Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım nereye düştü seninki umarım iyi bir yerdedir tez zamanda da kavuşursunuz:Saruboceq:

diyarbakira dü$tü canimturkbayragi dün teslim oldu , car$i iznimiz olmayacak ama olsun nasip degilmi$
amin canim hepimizde in$allah , seninde haftaya bugün $afak dogan güne$ ha, cok sevindim yemi$iniz askerligi oh :teytey:

allah kavuştursun canım
sagol canim cümlemizi :Saruboceq:

layd cicim sen akşam bişeyler anlatcaktın ne oldu?

pissym bak canim buydu anlatmak istedigim , size bu yüzden akil dani$acaktim ne yapayim $imdi diye zemuszemus , bu aralar pek giremiyorum nete öglen mehabbete anlatmi$tim , alinti yaptim canim

Askerim aradıııııı. İyi geliyordu sesii. Kızlar askerde telefonda konuşurken birileri bekliyormu başında? Tedirgin gibi konuşuyor biraz. Canım benimm. Evimin direğiii çok özledimmmm

Kızlar bu arada az önce facebookta gördüğüm şeye hayret ettim. Bu PKK her dakika çoğalıyor. Lanet herifler nerden buluyorlar bu gücü. Açtıkları sayfaya bakın Welcome to Facebook facebooku olanlar şikayet etsin. Allah belalarını versin bu itlerinnnnn!!! Allahımm sen ASKERLERİMİZİ bizlere bağışlaaaaaa !!!!!!!!!!!!!

Allah kabul etsin oruçlarınızı kızlar :Saruboceq:
bende nişanlımla konuştum çok az yemek veriyorlarmış açım diyor, dua ediyorum bol bol. Allah nişanlımı ve tüm askerlerimizi korusun.

Allah kabul etsin oruçlarınızı kızlar :Saruboceq:
bende nişanlımla konuştum çok az yemek veriyorlarmış açım diyor, dua ediyorum bol bol. Allah nişanlımı ve tüm askerlerimizi korusun.

ah ah benim askerimde çok yemek seçer hep aç kalıyo zaten ikimizde 45 kiloyuz korkuyorum:gitme:hadi ben evde otuyorum onun orda bi çok görevide var

ah ah benim askerimde çok yemek seçer hep aç kalıyo zaten ikimizde 45 kiloyuz korkuyorum:gitme:hadi ben evde otuyorum onun orda bi çok görevide var

sorma cnm ya valla yemin törenine gittiğimde gördüğümle şaşmış vaziyette kaldım. 10 kilo vermiş nasıl üzüldüm anlatamam.100 kilo felandı gittiğinde, kilo çok gibi geliyor kulağa ama nişanlım pek göstermez vücudu adelelidir.sporla ilgilenmişliği olduğundan kiloyu göbekten alır.yemin töreninden sonra manisaya geldik ben hemen başladım ona bişeyler yedirmeye 3-4 kilo aldırdım sonunda kaydirigubbakcemile3 şimdi yine zayıflayacak diye korkuyorumbilmiyorumkismile yemek yemeyince sigarada çok kötü yapıyor o yüzden yemen lazım diye tembihliyourm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…