E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.101
askerde sonuçta takma kafana kötü davranma yarın olsun o nasıl davranırsa sende öyle davranırsın ha yok gene trip atıyorsa sende durumu anlatır kapatırsın zaten askerde yapacak bişeyi olmadığı için dönüp dolaşıp mahkum olacak sana
cnm böyle oluyopr maalesef
bende bekledim 15 ay asker yolu
şimdi geleli 6 ay oldu
karşındakinin değdiğine inanıyosan bekle
bnnmkide askerdeyken bazen böyle saçmalıyordu
ama askere gitmeden öyle deildi ve geldikten snrada öyle olmucaktı
o yuzden sabrettim 460 gün
orda kimbilir nelerle uğraşıyorlar ediyorlar
komutanlar falann zor yane sonuçta.
ama çok aşırıda tepene çıkarma tabi
sınırını koy
nası ne yaptığını bilmiycek ya öyle şey var mılmaz: hadi sarhoş fln olsa tabii ki bilemez ne dediğini yaptığını ama fisfisfis belki de başka şeylere morali bozulmuştur canı sıkılmıştır askerlik kolay bişey değil sonuçta bugün azar fln işitmiştir belki üstlerinden fln olamaz mı cnm? veya şu aklıma geldi şimdi.senin sevgini ölçmeye çalışıyo da olabilir naz yapıyomuş ilgi bekliyomuş gibi bi hali var sanki CADIARZU uykusu olmadığı bi zaman konuşma şansın yok mu emossss o zaman sor bakalım neden böyle davrandığınıyerimseniben insan her zaman ince düşünemeyebiliyo bunu da unutma cnm ve kendimi yeme kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
takma yarın barışırsınız
üstüne giderek değilde güzellikle yaptığının yanlış olduğunu
sende onu sürekli merak ettiğini beklediğini güzelce anlat
başına kakarak değill
böyle bi şekilde ortayı bulup anlaşmış barışmış olursunuz
e her seferindede alttan alma
azcık burnunu sürt:)
demek her zaman öyle olmak işe yaramıyor..
kızlar benim de nişanlım askerde benide aranıza alın. benimki izmirde askerlik yapıyor 15 ay yapacak. şafak:323 daha çok dimi çok ösledimmm
kızlar benim de nişanlım askerde benide aranıza alın. benimki izmirde askerlik yapıyor 15 ay yapacak. şafak:323 daha çok dimi çok ösledimmm
Tatlım okudum konuyu bende bi hafta kadar öncemi ne buna benzer bişi yaşamıştım hatta burayada yazıp anlatmıştım sebepsiz yere beni inciticiiğneli konuşmalar yapmıştı anlatmıoştım galiba sanada hatırlıyomusun çok kırılmıştım hala daha kırgınım belki o konu yüzünden ama şimdi öle deil o günlük öle bişi oldu kim bilir ne sorunu vardıda öle yapmıştı kırgın olduğumu yansıttım ona tatlı dille ileti gönderdim msn sine ama bişi demedi hiç,orda sorun yaşadıkları zaman bize bu şekilde yansıtma hakları yok tabi ama askerlik işte hayatım o orda şimdi burdaki gibi düşünemez hadi askerliğide geç erkekler genelde hep böledir kızdıkları zaman moralleri bozuk olduğu zaman dünyayı görmezler kadınlarada hep böle susup alttan almak düşer,genelde bu böledir.... şahsen benim nişanlım morali bozuk oldumu illa banada çatar benim moralimide bozar kavga ederiz hep böle oldu beş sene boyunca alıştım artıkk üzme canım kendimi yarın bişi kalmıcak bak görürsün sabır canım geçicek bu günler geldiklerinde sorarız bütünj bunların hesabını şimdi nazlayabildiğimiz kadar nazlıcaz onları askerlik hiç kolay bişi deil canım onun yerine koy kendini ölee düşün bide...:1hug:
ama çokda nazlama emoşum kendine haksızlık etme sende neler çekiosun burda onu beklerken baktınki çok aşırıya gidiyo sende fazla sert çıkışmadan tepkini koy ortaya tatlı sert derler yaa öle bişi olsun işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?