- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.501
ölemi dyorsun dygum ne bileyim ya belkide ordan bi süpriz olur dedim bide biraz daha zaman geçriirz
sen beni dinle bekle otogarda ebuşum onu
daha güzel olur bence
bence otogardan al o otobüsten inmesini görmek sana doru yüsümesini izlemek ve sana sarılması seni daha mutlu edicektir bence onun hayalini kur beni anlıcaksın ebusum
eminim o seni daha cok mutlu edicektir sana kosa kosa gelip bi anda sarıldını düşünsene sana sonunda bitti demesini ama yanına oturabilcemisin otobüste bu bir okadar insan içeresinde hele otobüste nasıl rahat olcanızki millet size bön bön bakar ama garajda herkez size iç gecirerek bakar
ya evet orasıda öle aslında ama :çok üzgünüm:
sen beni dinle bekle otogarda ebuşum onu
daha güzel olur bence
Melayım aldım bile selamını tatlım.eee artıkın balayına bekliyoruz sizi :)
tamam kızlar ben sizi dinliyorum biraz sabırsızım sadece bu konuda kaydirigubbakcemile5
ahhhh ahhhhhhh :asigim::asigim::asigim::asigim::kedi:aynı şeyleri düşünmüşüzz aşk işteeeekaydirigubbakcemile5:asigim:
bence öle olur tatlım ama genede senin secimin sahsen ben askımı garajdan alıcam :asigim::asigim: Allah ın izniyle turkbayragiya evet orasıda öle aslında ama :çok üzgünüm:
Amin duygum amin.ama terslik çıksada bi hafta sonra sevdicegin yanıbaşında ışte Allah'ın izniyle kiii :)
Oh ne güzel melayım o zaman da konuşuruz ben sana gidilecek romantik yerleri söylerim :) çıkın çıkın gelin kızlar
ah ahhhh ask işte askkkkkkkkkbende garajdan alıcam Allahım nasip edersee:asigim::asigim:
Kız duygum senin sevdicegin geliyo haftaya benimki ustaya gideli 1,5 ay oldu kiuzun bi süre yokki
Melayım balayı için adam and eva otel tek geçilir bi de ona bak özel balayı programları var . Duygum sona erecek haftaya o tütmeler :)
Melayım balayı için adam and eva otel tek geçilir bi de ona bak özel balayı programları var . Duygum sona erecek haftaya o tütmeler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?