Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:....21/08/2010....MEL_AY=07 ANTALYA SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=07 ANTALYA SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=08 ARTVİN SELAM

:teytey:....24/08/2010...._MUCİZEM_=08 ARTVİN SELAM

:teytey:....24/08/2010....ESRAUMİTİİİM=10 BALIKESİR SELAM

:teytey:...15/09/2010....BETUS_G=32 ISPARTA SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=47 MARDİN SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=56 SİİRT SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=72 BATMAN SELAM

:teytey:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=79 KİLİS

:teytey:....02/11/2010....SAMETSEVGİ=79 KİLİS SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

ANAM NE HEYECANI Bİ HALT YOK BENDE KAFAYI YİYECEM YAW HAFTAYA PAZARA BURDA AMA BANA NELER OLUYO BÖLE BİLMİYOM:1no2:

ya oluyor öle seyler biz bukadar kalmadan önce birbirimizi yiyorduk bide düşün bunun ceza olayları falan cıkınca ben stresten vedattan sogudumu bile düşünmeye baslamıstım onada bunu söledim hatta bi kere ciddi ciddi dedim sen beni sevmiyosun die kız bir gülüşü vardı duymalıydın ben diom gülme o gülüo :asigim:klava: bu yüzden seni cok ii anlıyorum hele bi gelsinde sarıl ona bak bakalım hissiyatın zirveye nasıl cıkıyor kaydirigubbakcemile3
daha ne olsun canımmhihoyyyt
:kedi::kedi: askımı görsen bana cidden tuhafg bakarsın ama napalım biz böle birbirimizi tamamlıyoruz :asigim::asigim:
canım ben de biraz fazla alınganlık yaptım o da alttan almadı da aradı özür diledi üzmücem aşkım bida senii dedii..oruçlu olduğumu öğrenci kıyamadı bide banaakaydirigubbakcemile3

amannnnnnnnnnnnnnnnnn bunlar askınızın tuzu biberi be heralde olucak öle seyler siz birbirinizi saygınızı eksik etmeyin yeter bende önemli bisey sandım kız

evet ya çok hain insanlar var kimseye güven yok artık neyseki benim kocam da bende öyle değiliz

KESİNLİKLE BİŞEYLERİN ZİRVEYE ÇIKMASI LAZIM ZATEN YOKSA BEN BU ÖKÜZLÜKLE KENDİMİ YERİMsempatiksalakcinni

yok yav daha neler ben mesela o gün odun gibide olabilirim yani heyecandan vedatada söledim ben heyecandan sana sarılmasam bile sen sarıl dedim kız ne yapcamı saırırım ben o an :1shok:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…