Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız bende 16 aralık benimde askerim yanımda olucak bende büyük bi süpriz bekliyorum yapmazsa oyucam gözünü artıkbayanssulusmile

son doğumgünümde sevgilim beni yanına çağırmıştı askerdeykenn..gel sana sürpriz yapcam demiştiikaydirigubbakcemile3..ahh ne günlerdiii...kafamçokkarıştı

son doğumgünümde sevgilim beni yanına çağırmıştı askerdeykenn..gel sana sürpriz yapcam demiştiikaydirigubbakcemile3..ahh ne günlerdiii...kafamçokkarıştı

demekki yakınki gidiyosun ben teee mardine nasıl gideyimaklinialirimsmile zaten doğum günümde yada diğer önemli tüm günlerin okadar yoğun ve abuk sabuk görevler verildiki askerime hiç bişi anlamadım başına kakıp duruyorum kuru kuru kutladın diye ama napsın çok yükleniyolar ona orda . geldiğinde anlıcaz artık imkanı varken neler yapabiliyozemuszemus

evet canım en uzun ayrışığımız 46 gün oldu askerdeykenn ankarada..:lepi:askerdeyken bütün özel günleri kaçırmadıkk hepsini kutlayabildikkturkbayragi

kız bende 16 aralık benimde askerim yanımda olucak bende büyük bi süpriz bekliyorum yapmazsa oyucam gözünü artıkbayanssulusmile

sen yay burcusun o zaman :)
valla bend ebekliyorum benimki unutmuştu ablası felan sölemiş burcunun doğum günü diye buda bana söledi tam olarak bilmiyorum unuttu mu kontürüm yoktu felan dedi ama telafim edicem seneye doğum gününde dedi bakalımkaydirigubbakcemile3

evt tatlım tipik yay burcuyum yükselenimde yay . askerimde boğa burcu dengeliyoruz galiba:1hug:

Slm kızlarrrrr zemuszemus napıyosunuz bakalımm

Susucum şimdi okudum üniversiteyi kazanmışsınnn.Çok tebrik ederim.Hemde burayııı :) kocaeli bnm memleketim kaydirigubbakcemile2 bu sene umuttepenin engebeli yolları seni beklio :) allah kolaylık versin inş. çabucak zamanda kolaycacık bitirirsin üni.yide opuyorumnanaktan

evt tatlım tipik yay burcuyum yükselenimde yay . askerimde boğa burcu dengeliyoruz galiba:1hug:

benim yükselenim akrep kaanımda balık burcu 27 şubat babamla ayn doğum günlerikaydirigubbakcemile3
benim kitapta okuduğumda anlaşamadığım burçların içnde balık burcu var ama biz iyi anlaşıyoruzsempatiksalakcinni

tesekkur ederim canım..
kocaeli yolları beni bekleropuyorumnanaktan
sağol iyi dıleklerın için:1hug:

valla bilirsin yaylar özgürlüklerine acayip düşkün olurlar. bu konuda askerim beni boğa olmasına rağmen boğmuyo ne desem hep alttan aldığı için mutluyumkaydirigubbakcemile3

sanırım biraz dominantlık var bende napim oda aşık olmasaymış:roflol:

yaa aşkımlaan konustum simdi artik nöbetlerde hep beni esir alicakmiş
teli actim diyo ki 2-4 nöbetine hoşgeldin askim hihoyyyt
1 saat konustuk eskilerden falan cok özlemişim ne zamandir böyle uzun dolu dolu sphbet etmemiştik ..
Canım askım yaa cok az kaldi kavusmama ... :lepi:

hehehe

valla ben öle özgürlüğüme düşkün bir insan değilimdir

kaydirigubbakcemile3

aramıza geliyosun send eheycan var mı plakalara 3 gün kalmış:dance:
pazartesi düzceye selamını yollyorsunhihoyyyt

olmaz olurmu ya hergün şafağımızı söyleyip duruyoruz ben ona bide türkiye haritası çizip il sınırlarıda dahil olmak üzere şafak takvimi hazırlamıştım acemilikteydi ovakit. ve düzeyi karalamıştım teee o zamankaydirigubbakcemile3 şimdi gerisini o karalıcak.
bide ramazan çabuk geçiyo yani kafadan bi ay gitti diyorumkaydirigubbakcemile3:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…