Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar ben geldim aşkım bugün usta birliğimize teslim oluyor çarşamba günü onunlaydım belkide giriş yapmıştır bile askeriyeye :)))

vay rüyalarımın hatunu hoşgeldin nasıl geçti kızaklinialirimsmileaklinialirimsmile

hoşbulduuuuk hatunnn kaydirigubbakcemile3 canım nasıl diyim aslında güzel geçti ama bi tuhaf oldu gittikten sonra yani bi garip ama şimdi iyiyiz giderken aradı beni uçağa biniyorum falan dedi yani yanından ayrılırken gayet mutluyduk sonra biraz trip attı okadar. onun nedenini biliyorum zaten o yüzden çok takmamaya çalışıyorum :1rolleyes:

benimki şubeye gitti askersin dediler yerini sölediler ertesi günde askere gittii

hadi darısı bize inş

hadi darısı bize inş

kız şafağını kıskandım açıkcası :kedi: inşallah darısı hepimizin başına of özledim şimdiden bu arada askımın ayağındaki kemik kırılmış 1.5 -2 ay raporu var istirahat edecekmiş gittiği yerde :gitme: o kadar da yanlışlıkla ayağına bastım garibimin :kedi: yerim onu yaaa...:asigim:

anam bizim hatuna bak helekaydirigubbakcemile3 naptın ya enişteyee:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…