- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.481
ya herkez tepkisini bi sekilde dısa vuru tatlım benim illa hop oturup hop kalkcak bişey değilsin yani bizim gibi tamam sevinçli bi durum yasıosun ama kendi içinde bitmicekmiş gibi inanamayp böle de olabialirsin ben 10 dan önce öleydim bitmicek diodum ben
ben pzt desem zaten rahatlıcamdayerimseniben
bi gelsınde enişteee çekicemmmmm aklinialirimsmileaklinialirimsmile:roflol:
ben pzt desem zaten rahatlıcamdayerimseniben
arkadaşlar size bişey danışcam;
şimdi benimki sanırım saat 8/5 9 gibi burda otogarda olcak ama ben onu o kadar beklemek istemiyorum otobüs terminalini arayıp karşıda nerde durduğunu öğrenip harem yada kartal ordan karşılayıp otobisle birlikte otogara gelsem dyorum sizce nasıl olur
evet tatlım aynenufff aynı dert bendede var haftasonu geçmek bilmiyo nedense:çok üzgünüm:
kızzz tickerlara baaaak 1 haftaaaaaaadelikafadulden
bizimki ayın 23 de sabahı cıkcak ben ozaman kalpten girerim 24 de sabahıda bitanem benim yanımda :dance::dance::dance::dance:
arkadaşlar size bişey danışcam;
şimdi benimki sanırım saat 8/5 9 gibi burda otogarda olcak ama ben onu o kadar beklemek istemiyorum otobüs terminalini arayıp karşıda nerde durduğunu öğrenip harem yada kartal ordan karşılayıp otobisle birlikte otogara gelsem dyorum sizce nasıl olur
tamam tatlım hadi kib ig opuyorumnanaktankızlarrr hepinize iyi geceler..öpüorum çokkk..
uçak biletimiz falan alındı herşeeeyy hazıııırrhihoyyyt
benimkide kısmtse 22 akşamı burda canım:dance:
ölemi dyorsun dygum ne bileyim ya belkide ordan bi süpriz olur dedim bide biraz daha zaman geçriirz
Ebuşum ve melayım 07 olan şafaklarınızın selamını antalyam adına ben alıyoruuuuuum.duygum yarın da senden alacağım :)
Ebuşum ve melayım 07 olan şafaklarınızın selamını antalyam adına ben alıyoruuuuuum.duygum yarın da senden alacağım :)
Hoşbuldum şekerim selam vermeden şafaklarınızın güzelliğine kapılıp atladım hemen :) maşallah 41 kere maşallah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?