Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya cnm ölede
bizim öle ilişkiimiz yookk herşey çok güsel ama
çok kırıldım asker olabilirler ama
bizde onları beklioruzz
nöbete kadar bekledim
yatırdım uyuttum bumuydu sonuç

klava:klava:

cnm böyle oluyopr maalesef
bende bekledim 15 ay asker yolu
şimdi geleli 6 ay oldu
karşındakinin değdiğine inanıyosan bekle
bnnmkide askerdeyken bazen böyle saçmalıyordu
ama askere gitmeden öyle deildi ve geldikten snrada öyle olmucaktı
o yuzden sabrettim 460 gün

orda kimbilir nelerle uğraşıyorlar ediyorlar
komutanlar falann zor yane sonuçta.

ama çok aşırıda tepene çıkarma tabi
sınırını koy

nası ne yaptığını bilmiycek ya öyle şey var mılmaz: hadi sarhoş fln olsa tabii ki bilemez ne dediğini yaptığını ama fisfisfis belki de başka şeylere morali bozulmuştur canı sıkılmıştır askerlik kolay bişey değil sonuçta bugün azar fln işitmiştir belki üstlerinden fln olamaz mı cnm? veya şu aklıma geldi şimdi.senin sevgini ölçmeye çalışıyo da olabilir naz yapıyomuş ilgi bekliyomuş gibi bi hali var sanki CADIARZU uykusu olmadığı bi zaman konuşma şansın yok mu emossss o zaman sor bakalım neden böyle davrandığınıyerimseniben insan her zaman ince düşünemeyebiliyo bunu da unutma cnm ve kendimi yeme kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ya diorum ya bunlara şaşırdım
benim aşkmı beni kırmaz kolay kolayy
askerde bile çok knşruz anlaşırız
naza degdi:
kırdı sebepsiz ve ben sçulu kavga arıo gibi oldum
ona
bozldumm

yok naz
falan degil uykusu gelio kesin bana kızdıbiz onunla knşoruz her zamn gündüz gece
ama kendisi aradı
ve kapatmak istemedi
sorada
çocuk uyuo der kapatrım dimi faln diyince.
noluoo dedim içimdenn

üstüne giderek değilde güzellikle yaptığının yanlış olduğunu
sende onu sürekli merak ettiğini beklediğini güzelce anlat
başına kakarak değill
böyle bi şekilde ortayı bulup anlaşmış barışmış olursunuz

kızz ben genelde öleyimmm
sabh arasın aşkımm diye açıom
sora diorumki
millet süründürüo:)
nası arıolar özürler falan
ama inanki inat yapmıom iyilikle davranıommm
kendi anlaın hatsınıyasakkelime

kızlar benim de nişanlım askerde benide aranıza alın. benimki izmirde askerlik yapıyor 15 ay yapacak. şafak:323 daha çok dimi çok ösledimmm

Tatlım okudum konuyu bende bi hafta kadar öncemi ne buna benzer bişi yaşamıştım hatta burayada yazıp anlatmıştım sebepsiz yere beni inciticiiğneli konuşmalar yapmıştı anlatmıoştım galiba sanada hatırlıyomusun çok kırılmıştım hala daha kırgınım belki o konu yüzünden ama şimdi öle deil o günlük öle bişi oldu kim bilir ne sorunu vardıda öle yapmıştı kırgın olduğumu yansıttım ona tatlı dille ileti gönderdim msn sine ama bişi demedi hiç,orda sorun yaşadıkları zaman bize bu şekilde yansıtma hakları yok tabi ama askerlik işte hayatım o orda şimdi burdaki gibi düşünemez hadi askerliğide geç erkekler genelde hep böledir kızdıkları zaman moralleri bozuk olduğu zaman dünyayı görmezler kadınlarada hep böle susup alttan almak düşer,genelde bu böledir.... şahsen benim nişanlım morali bozuk oldumu illa banada çatar benim moralimide bozar kavga ederiz hep böle oldu beş sene boyunca alıştım artıkk üzme canım kendimi yarın bişi kalmıcak bak görürsün sabır canım geçicek bu günler geldiklerinde sorarız bütünj bunların hesabını şimdi nazlayabildiğimiz kadar nazlıcaz onları askerlik hiç kolay bişi deil canım onun yerine koy kendini ölee düşün bide...:1hug:

kızlar benim de nişanlım askerde benide aranıza alın. benimki izmirde askerlik yapıyor 15 ay yapacak. şafak:323 daha çok dimi çok ösledimmm

canım hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun..çok deme kız çok deil bak benle aynı sayılırsın bende 321 i devirdim bugün 300 lere ne kalmış bi de bakmışızkiiiii 100 lere yaklaşmışızzzemuszemuszemuszemus...

Çok üzgünüm çoook
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çokk
saaoll
senin konuyuda biliom
teselli veriodukkk
tmm askerler ama bizde incinioz onları bekliozz...
dışarı bile doru düzgün çıkmıommm aklı
kkalmasın kıskanıo sorun olmasın
sende demşrinya göndermio biyere diye.
yani onları geçtim bişe yokken böle yaptııı sonundada ben ABARTTIM VE KAVGA ÇIKARAN OLDUM..
napıyımmki başka tm altan alallım bakalımne olacakk

ama çokda nazlama emoşum kendine haksızlık etme sende neler çekiosun burda onu beklerken baktınki çok aşırıya gidiyo sende fazla sert çıkışmadan tepkini koy ortaya tatlı sert derler yaa öle bişi olsun işte...

canım benim çıkmam lazım geç oldu kızıyo bizimkiler hadi öpüyorum seni ii geceler canım sıkma kendini o kadar geliiirrrrrr geçeeeerrrrr kim bilir belki senle konuşurken senle geçirdiği günler aklına geldi özledi bi anda burnunda tüttün ama çaresiz,çıkıp gelemez yanına anca sesinle avuna bilir bu çaresizliği bi anda sabileştirmiş olabilir onu bu da olabilir canım kötü bişi düşünme olurmu hadi öpüyorum seni...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…