yok canım görüşmedik napsam bilemedimki arayınca fln ne dicem bilemedimmkafamçokkarıştıHey canim.. okumustum sabah aksam yazdigini...
Görüstünmu askerinle o olaydan sonra?
canım kocaelinde devlet yurtları çok iyiymiş o yüzden talep çok oluomuş torpil fln dönüo hatta orda bayaa..ama özel yurt en iyisi tabi bende özelde kalmıştım..tabi en iyisi eve ıkmak kaydirigubbakcemile3devlet yurdu istemıyorum zaten canım cok kalabalık oluyomus odalar ..
bi gıdımde bakalımmm bilmiyorumkismile
Hayirlisi canim.. insallah keyifli arar :) unutup gidersiniz :Saruboceq::lepi:yok canım görüşmedik napsam bilemedimki arayınca fln ne dicem bilemedimmkafamçokkarıştı
Hadi ya :) vallah fotografin ii belli olmuyo ama bence yasinda gozukuyosun..
Makyajli bilmiyorum vallaha :lepi:
Hayirlisi canim.. insallah keyifli arar :) unutup gidersiniz :Saruboceq::lepi:
canım benim annemle olan tartışmalarımdan fln bıkmış iştee hem kendi soruo hem bıktım dio bende anlayamadım valla bu askerlik kafa fln bırakmadı zatenalsanaalsanasmile
neden canım okuudm yazını ama pek anlıyamadım neden tartıştınız bıktım felan demiş alsanaalsanasmile
ewet canım konuştuk sonunda mutluyum şu anda yine sinirleniyosun bak dedi ama ben geldiğimde yumuşatırım seni dedi valla bilmiyorum yumuşatır mısısn yoksa sinir harbine mi sokarsın bilemiyorum yani
ok yok güzel olucak herşey az kaldı gelmeme dedi rütbeli oluyor dedi onuun yanında rahat konuşamam diye arıyamıyorum gündüz akşam aramak zorunda kalıyorum dedi
ama artık öğlenleri arıcam dedi:asigim::dance:
canım benim annemle olan tartışmalarımdan fln bıkmış iştee hem kendi soruo hem bıktım dio bende anlayamadım valla bu askerlik kafa fln bırakmadı zatenalsanaalsanasmile
bgn akşam olsun bakalım arıcak mı
kimi zaman ağır yapıyorum öle diyolar diyorum yuhh artık naptın felan:)))
hele bir gün yiğenimi kontrole götürdük doktorayız aşısı vardı iğneyi yaptı ben sakinleşsin diye doktoroun odaısndan çıkardım işte bak kardeşe felan diyorum ağlaması kesilsin diye adın demz mi maşallah toplu bir kızınız var kaç aydır emziriyonuz diye ben bir kahkaha patlattım ordakaydirigubbakcemile3:roflol:
he öyle ararsa tabi canım unuturum hemenn:lepi:
esincim aramızda 1 yaş var bende 8 aralıkta 21 e giricem bakalım benimki ne süpriz yapıcak merak ediyorum
Ayyy :roflol: insallahgercekten görürüz
Insallah canim dedigim gbii olur :Saruboceq:
Canolar, ben kacar
isim bitti, hafta sonum basliyo.. eve gidiyorum
görüsúrüz sonra.. kesin girerim gene cünkü oruclu oruclu insan bisey yapamiyo :lepi:
esincim aramızda 1 yaş var bende 8 aralıkta 21 e giricem bakalım benimki ne süpriz yapıcak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?