- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.401
devreeemmm plakalar geçtin hadi gözün aydınnopuyorumnanaktanşafak:81 DÜZCEYEE SELAMMM
şafak:81 DÜZCEYEE SELAMMM
olumunekankayizsmilesevgicimm maşallah şafağınaaa:lepi:
hayırlı olsun plakaların canımm:teytey:
Selam canim..selam kızlaaarrr..keyfim yerine geldiii nişanlımla barıştıkk gönlümü aldı yine eşşekkk işini biliokaydirigubbakcemile3
meg, hasret giderdiniz mi canım benim? bi değişik geliyor mu şimdi sana bana yemin töreninde bile sanki o değilmiş gibi gelmişti -tatlicadiarzu-
evet canım dediğin gibi oldu..teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanSelam canim..
Bak ben sana demedimmi :lepi: sevindim canimmm
evet canım dediğin gibi oldu..teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
ahh canim tesekkur etmeye gerek yokki olumunekankayizsmile
Ben birsey yapmadim.. Askiniz yapti opuyorumnanaktan
nete girecekmiş hadi bakalım sanıırm buda yalan olduakannehir
nete girecekmiş hadi bakalım sanıırm buda yalan olduakannehir
kızlar askımm ayın 24 de yanımdaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt
çook sevindim canımmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan darısı tümm asker yolu gözleyenlerin başınaaaa !!!
oooohhh ne güzel canımmm bak keyfin yerine gelmişşkaydirigubbakcemile5kızlar askımm ayın 24 de yanımdaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt
oooohhh ne güzel canımmm bak keyfin yerine gelmişşkaydirigubbakcemile5
ne olcak canım yaaa saçmalamaa hepimiz destek oluoruz birbirimize burdaaa lafı bile olmaz yaniiolumunekankayizsmilesarilale0308 tatlım sen o gün bizim izin uzamadı icin yazmıstın ama bitanem beni arayınca hemen topikten cıkmak zorunda kaldım kusura bakma bende cok sevindim valla sizler bana morel vermeseydiniz sakinlestirmeseydiniz ne olurdum ben o gün Allah bilir cok saol
ne olcak canım yaaa saçmalamaa hepimiz destek oluoruz birbirimize burdaaa lafı bile olmaz yaniiolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?