Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

meg, hasret giderdiniz mi canım benim? bi değişik geliyor mu şimdi sana bana yemin töreninde bile sanki o değilmiş gibi gelmişti -tatlicadiarzu-

pisimmolumunekankayizsmile

hasret gidermeye devam ediyoruz biz canım daha:kedi::asigim:
değişik gelmedi pek bana ama eskiye göre biraz durgun gibiydi ilk 3 gün..
tedirginliği vardı bi de biraz..
sanki izne gelmiş de, askere geri döncekmiş gibi hissediyomuş,ööle diyodu..
yani bitirip geldiğine inanamama durumu gibi bişey..
ama 3 gün sora normale döndü bizde herşey..

sarilale0308 tatlım sen o gün bizim izin uzamadı icin yazmıstın ama bitanem beni arayınca hemen topikten cıkmak zorunda kaldım kusura bakma bende cok sevindim valla sizler bana morel vermeseydiniz sakinlestirmeseydiniz ne olurdum ben o gün Allah bilir cok saol

oooohhh ne güzel canımmm bak keyfin yerine gelmişşkaydirigubbakcemile5

geldi geldi ayy cokk saolun askıma kavuscam gün aklıma gelio düşünüyorumda içim böle bi pır pır edio yerimde duramıyorum yüzümde anlamsız bi gülümseme oluyor ya ama askerim teskere aldı die burayı bırakmam ben opuyorumnanaktan

ne olcak canım yaaa saçmalamaa hepimiz destek oluoruz birbirimize burdaaa lafı bile olmaz yaniiolumunekankayizsmile

ne olcak canım yaaa saçmalamaa hepimiz destek oluoruz birbirimize burdaaa lafı bile olmaz yaniiolumunekankayizsmile

olsun sen bana ordan bin ton laf döktün yani öle sakinleştirmeye calıstın okadar sana öle arkada sönmüşte umursamamak gibi oldu yanlıs anlama diye dedim böle seyler benim için cok önemlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…