Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

[QUOTE=ebuş81;14676826]haftaya bugün şafak doğan güneşdelikafadulden[/QUOTE]

Meg depüğü yedi sıra ebuşa geldi ebuşta gider sıra bizlere gelirrr :teytey:

Askerim,böcüğüm....
alamadım kendimi yine haberlerden özür dilerim yine izledim asker haberini.yine içim cız etti.
Ama elimde değil ki..asker yolu gözlemek böyle işte nerde askerle ilgili kelime geçse dikkatim onun üzerinde,önceden de üzülürdüm şehitlere ama böle yanmamıştı içim hiç,şimdi anlıyorum o anneleri sevgilileri.Ben rahatım iyiyim,bak operasyona bile gitmiyorum diyosun ama gel bana sor nasıl hergünüme ya senin sesini duyamazsam ya bi gün bana bücürüğüm demezsen diye korkularla kalktığımı ama sesini duyduğum o saniye içimden nasıl bir ohh çektiğimi bilemezsin.
Askerim senin kokuna hasret kalalı tam bir yıl geçtikoskoca bir yıl yine bi ramazan gününün salı günüydü.Ben tam bir hafta sesini duymadığım o hafta her nefes alışımda ismini sayıkladım rabbim nolur sesini duyur diye yalvardım.Biliyorum kızıcaksın bana ama tekrar o günü hatırladımAma bak o koskoca bir yılda bücürüğün büyüdü mezun oldu.o günümde belki sen yokdun ama ben sadece seni hissediyodum.Evt bir yıl geçti ama artık sana kavuşmamda yaklaştı Rabbim seni ve tüm askerleri sağ sağlim sevdiklerine kavuştursun.Seni çoooooooooooooook seviyorum böcüğüm...tez gel......

EVET CANIM YA HAYIRLISI İLE SIRA SİZE GELİYO TATLIMolumunekankayizsmile
Çok çokk srvindim canımmmmm darısı tüm bekleyenlerin başınaaaa !!!!!!!
AMİN CANIM İNŞ. HEPİMİZ KAVUŞALIM AMA GÜNLER GEÇMEK BİLMİYOmafoldumben

ALLAH TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN TATLIMolumunekankayizsmile

Allahım tüm askerlerimizi tez zamanda sağlıcakla hepimize kavuştursun.arka Sözlüm eylul13 de gidiyor.sizin aranıza katılarak beraber cok ıyı atlatıcagıma ınanıyorum..opuyorumnanaktan

Allahım tüm askerlerimizi tez zamanda sağlıcakla hepimize kavuştursun.arka Sözlüm eylul13 de gidiyor.sizin aranıza katılarak beraber cok ıyı atlatıcagıma ınanıyorum..opuyorumnanaktan

bencede iyik burayı bulmuşsun benim çok geç oldu baya acı çektim ama şimdi azaldı burada tadını çıkarıyorum şimdi:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…