Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hahh şöyle bee geçer ama delipde geçer katlanıcaz artık ben kimse kırılmasın alınmasın vede burnu sürtsün tarzında davranmasın die anlatıyorum bunları yapmayın öyle kaybedersiniz inanınkiyasakkelime:umursamaz:lmaz:

Gamzecim çok geçmiş olsun yaaa üzüldüm gerçekten yaz geldi zehirli böcekler yılanlar ortalara çıktı ömerde söylüyo hergece zehirli sarı akreplerden örümceklerden öldürüyolarmış çok varmış bide çadırda kalıyolar=(( en korktuğum şeyy Allah ebteridnen korusun canımm yaa çok üzüldüm (
Seninde dediğin gibi analtamadıkları o kadar çok şeyler varki ömer bana diyo burda söyleyemiyorum ama duysan inanamassın hergün farklı bi olay saçma sapan aklın hayalin durur diyoo off yaaa bitsede gelseler artıkkk ben çok bunaldım artık sabrın tükendiği noktadayız ikimizdee =(((

AMAAN GAMZEM BENDE KARŞIIYM ÖYLE BURNU SÜRTSÜN HEP İLK ADIMI NE OLURSA OLSN SEVİOSAM ATARIM GELCEKTEN BELKİ DÜN DEDİGİ LAFLARA KIRILDIM AMA OLSUNNN NEOLACAK.
İYİ GÜNDE VE KÖTÜ GÜNDE AŞKIMLAYIMMMM:)TAM DESTEK VERELİM ONLARA EGER BAKTIKK ÜZÜLÜRSEK YİNEDE İYİLİGİMZLE KALALIM.
BEN HEP BUNDAN YANAYIMM:enbuyukkk:

bizimkiler çadıda bile kalmıyo öyle toprağa yatıyolar bacım.bir adım yana kaymak yasak diyo durduğun yere hem çişini yapıyo hem orda yemek yiyo hemde üzerine yatıp uyuyo düşün yani kımıldamak yasak daha ne diyim yani bennn çişini yaptığı yere yatıyo uyuyo...tabi böcek yılan çok terör bitti bunlardan korkuyorum artık ben ne bitmez çilemiz varmış yaa heergün dediğin gibi saçma sapan olaylar can sıkıyo bize anlatıkları ucundan azıcık olanları allaha şükür azıcık kaldı sizin sıkma kendini az kaldı die darlma bişilerle uğraş az kaldı bitmedi die çok kasıyon kendini sen lmaz:

YA ister sitemez kasıyorum çünkü ömerimde çok daraldı artık şafasın günlerriii çokd araltıyo nedenide sanırım herkesin aa bitmişşş bişey kalmamışşş demesi ama nedense onla kavuşmuş olamamamızzzzz mafoldum bittiyse niye birlikte değiliz diyorum =(((( ama olsun az kaldıı az daha sabredicezz sendeee güçlü olamaya çalış gamzecim kolay değilll yaaa onun en büyük destekcisi sensin şuandaa senden alıyo gücünüüü yaşadıkları hiç kolay şeyler değilll bize sadece anlattıkları bunlarr birde anlatamadıkları varrr offf

yuppii tam safagi yazicakdim askim aradi =))))

Safakkkkkkkkk : 326 Bitennnnnnnnn 134 ilk defa bukadar istiyerek safak yaziom hihoyyyt

Bu arada listede 10. siradayim haha

Tskler benide unutmadiginiz icin canlariiimmmmmm

ah canım üzülme kıyamam sana fotonuzu gördüm ne yakışmışsınız eniştemle.
Allah ayırmasın canım benim kavuşursun üzülme.
Ne dioruzz
birgün gecelek birgün kalacak

sağol cnm teşekkür ederim.allah hiçbirimizi ayırmasın inş.
ama allahtan rahat bnmkide seninki gibidir.her şeyini haber verir.herkes dalga geçer benle tuvalete giderkende haber veriomu filan dieeekaydirigubbakcemile3

evet cnm inş BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...turkbayragi

aynen benimkinin arkdaşları diolarki ordan laan avea bayisinimi aldınız yeterin faln
ay nazar degcek valla yaaa çok knşoruz bizde orda aman o iyi olsunda gerisi boş

aynen benimkinin arkdaşları diolarki ordan laan avea bayisinimi aldınız yeterin faln
ay nazar degcek valla yaaa çok knşoruz bizde orda aman o iyi olsunda gerisi boş

allah nazardan saklasın cnm bnm banada seninki nasıl askerlik yapıo diolar..öle yapıo işte kaydirigubbakcemile3
aman ii olsunlarda gerisi boş....turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…