- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.121
evet haklısın.
valla beynim durdu gözlerim acıdı yaa msnde yoksun
canım benim çıkmam lazım geç oldu kızıyo bizimkiler hadi öpüyorum seni ii geceler canım sıkma kendini o kadar geliiirrrrrr geçeeeerrrrr kim bilir belki senle konuşurken senle geçirdiği günler aklına geldi özledi bi anda burnunda tüttün ama çaresiz,çıkıp gelemez yanına anca sesinle avuna bilir bu çaresizliği bi anda sabileştirmiş olabilir onu bu da olabilir canım kötü bişi düşünme olurmu hadi öpüyorum seni...Şeniz
emoş biraz alttan alman lazım anlaman lazım evi gbi rahat diil sen konuşabiliyosun gene tlfn sokmuş glba bizde oda yok sıra beklyo yarm sat ondada 5dk sona arkadan hadi kapat diyolar daha varmı diyolar artı konuşurken ben acıyorum aşkımn haline uykulu esniyo gece 4.30 6.30da nöbeti var kıyamadım kapattm anlayışlı olmak lazım orda üstlerin kaprislerni çekmek kolay diil evinde diil ben desem senn dediklerini hesapmı soruyosun askerdeym ben koğuşa gtcem tabi der biraz kendi yerne koy asabi olur insan orda ...
tatlım haklısın ama inan
bi günahım yoktuuuu kırıldımm
koğuşa gitme olayıdda 2 koğuş var knşmak için
tekini kulanıoz
öbürünemi gitcen anlamında
sordummmm
abooooooooooo:=
daha sormuom nan işte başlarım askerligee
aaaaa
bende gidiorum askeree üstüme
gelmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnturkbayragi
bende gitmeyi düşünyorum aşkımın yanına alsınlar diyarbakıraaa askeryede yemek yapmaya ranazıyım niknanik:sm_cool:delikafadulden :)
beniiiiii ennn uzak yere
yollasınlardaa orda yapayımm
aaaa
beyin faln kalmadı
sıyırmaya az kldı anacımmmmmmmmmmmmm
yok canm sabret ben şunu anladım askeryede olan onlar zorluk çekende onlar tamam ama biz iki katı zorluk çekiyoruz sabrediyoruz onlar az da olsa oyalanıyo zaman geçiriyo ama ya bizzzzözlüyoruz telefon beklemekten evden çıkmıyorummmm ondan bacım sabret az kaldı vuslata dayan sen dayanki mutlu gnler gelsin bian evvelyerimseniben
:1no2:
hah işte olay burdaa ama askerlerimizzz
daha çok zorluk çektiklerini sölüoooo!!yaa
telde duyom makara ya orası
gerçkten kızlar sandıgımz gibi degil
bi nöbet bi işleri bi emir.artık ustabirliginde komutanbile pek başlarında olmuooo gerçkten ya bnimki bukdr rahat yerde ama hala askerlikkkkkkkkkkkkkkkkkk............
ulannn biz burda anamız aglıo aile derdi çevre askerlik sevda...
onlar hiç dgilse dışardan etkilenmiolar ama bizz bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Günaydınnn kızlarrr opuyorumnanaktan
Şafak--->23
Coookkk daraldım bitsin artık mafoldumben
hesapladım emoş bugünkü şafağın 325 çıktı canım
gamzegazellcimm günaydın moon sanada günaydın bebegim...
gamzem bizim şafagı hesapla lütfen
şubatın 24ünde gitti
ohh çok saol ablacımmmm
şafak 325
BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK:lepi:
ne ablası nennn hala abla diyo yaaa abla değilim kız ayrıca rica ederim herzaman yaparım biliyorum geç oldu biraz ama güneş çarpmış beni hastaydım ben kusuruma bakma artıkın lennnkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?