- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.281
tebriklerr canımmmopuyorumnanaktanÜNİVERSİTEYİİİİİİİİİİİİİ KAZANDIMMMMM ALLAHIMMM SANA SUKURLER OLSUNNNN:sm_cool::roflol::sm_cool::sm_cool:
mutluluktan aglıyorumm yok bole bişey ya
tebriklerr canımmmopuyorumnanaktan
bana yaklaşmışsın canım bende skaarya da okuorummzemuszemusopuyorumnanaktanteşkkurler canımmm
Evet sempatiksalakcinni 3 ay sonra 82 dogumluyum ben kafamçokkarıştı
yaslandim anowwwww :hulya:
abowwwwwwakannehirkız ben seni 22 felan biliyordum ya
kızlar kaç yaındasınız ben 20
canm çok istemiştim ya.. tüm arkadaşlarım kazanmış nerdeyse özel üniversteleri yada şehir dışını ben maddi durumdan ne özel yazabldm nede şehr dışı.. tutmadı burdada ağlıyorm sabahtan beri
abowwwwwwakannehirkız ben seni 22 felan biliyordum ya
kızlar kaç yaındasınız ben 20
bana yaklaşmışsın canım bende skaarya da okuorummzemuszemus
..kocaeli güzel yerdir ama rahat edersin..yurtta mı kalmayı düşünüosun gidiş geliş mi yapmayı düşünüosunn??
selam burcum iyi olmaya çalışıorum bizimkiyle aramızz kötüü..senin haberlerini aldım konuşmuşsunuz kaanlaaopuyorumnanaktanselam esincim nbropuyorumnanaktan
kızlar kazanan herkesi tebrik ediyorum
benim kazandığım ilk yılları hatırlattınız rabbim hayırlısı ile bitirip mesleğinizi elinize almayı nasip eder.
zemuszemus
selam burcum iyi olmaya çalışıorum bizimkiyle aramızz kötüü..senin haberlerini aldım konuşmuşsunuz kaanlaaopuyorumnanaktan
selam burcum iyi olmaya çalışıorum bizimkiyle aramızz kötüü..senin haberlerini aldım konuşmuşsunuz kaanlaaopuyorumnanaktan
muhtemelen özel yurt olur canım kocaelinde yurt sıkıntısı var birazcık devlet yurtları dolu oluo..neyse bi git bakalım da hayırlısı olsun canımgidiş geliş zor olur canımm ya yapamam öylee..
yurrtta kalmayıı dusunuyorumm
muhtemelen özel yurt olur canım kocaelinde yurt sıkıntısı var birazcık devlet yurtları dolu oluo..neyse bi git bakalım da hayırlısı olsun canım
tekrardannopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?