Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tmm cnm
saoll
yarın
devam edriz inş
öpüorummmmmmmmmm

emoş biraz alttan alman lazım anlaman lazım evi gbi rahat diil sen konuşabiliyosun gene tlfn sokmuş glba bizde oda yok sıra beklyo yarm sat ondada 5dk sona arkadan hadi kapat diyolar daha varmı diyolar artı konuşurken ben acıyorum aşkımn haline uykulu esniyo gece 4.30 6.30da nöbeti var kıyamadım kapattm anlayışlı olmak lazım orda üstlerin kaprislerni çekmek kolay diil evinde diil ben desem senn dediklerini hesapmı soruyosun askerdeym ben koğuşa gtcem tabi der biraz kendi yerne koy asabi olur insan orda ...

tatlım haklısın ama inan
bi günahım yoktuuuu kırıldımm
koğuşa gitme olayıdda 2 koğuş var knşmak için
tekini kulanıoz
öbürünemi gitcen anlamında
sordummmm
abooooooooooo:=
daha sormuom nan işte başlarım askerligee
aaaaa
bende gidiorum askeree üstüme
gelmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnturkbayragi

bende gitmeyi düşünyorum aşkımın yanına alsınlar diyarbakıraaa askeryede yemek yapmaya ranazıyım niknanik:sm_cool:delikafadulden :)

beniiiiii ennn uzak yere
yollasınlardaa orda yapayımm
aaaa
beyin faln kalmadı
sıyırmaya az kldı anacımmmmmmmmmmmmm

yok canm sabret ben şunu anladım askeryede olan onlar zorluk çekende onlar tamam ama biz iki katı zorluk çekiyoruz sabrediyoruz onlar az da olsa oyalanıyo zaman geçiriyo ama ya bizzzz özlüyoruz telefon beklemekten evden çıkmıyorummmm ondan bacım sabret az kaldı vuslata dayan sen dayanki mutlu gnler gelsin bian evvelyerimseniben

:1no2:
hah işte olay burdaa ama askerlerimizzz
daha çok zorluk çektiklerini sölüoooo!!yaa
telde duyom makara ya orası
gerçkten kızlar sandıgımz gibi degil
bi nöbet bi işleri bi emir.artık ustabirliginde komutanbile pek başlarında olmuooo gerçkten ya bnimki bukdr rahat yerde ama hala askerlikkkkkkkkkkkkkkkkkk............
ulannn biz burda anamız aglıo aile derdi çevre askerlik sevda...
onlar hiç dgilse dışardan etkilenmiolar ama bizz bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

öylede canm işte aşkım yeşilden bıkmış artık sivil hava alsam diyo:) onlara göre daha zor geliyo bilmiyorum belki bizde gitsek öyle davranırız orda daha bi asabi oluyolar ondan ben hiç tartışma açmıyorum moral vermek en güzeli alttan almak:)ama evet askeriye eskisi gbi diil:):) gırgır komedi espiriler öyle vakit geçiriyolar:)

öylee cnmm.
haklısın
napalımmm susar otururuz
hadi yatar
ben
öpüorumm
cnm
sizleri sevioruk kk bayalnarı...
BıRGÜN GELECEK BıRGÜN KALACAKK:lepi:

öyle deme emoşş sakın öyle düşünmeyin onlar orda çok zor şartlarda inanınki anlatamıyolar bize.muhammet diyoki anlatamadığım okadar çok şey varki bize burda neler yapıyolar bi bilsen geldiğimde anlatabilirim ancak ağzın açık klacak diyo ucundan biraz anlatıyo üstü kapalı o bile ne kadar ağır olduğunu gösteriyo zaten bana ...içerden bilgi vermek yasak telefonlar dinleniyo haliyle anlatamıyolar orda çektiklerini innın bana çekmedikleri eziyet yok.benimki son devre önümüzdeki devre tezkere alacak sonra biz hani diyosunuz yaa ustlaştıkça başlarında komutan bile olmuyo diye öyle değil inanınki öyle değil.saki yeni gitmiş gibi hala aynı devam aylar geçti hala aynı devam ...şakayı matrağı kendi aralarında yapıyolar normalde öyle değil.kendi aralarındada yapmasalar hiç geçmez
Günaydınnn kızlarrr opuyorumnanaktan

