Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben pzt desem zaten rahatlıcamdayerimseniben

bi gelsınde enişteee çekicemmmmm aklinialirimsmileaklinialirimsmile:roflol:

vayyy ben demeden kurmusun hak etmiş biricik askısını kandırmakta neymiş yürü be susum bu arada tebrik ederim balım kazanmısın ben ikinci tercihlerimi yapcam sonra karar vercem ice neyi kazandın iki yıllıkmı 4 mü acıkmı yoksa normalmi okucan :sm_cool:

arkadaşlar size bişey danışcam;
şimdi benimki sanırım saat 8/5 9 gibi burda otogarda olcak ama ben onu o kadar beklemek istemiyorum otobüs terminalini arayıp karşıda nerde durduğunu öğrenip harem yada kartal ordan karşılayıp otobisle birlikte otogara gelsem dyorum sizce nasıl olur

bence otogardan al o otobüsten inmesini görmek sana doru yüsümesini izlemek ve sana sarılması seni daha mutlu edicektir bence onun hayalini kur beni anlıcaksın ebusum

ufff aynı dert bendede var haftasonu geçmek bilmiyo nedense:çok üzgünüm:

kızzz tickerlara baaaak 1 haftaaaaaaa
delikafadulden
evet tatlım aynen

bizimki ayın 23 de sabahı cıkcak ben ozaman kalpten girerim 24 de sabahıda bitanem benim yanımda :dance::dance::dance::dance:

benimkide kısmtse 22 akşamı burda canım:dance:

canım ben istanbulda değilim ama bence beklesen daha güzel olur gibime geldi
otobüsten inince falan onu karşılamak daha güzel ve romantik olur
kaydirigubbakcemile5

ölemi dyorsun dygum ne bileyim ya belkide ordan bi süpriz olur dedim bide biraz daha zaman geçriirz

eminim o seni daha cok mutlu edicektir sana kosa kosa gelip bi anda sarıldını düşünsene sana sonunda bitti demesini ama yanına oturabilcemisin otobüste bu bir okadar insan içeresinde hele otobüste nasıl rahat olcanızki millet size bön bön bakar ama garajda herkez size iç gecirerek bakar
Ebuşum ve melayım 07 olan şafaklarınızın selamını antalyam adına ben alıyoruuuuuum.duygum yarın da senden alacağım :)

al al ayhhh içim öle bi kıpır kıpır olduki sorma hiç anlat desem anlatamam hos geldin sekerim bu arada opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hoşbuldum şekerim selam vermeden şafaklarınızın güzelliğine kapılıp atladım hemen :) maşallah 41 kere maşallah yaa

umarım senin safanda benim gibi aksilikler cıkıpta ertelenmez hep hemen kavusursun askına ozaman bende senin böle yanında olup hemen tebrik ederim tepük gecence yanında olurum sekerim benimmmmmmm turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…