- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.841
pöff sıkıcı bir pazar...
askerlik bitene kadar kaç pazar geçicek daha bilmiyorumkismile
bugün aramadıda daha aklım onda
NE KOLA NE FANTA SADE VE SADECE YEDİGÜN delikafadulden
ANTALYA'YA SELAM
selam kızlar ben geldim aşkım bugün usta birliğimize teslim oluyor çarşamba günü onunlaydım belkide giriş yapmıştır bile askeriyeye :)))
slm canım hoşgeldin a.s.
hadi Allah kavuştursun tekrardan.
süppeerrrkaydirigubbakcemile5
selam kızlar ben geldim aşkım bugün usta birliğimize teslim oluyor çarşamba günü onunlaydım belkide giriş yapmıştır bile askeriyeye :)))
büşram gördüm seni =)
şafağı yiyenleri tebrik ederm darısı başımıza
şafak 82turkbayragi
vay rüyalarımın hatunu hoşgeldin nasıl geçti kızaklinialirimsmileaklinialirimsmile
benimki şubeye gitti askersin dediler yerini sölediler ertesi günde askere gittiiKızlarr sızınkıler acemi birliğinii gıtmeden ne kadar önce öğrenmişti?? Eylul 13 de gıdıyor,agustos 20 de falan dıyorlar sizce kesın doğrumudur,yanı 20 gün öncesınde öğrenneler oldumuuuopuyorumnanaktan
plakalara 1 gün kalmışş hihoyyyt
evt yarın DEPÜK LİSTESİNDEYİMMMM MİİLEETThihoyyythihoyyyt
hoşbulduuuuk hatunnn kaydirigubbakcemile3 canım nasıl diyim aslında güzel geçti ama bi tuhaf oldu gittikten sonra yani bi garip ama şimdi iyiyiz giderken aradı beni uçağa biniyorum falan dedi yani yanından ayrılırken gayet mutluyduk sonra biraz trip attı okadar. onun nedenini biliyorum zaten o yüzden çok takmamaya çalışıyorum :1rolleyes:
benimki şubeye gitti askersin dediler yerini sölediler ertesi günde askere gittii
hadi darısı bize inş
evet canım plakalardayım darısı herkesin başınaaa:lepi:bu ara da herkese selamlarrr.....off iftara daha çok varrrdelikafaduldendevrem diğer listeden depüklendi he gözün aydın yarın sıra bende:hooray:
kız şafağını kıskandım açıkcası :kedi: inşallah darısı hepimizin başına of özledim şimdiden bu arada askımın ayağındaki kemik kırılmış 1.5 -2 ay raporu var istirahat edecekmiş gittiği yerde :gitme: o kadar da yanlışlıkla ayağına bastım garibimin :kedi: yerim onu yaaa...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?