- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.141
KIZLAR DÜN GECEKİ YAZIMDAN SORA ...
ANLATYIMIMM BİZİM ÖLE KÜSMEMİZ BİRBİRİMİZDEN BEKLEMEMİZ YOKTUR!OYÜZDEN ŞAŞIRMIŞTIM YA ASKERİMEE.
NEYSE SABAH 6 DA KAHVALTIYA GİDERKEN
8 NÖBETE GİDERKEN VE 10 NÖBETİN BİTMESİYLE BENİ ARADI BU SAATLERDE ONUNLA YENİ GÜNE UYANDIMMM ...MORALİM DÜN İÇİN BOZUKTU BİLİORDUM ODA DURGUNDU AMA KONUYU AÇMADIK BEN BİRDEN
AŞKIMMMMMMMMM SENİ ÇOOK ÖZLEDİMMM GELBİ YANAKVER DEDİM VE GÜLDÜ GE L BURAYA KIZ DEDİ....
SEENİ ÇOOK SEVİORUM ÖMRÜMMMM:asigim:
hahh şöyle bee geçer ama delipde geçer katlanıcaz artık ben kimse kırılmasın alınmasın vede burnu sürtsün tarzında davranmasın die anlatıyorum bunları yapmayın öyle kaybedersiniz inanınkiyasakkelime:umursamaz:lmaz:
Gamzecim çok geçmiş olsun yaaa üzüldüm gerçekten yaz geldi zehirli böcekler yılanlar ortalara çıktı ömerde söylüyo hergece zehirli sarı akreplerden örümceklerden öldürüyolarmış çok varmış bide çadırda kalıyolar=(( en korktuğum şeyy Allah ebteridnen korusun canımm yaa çok üzüldüm(
Seninde dediğin gibi analtamadıkları o kadar çok şeyler varki ömer bana diyo burda söyleyemiyorum ama duysan inanamassın hergün farklı bi olay saçma sapan aklın hayalin durur diyoo off yaaa bitsede gelseler artıkkk ben çok bunaldım artık sabrın tükendiği noktadayız ikimizdee =(((
bizimkiler çadıda bile kalmıyo öyle toprağa yatıyolar bacım.bir adım yana kaymak yasak diyo durduğun yere hem çişini yapıyo hem orda yemek yiyo hemde üzerine yatıp uyuyo düşün yani kımıldamak yasak daha ne diyim yani bennn çişini yaptığı yere yatıyo uyuyo...tabi böcek yılan çok terör bitti bunlardan korkuyorum artık ben ne bitmez çilemiz varmış yaa heergün dediğin gibi saçma sapan olaylar can sıkıyo bize anlatıkları ucundan azıcık olanları allaha şükür azıcık kaldı sizin sıkma kendini az kaldı die darlma bişilerle uğraş az kaldı bitmedi die çok kasıyon kendini senlmaz:
emoşum seninki nerde askerlik yapıodu...
canım benimki gresun bulancakda yapıo.
Sennki nerdeydi
bnmki şırnak/silopi cnm mafoldumben
bnmki ŞIRNAK/SİLOPİ cnm mafoldumben
Ehehhehe bizdee tekirdağı silcezzzzzzzzz =)laelaelaelaelae
ah canım üzülme kıyamam sana fotonuzu gördüm ne yakışmışsınız eniştemle.
Allah ayırmasın canım benim kavuşursun üzülme.
Ne dioruzz
birgün gecelek birgün kalacak
Benimkide şırnakta =( o bi gelsinn şırnağı silcem haritadan vallaaaa kaydirigubbakcemile3
bende silicem cnm hatta hayatımdan 73 numarayıda silicemmm...kaydirigubbakcemile3
aynen benimkinin arkdaşları diolarki ordan laan avea bayisinimi aldınız yeterin faln
ay nazar degcek valla yaaa çok knşoruz bizde orda aman o iyi olsunda gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?