- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.421
geldi geldi ayy cokk saolun askıma kavuscam gün aklıma gelio düşünüyorumda içim böle bi pır pır edio yerimde duramıyorum yüzümde anlamsız bi gülümseme oluyor ya ama askerim teskere aldı die burayı bırakmam ben opuyorumnanaktan
önce birazcık hasret gideririsiniz canım sonra gelirsin yineeeopuyorumnanaktan
estağfirullah..hiç öle düşünmemiştim canımolumunekankayizsmileolsun sen bana ordan bin ton laf döktün yani öle sakinleştirmeye calıstın okadar sana öle arkada sönmüşte umursamamak gibi oldu yanlıs anlama diye dedim böle seyler benim için cok önemlidir
estağfirullah..hiç öle düşünmemiştim canımolumunekankayizsmile
duygu gözünaydın canım
asker cüzdanı mısempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3askıma cüzdan aldım inş begenir yaa annesine süpriz düzenlemeye calışıyoruz geldini cakıo ama umarım anlamaz zemuszemus
asker cüzdanı mısempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
hadi bakalım ebuşum inşallah
canım 7 gün sonra canlı canlı karşında:lepi:
kızlar askımm ayın 24 de yanımdaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt
saol tatlım benim seni uzun zamandan beri görmüyordum ben nerelerdeydin kız nasılsın askerin nasıl turkbayragiturkbayragi
ayyyyyyy tertibim yaa çok sevindm canııım bak ben sana demedim mi herşeyde bi hayır vardır üzülme dyeŞeniz
yok normal cüzdan alcakmısta dedim ben alma ben alırım zaten gerek yok okadar masrafa bitane daha süprizim var ama işte onu sölemedim parfüm falan aldım takımıyla rolonuyla bide mektup cakcam ona sarma yapcam benden hep sarma istiyodu videoya cekcem yaparken askımı anlatcamromantik romantik sonra cdle beraber veririm sanırım delikafadulden
asker cüzdanı mısempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
öle ama işte korkular insanı rahat bırakmıyoki onun öle sesini duyunca insan penige kapılıyor cok saolun nasılsın bakalım kız heyecan varmı bakam
daha ne olsun canımmhihoyyytyok normal cüzdan alcakmısta dedim ben alma ben alırım zaten gerek yok okadar masrafa bitane daha süprizim var ama işte onu sölemedim parfüm falan aldım takımıyla rolonuyla bide mektup cakcam ona sarma yapcam benden hep sarma istiyodu videoya cekcem yaparken askımı anlatcamromantik romantik sonra cdle beraber veririm sanırım delikafadulden
canım ben de biraz fazla alınganlık yaptım o da alttan almadı da aradı özür diledi üzmücem aşkım bida senii dedii..oruçlu olduğumu öğrenci kıyamadı bide banaakaydirigubbakcemile3niye küstünüzki bakam sizklava:
yok be ben pek romantik değilimdir askım cok romantik ben ona göre bu konuda accık odunum o cok duygusal ben tam tersiyim bu yüzden adımla accık celişirim ama ne yapıosam onu düşünerek yaptım için cok hosuna gidio benimde öleNE KADAN ROMATİKSİN KIIIIIdelikafadulden
evet canım ya eşim yok ya interteti kapattırdım ben malesef gelemiyorum aranıza
kocam iyi çok şükür askerlik ne kadar iyi olursa artık
usta birliğine gideli 1 ayı geçti hala çarşı vermediler görevi de belli olmadı sıkılıyor yazık bitanem belirsizlik var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?