Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbuldum güzelim..doğru diosun çok sıcak ama bugun sanki birascık esiyor gibi..ya da ben dünkü iş faciasından sonra öyle hissediorum..

iyiyim sağol canım sen nasılsın

Herkese Günaydın kızlaarrr. Ya içinizde eşi diyarbakırda askerde olan var mı ? Benim eşim orda. Hergün şeit haberleri alıyoruz çook korkuyorummm. Dün 2 kez aradı konuştuk. Çok kötüyüm ama bir o kadarda gururluyum. Çok asil bir bekleyişmiş bu. Allah askerlerimizi bizlere bağışlasın. Şafak 154

hoşbuldum güzelim..doğru diosun çok sıcak ama bugun sanki birascık esiyor gibi..ya da ben dünkü iş faciasından sonra öyle hissediorum..

iyiyim sağol canım sen nasılsın

süperim bu günn hihoyyyt

tatlım sıkma canını Allah ın izniyle yapıp gelicektir

günaydın kızlar

günaydın ebuşş hoşgeldin

günaydın canımmm nasılsın? opuyorumnanaktan evet yapacak hiç bişeyimiz yok,hayatımda ilk defa çaresizim :1no2: bitsin artık askerlik ya :çok üzgünüm:

günaydın tatlım ya sevgilimden bugün çok güzel bir söz aldım mutluyum:asigim:

18 temmuzda gönderdim swvgilime hala yüzünü görebilmiş değilim ama yapıcak bişeyde yok resimlerle kandırıyorum kendimi ohaoldumsmile

ne sözüymüş ki o bayanssulusmile seninde bir ay olmuş resmen yaaa kötü günler :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ne sözüymüş ki o bayanssulusmile seninde bir ay olmuş resmen yaaa kötü günler :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

tatlım hemen herkeste vardır şu can sıkıcı kavgalar.. bugün sevgilim söz verdi bana bugüne kadar hep cefasını çektin gelince sefasını çekiceksin diye yılmadın savaştın her kavgamızda. söz sana; gelince herşey çok mükemmel olucak dedii.. inşl inşl inşll :Saruboceq::Saruboceq:

ayyyyyyyyyyy ne güzel demiş maşallah nazar değmesin ve dediği gibi sefasını çekersin inşh yaşadıklarının.. zaten asker beklemek bence mutlu olabilmemenin bedeli.. yani bu bedeli ödemek zor,ben inanıyorumki mevlam karşılığında hepimize mutlu bi hayat nasip edecek nihş.. olumunekankayizsmile:asigim:

amin canım inşl. yaa benimkinin gitmeden önce dediği birşey vardı hiç unutmam;
"askerlikte ayrılmassak hiç ayrılmayız" diye
Çok şükür Rabbime herşeye rağmen sıkıca sarıldık birbirimize..:asigim:

çok şükür.. inşh hep böyle sevgi dolu devam edersiniz canım,mutlu çift görmek hoşuma gidiyor :asigim: olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…