Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yahu senin neyin var kuzum, hastalğın geçti mi geçtiysede neyin vardı hala anlayabilmiş değiim -tatlicadiarzu-

kiz önceki sayfalarda yazdim ya tesekkür de etmi$tim sana özel aklinialirimsmile
görmedin sanirim , gözlerimden biraz rahatsizim pc ye bakamiyorum fazla
ama hasretinize dayanamadim geldim yine :jeyyar: zaten bugün sükür daha iyiyim

hahahahah sweety opuyorumnanaktan
Paşacanımmmm arasın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. 2Bin kişi warmış birlikteeee Sıra gelmiyordur kiiii. Pofffffffffff

14 aylik hem$erim benim :teytey: gerci seninki kisa dönem ama olsun
arar daha merak etme sen , ilk günler cok yogunlar hele ki kalabalik bi yer
ben ilk 3 hafta acemilikte hic haber alamamistim guclubacismile
1 hafta da her aradigimda mesgul felandi deli oldum artik son günler aglamaktan baska bisey yapmiyodum ama sonunda konusmustum , aksam gec saatlerde dene canim

hoşgeldin böcüğüm

böcügün yir seni :jeyyar: ,sen yine telefonda konu$tun a$kinla icin kipir kipir dimiii seni gidi seni aklinialirimsmile

laydicim şuan da da garibime aşkım falan diyorum şakadan dediğimi de biliyo ama nasıl mutlu anlatamamopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

mehabbet konu$ balim konu$ bulmu$un hazir aklinialirimsmile kaynatin tabii , darisi bizlerin basina amiin :Saruboceq:
ha kiz unuttum cevap vermeyi önceki sayfalarda yazmisin daha birakmadinmi onu diye
birakmadim tombi$imi :asigim: , gidecegi gün az bi konu$abildik $ükür , benim mesajlarimin hic biri ula$mami$ ki , bende kendimi yiyip bitiriyodum neden cevap vermiyo diye
msn actigi gün de inat edip ben yazmami$tim , o da askerden geldi diye benden beklemi$ yazmami$ , son gün olaylar ortaya cikti anlican

evet tatlim aynen öyle :teytey:
hehe kaydirigubbakcemile3 bende öyleydim canim ya ariyorum ariyorum cikmiyo
bide tabi ev müsait olunca arayabiliyordum , aslinda telefonu hic tasimam ama o bi hafta elimden düsmedi hic , insallah en kisa zamanda konusursunuz :Saruboceq:
evet canim iyiki var , bende burda moral depoluyorum :enbuyukkk:

uzun dönemm mi gitdi cnm ?

vay vay kız dövücem seni niye baştan haber vermedin çoook sevindimopuyorumnanaktan

vay vay kız dövücem seni niye baştan haber vermedin çoook sevindimopuyorumnanaktan

kiz zaten 2 gün önce oldu , sonra rahatsizlaninca yarim yamalak kaldim öyle
gelemedim topige , hatta dün öglen demi$tim ak$am akil dani$cam diye bu konuydu
$imdi pi$man oldum ke$ke o gün msn actiginda inatla$mayip yazsaydim ama vardir bunda da bi hayir
sagool balim Şeniz tam ümidimi yitirmek üzereydim ki , ortaya cikti her$ey
sabirla beklicem $imdi bol dualarla in$allah rabbim tekrar beraber olmayi nasip eder :Saruboceq:

laydim valla görmedim yazdığını gördüysemde hiç hatırlamıyorum canım kusura bakma bilmiyorumkismile

ne kusuru balim a$k olsun hic olurmu öyle $ey , önemli degil tatlim Şeniz hem dü$ündügün icin cok sagol

tm affedildin:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…