- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.441
ebuş canım teşekkür ederimmmm.arada böle ufak şeler oluo işte..allahım kimseyi ayırmasınn
ANAM NE HEYECANI Bİ HALT YOK BENDE KAFAYI YİYECEM YAW HAFTAYA PAZARA BURDA AMA BANA NELER OLUYO BÖLE BİLMİYOM:1no2:
:kedi::kedi: askımı görsen bana cidden tuhafg bakarsın ama napalım biz böle birbirimizi tamamlıyoruz :asigim::asigim:daha ne olsun canımmhihoyyyt
canım ben de biraz fazla alınganlık yaptım o da alttan almadı da aradı özür diledi üzmücem aşkım bida senii dedii..oruçlu olduğumu öğrenci kıyamadı bide banaakaydirigubbakcemile3
inş hayırlısı olur yaa ama ustalıkta acemilik kadar cekmezde ilk 3 ay yasarsa öle zorluk yasar dua etsinde yanında sen varsın her asker böle sanlı olmuyor cünkü cogu kız askere beklicem seni yolluyor ama işte sonuc o olmuyor aldatıyolar bigün banada vedat anlattı arkadası varmıs nişanlıymıs kız beklememiş bile hemen baskasını bulup evlenmiş yani herkez biz gibi olmuyor sositososito
evet ya çok hain insanlar var kimseye güven yok artık neyseki benim kocam da bende öyle değiliz
ya oluyor öle seyler biz bukadar kalmadan önce birbirimizi yiyorduk bide düşün bunun ceza olayları falan cıkınca ben stresten vedattan sogudumu bile düşünmeye baslamıstım onada bunu söledim hatta bi kere ciddi ciddi dedim sen beni sevmiyosun die kız bir gülüşü vardı duymalıydın ben diom gülme o gülüo :asigim:klava: bu yüzden seni cok ii anlıyorum hele bi gelsinde sarıl ona bak bakalım hissiyatın zirveye nasıl cıkıyor kaydirigubbakcemile3
]
KESİNLİKLE BİŞEYLERİN ZİRVEYE ÇIKMASI LAZIM ZATEN YOKSA BEN BU ÖKÜZLÜKLE KENDİMİ YERİMsempatiksalakcinni
NE COLA NE FANTA :teytey::dance:
SADECE 7 GÜÜÜÜÜNNNN :sm_cool::lepi:
SAFAK 8 huhuuuuuuuuuuuuuuu askıma kavuscam oleyyyyyyyyy
susu cum üniversiteyi kazanmışsın canım face den gördüm şimdi tebrik ederim
inşallah istediğin bir bölümdür
KESİNLİKLE BİŞEYLERİN ZİRVEYE ÇIKMASI LAZIM ZATEN YOKSA BEN BU ÖKÜZLÜKLE KENDİMİ YERİMsempatiksalakcinni
ALLAH ALLLAAAAAAHHHHH TERTİİİİİP ŞAFAĞINI SEVEYİM Şeniz
MAŞALLAH CANIM SONUNDA ARTIK YA HAK ETTİK AMA olumunekankayizsmile
bitio kız bitioooooooo masallah safaklara
ebuşuuuummm canlanma vakti geliyooooo :hooray::teytey:
ayy çok mutluyum beeennn:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?