- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.321
kız bende 16 aralık benimde askerim yanımda olucak bende büyük bi süpriz bekliyorum yapmazsa oyucam gözünü artıkbayanssulusmile
canım 89luyum ben 23 mart doğumgünüm benimde..anaaa kaan da burda oluoo ne yapıcak bakalım..:lepi:
son doğumgünümde sevgilim beni yanına çağırmıştı askerdeykenn..gel sana sürpriz yapcam demiştiikaydirigubbakcemile3..ahh ne günlerdiii...kafamçokkarıştı
evet canım en uzun ayrışığımız 46 gün oldu askerdeykenn ankarada..:lepi:askerdeyken bütün özel günleri kaçırmadıkk hepsini kutlayabildikkturkbayragidemekki yakınki gidiyosun ben teee mardine nasıl gideyimaklinialirimsmile zaten doğum günümde yada diğer önemli tüm günlerin okadar yoğun ve abuk sabuk görevler verildiki askerime hiç bişi anlamadım başına kakıp duruyorum kuru kuru kutladın diye ama napsın çok yükleniyolar ona orda . geldiğinde anlıcaz artık imkanı varken neler yapabiliyozemuszemus
kız bende 16 aralık benimde askerim yanımda olucak bende büyük bi süpriz bekliyorum yapmazsa oyucam gözünü artıkbayanssulusmile
evet canım en uzun ayrışığımız 46 gün oldu askerdeykenn ankarada..:lepi:askerdeyken bütün özel günleri kaçırmadıkk hepsini kutlayabildikkturkbayragi
sen yay burcusun o zaman :)
valla bend ebekliyorum benimki unutmuştu ablası felan sölemiş burcunun doğum günü diye buda bana söledi tam olarak bilmiyorum unuttu mu kontürüm yoktu felan dedi ama telafim edicem seneye doğum gününde dedi bakalımkaydirigubbakcemile3
oh ne güzelmiş neyse gelsin benim askerim onu hergün görebilicem sempatiksalakcinni
senin kaç günün kaldı canım
evt tatlım tipik yay burcuyum yükselenimde yay . askerimde boğa burcu dengeliyoruz galiba:1hug:
84turkbayragi
Slm kızlarrrrr zemuszemus napıyosunuz bakalımm
Susucum şimdi okudum üniversiteyi kazanmışsınnn.Çok tebrik ederim.Hemde burayııı :) kocaeli bnm memleketim kaydirigubbakcemile2 bu sene umuttepenin engebeli yolları seni beklio:) allah kolaylık versin inş. çabucak zamanda kolaycacık bitirirsin üni.yide opuyorumnanaktan
benim yükselenim akrep kaanımda balık burcu 27 şubat babamla ayn doğum günlerikaydirigubbakcemile3
benim kitapta okuduğumda anlaşamadığım burçların içnde balık burcu var ama biz iyi anlaşıyoruzsempatiksalakcinni
aynen bend eçok sıkılıyorum bugün
az önce sonunda askerimle konuştum artık öğlenleri çıkıcakmış o sırada seni ararım artık diyor bitanem benim
babykem dideme katılıyorum florya çokgüzel upuzun sahillllllll
valla bilirsin yaylar özgürlüklerine acayip düşkün olurlar. bu konuda askerim beni boğa olmasına rağmen boğmuyo ne desem hep alttan aldığı için mutluyumkaydirigubbakcemile3
sanırım biraz dominantlık var bende napim oda aşık olmasaymış:roflol:
aramıza geliyosun send eheycan var mı plakalara 3 gün kalmış:dance:
pazartesi düzceye selamını yollyorsunhihoyyyt
Noruç tutmak noşuma gidiyor nama susuzluk beni deli ediyor uleeeennn xDkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?