Şafak--->23

Coookkk daraldım bitsin artık mafoldumben

sus gızzz sen mızıklarsan biz napalım yawww ne kaldı şurda

.muhammedi zehirli böcek ısırmış 2 gün dağdan inesiye dayanmış ama zehir tüm vücuda yayılmış..bianda heryeri kabarmış ateşi çıkmış birliğe döndüğünde...revire zor yetiştirmişler hemen iğne falan anca müdahele olmuş.o zehirle 2 gün dolaşmış...bi anda yıkılmış.komutanı koğuştan yatakları çıkartın ilaçlama yapıcaz demiş muhammede istirahat vermiş.arkadaşlarıda ranzaları çıkartırlarken muhammede senin yüzünden oldu niye revire gittin sanki sen demişsndir yatakları çıkartalım die demişler..muhammet kuduruyo hepsinide gebertcem diyo .ne demek ya hastalık bu bugün bana oldu yarın size olabilir demiş.ama gene devam etmişler öyle yapmaya.onlara iş çıktı ya muhammetten bilmişler.konuşmuyorum hiçbiriyle diyo .ee napsın şimdi moral bozuk hasta konuşcak kimse yok makara yapacak kimse yok ne yapacak haliyle bana saracak...sadece komutan değil orda arkadaş bulamadığın zamanda zor baksana yaptıklarına ...kızlar askeriyede moral bozacak çok şey var kısacası ve biz bunların 10/1ini bile bilmiyoruz anlatamıyolar çünkü o yüzden sakın burnu sürtsün yapamasın gibi düşünmeyin bide sizmi tekme vuracaksınız düşüne.onlara sıkıca sarılın yanlarında olduğunuzu gösterin sorunlar kendisi geçer ozaman zaten

KIZLAR DÜN GECEKı YAZIMDAN SORA ...
ANLATYIMIMM BıZıM ÖLE KÜSMEMıZ BıRBıRıMıZDEN BEKLEMEMıZ YOKTUR!OYÜZDEN ŞAŞIRMIŞTIM YA ASKERıMEE.
NEYSE SABAH 6 DA KAHVALTIYA GıDERKEN
8 NÖBETE GıDERKEN VE 10 NÖBETıN BıTMESıYLE BENı ARADI BU SAATLERDE ONUNLA YENı GÜNE UYANDIMMM ...MORALıM DÜN ıÇıN BOZUKTU BıLıORDUM ODA DURGUNDU AMA KONUYU AÇMADIK BEN BıRDEN
AŞKIMMMMMMMMM SENı ÇOOK ÖZLEDıMMM GELBı YANAKVER DEDıM VE GÜLDÜ GE L BURAYA KIZ DEDı....
SEENı ÇOOK SEVıORUM ÖMRÜMMMM:asigim:

gamzegazellcimm günaydın moon sanada günaydın bebegim...
gamzem bizim şafagı hesapla lütfen
şubatın 24ünde gitti

ohh çok saol ablacımmmm
şafak 325
BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK:lepi:

ne ablası nennn hala abla diyo yaaa abla değilim kız ayrıca rica ederim herzaman yaparım biliyorum geç oldu biraz ama güneş çarpmış beni hastaydım ben kusuruma bakma artıkın lennnkafamçokkarıştı

ne ablası nennn hala abla diyo yaaa abla değilim kız ayrıca rica ederim herzaman yaparım biliyorum geç oldu biraz ama güneş çarpmış beni hastaydım ben kusuruma bakma artıkın lennnkafamçokkarıştı

ULENN HEP ABLA DİOM SANA SAYGIDAN EHEHEH:):):)
TMM SÖZ NAN BİDA DEMİYCEM GAMZEM DİCEMMM.
OY GEÇMİŞ OLSUNN DİKAT ET KENDİNEzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…