- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.681
geldim ben yineeee delikafadulden dayanamadiim hasretinize aklinialirimsmile tekrar damladim topige
yahu senin neyin var kuzum, hastalğın geçti mi geçtiysede neyin vardı hala anlayabilmiş değiim -tatlicadiarzu-
hahahahah sweety opuyorumnanaktan
Paşacanımmmm arasın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. 2Bin kişi warmış birlikteeeeSıra gelmiyordur kiiii. Pofffffffffff
hoşgeldin böcüğüm
kiz önceki sayfalarda yazdim ya tesekkür de etmi$tim sana özel aklinialirimsmile
görmedin sanirim , gözlerimden biraz rahatsizim pc ye bakamiyorum fazla
ama hasretinize dayanamadim geldim yine :jeyyar: zaten bugün sükür daha iyiyim
14 aylik hem$erim benim :teytey: gerci seninki kisa dönem ama olsun
arar daha merak etme sen , ilk günler cok yogunlar hele ki kalabalik bi yer
ben ilk 3 hafta acemilikte hic haber alamamistim guclubacismile
1 hafta da her aradigimda mesgul felandi deli oldum artik son günler aglamaktan baska bisey yapmiyodum ama sonunda konusmustum , aksam gec saatlerde dene canim
Evet cankuuuşş hemşeri sayılırız artıkEvet öyle oluyormuş canım çok yoğunlarmış ama ben genede sehpaya uzanırken bile telefonu elimden bırakmıyorum ahahah çok komiğim az önce nereme monte edebilirim telefonu diye vücudumda keşfe çıktım. heralde bi iple boynuma asıcam sempatiksalakcinni ay iiki bu forum varyaaaaa vallahi insanın içi açılıyorrr
sözlünmüş işte daha da tadını çıkarark geçirmeye çalış inan asker yolu beklemek zor ama bi okadar da güzel benceopuyorumnanaktan
inş cabuk geçer zaman cnm:çok üzgünüm:
Evet cankuuuşş hemşeri sayılırız artıkEvet öyle oluyormuş canım çok yoğunlarmış ama ben genede sehpaya uzanırken bile telefonu elimden bırakmıyorum ahahah çok komiğim az önce nereme monte edebilirim telefonu diye vücudumda keşfe çıktım. heralde bi iple boynuma asıcam sempatiksalakcinni ay iiki bu forum varyaaaaa vallahi insanın içi açılıyorrr
Hoşgeldin canım bende yeni uğurladım askerimi 2 gün oldu. Yolcu ederken kalbin yerinden çıkıcakmış gibi oluyor. Ama 2 gün geçmesine rağmen daha iyiyim ben. Hiçbir bekleyiş bu kadar asil bu kadar hüzünlü bu kadar gurur verici ve bu kadar güzel olamaz sanırım. Gerçekten asker yolu beklemek güzelmiş çok aşıksan. Sayılı gün bitecek hemen geçecek. Döneceği gübü düşün hayaller kur, benim gibi bi defter al hergün onla konuşur gibi yaz içini dök. buraya gel beraber şafak sayalım dertleşelim canımm üzme kendiniii hadi koş sevgilinee son günlerinizi çokkkk güzel geçirin gidince çok arayacaksın..... opuyorumnanaktan
mehabbet konu$ balim konu$ bulmu$un hazir aklinialirimsmile kaynatin tabii , darisi bizlerin basina amiin :Saruboceq:
ha kiz unuttum cevap vermeyi önceki sayfalarda yazmisin daha birakmadinmi onu diye
birakmadim tombi$imi :asigim: , gidecegi gün az bi konu$abildik $ükür , benim mesajlarimin hic biri ula$mami$ ki , bende kendimi yiyip bitiriyodum neden cevap vermiyo diye
msn actigi gün de inat edip ben yazmami$tim , o da askerden geldi diye benden beklemi$ yazmami$ , son gün olaylar ortaya cikti anlican
evet tatlim aynen öyle :teytey:
hehe kaydirigubbakcemile3 bende öyleydim canim ya ariyorum ariyorum cikmiyo
bide tabi ev müsait olunca arayabiliyordum , aslinda telefonu hic tasimam ama o bi hafta elimden düsmedi hic , insallah en kisa zamanda konusursunuz :Saruboceq:
evet canim iyiki var , bende burda moral depoluyorum :enbuyukkk:
vay vay kız dövücem seni niye baştan haber vermedin çoook sevindimopuyorumnanaktan
laydim valla görmedim yazdığını gördüysemde hiç hatırlamıyorum canım kusura bakma bilmiyorumkismile
tm affedildin:dilcikar:kiz zaten 2 gün önce oldu , sonra rahatsizlaninca yarim yamalak kaldim öyle
gelemedim topige , hatta dün öglen demi$tim ak$am akil dani$cam diye bu konuydu
$imdi pi$man oldum ke$ke o gün msn actiginda inatla$mayip yazsaydim ama vardir bunda da bi hayir
sagool balim Şeniz tam ümidimi yitirmek üzereydim ki , ortaya cikti her$ey
sabirla beklicem $imdi bol dualarla in$allah rabbim tekrar beraber olmayi nasip eder :Saruboceq:
ne kusuru balim a$k olsun hic olurmu öyle $ey , önemli degil tatlim Şeniz hem dü$ündügün icin cok sagol
tm affedildin:dilcikar:
aman efendim cok sagolun buyrunnnnnnnnn
sırnaşık şey
uzun dönemm mi gitdi cnm ?
özeline bakkaydirigubbakcemile3
hadi kızlar ben kaçar hayırlı iftarlar şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?