- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.041
BENCE ONDANDA DİNLE BEBEĞİM ODA GÜZEL SÖLÜYO ÇÜNKİzemuszemusondan dinlemedim tatlımm
güzel şarkı ben beğeniyorum olur neden olmasın canım hele bi gelsin senin herif hasret giderin sonra müziğe karar verirsin acelen ne :roflol:
millet ne giycem diye düşünür bizim hatun düğün müziği düşünüyo sempatiksalakcinni
DOĞRU CNM:1hug:tatlım bence zekai tunca şarkıyı daha bi anlamlı söylüyor.
oyy beyaz melekopuyorumnanaktan
hadi az kaldı aşkına kavuşmana aşkını garajda görünce bu smiley gibi yaparsın Şeniz
aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ne güzel bir duygudur gerçektende yaa....
gözlerimi bi açıcım karşımda:asigim:
tez gel yarim tez geeel sen opuyorumnanaktan
tez gel yarim dedin dağladın :gitme:
ikimizin şarkısı :gitme::gitme: şimdi konuştum sesi kötüydü seni özledim diyip duruyo :sinifsinif:
kızlar ağlıyorum yaamafoldumben
onun üzgün sesine dayanamıyorum of ya offfffffffsenağlama
canım siz birlikte değilsiniz tam olarak dimi..
ne yapmayı düşünüyorsun o geldiğinde yani birlikte olmak istiyor musun?
ooyy canım benim ağlama yaa:teselli:
şimdi kapattım bende telefonu hiç istemeyerek kaptım hemdee çok özledim çok:çok üzgünüm:
ooyy canım benim ağlama yaa:teselli:
şimdi kapattım bende telefonu hiç istemeyerek kaptım hemdee çok özledim çok:çok üzgünüm:
ayy kıyamam yaaa. üzülmeyin nolur ağlamayıınnn mafoldumben ne diyimki... sözcükler tükeniyor bazenn.. geçecek hepsi şöyle düşünün ne kadar şanslıyızki burda gün sayıyoruz böyle mükemmel ilişkilere sahip olmak şu zamanda öyle zorkiii !! çok az kaldı bizlerden çokkk..
hklısın tatlım hakikaten yok sevgilim biraz önce öyle bişey anlattıki koğuştaki bi arkadaşı ve sözde ! sevgilisinin yaptığı bi terbiyesizlik midem bulandı.. gerçekten çok şanslıyız çokk Allah hepimizin mutluluğunu daim eder inşallah :Saruboceq:ayy kıyamam yaaa. üzülmeyin nolur ağlamayıınnn mafoldumben ne diyimki... sözcükler tükeniyor bazenn.. geçecek hepsi şöyle düşünün ne kadar şanslıyızki burda gün sayıyoruz böyle mükemmel ilişkilere sahip olmak şu zamanda öyle zorkiii !! çok az kaldı bizlerden çokkk..
ya ben onun üstüne bazen çok gidiyorum farkında olmadan oda her defasında alttan alıyo.bugün yine biraz üzdüm onu o yüzden aradım ama sesi kötüydü benneyaptımki çok yoruluyo yıpranıyo bazen ben olmasaydım onun hayatında belki daha iyimi olurdu diyorum
hklısın tatlım hakikaten yok sevgilim biraz önce öyle bişey anlattıki koğuştaki bi arkadaşı ve sözde ! sevgilisinin yaptığı bi terbiyesizlik midem bulandı.. gerçekten çok şanslıyız çokk Allah hepimizin mutluluğunu daim eder inşallah :Saruboceq:
ah ah öyle çok üzdüm ki bende askerimi yok yere kavga gürültü.. ama emin ol onun orada ki tek mutluluğu sensindir tatlım.. bir asker için yolunu bekleyen birisinin olması gibi bir şey yoktur herhalde.. yada erkekler için.. sıkma canını en büyük desteği sen veriyorsun zaten ona:teselli:
kafam o askerdeyken çok karışık tatlım şuan o kadar bağlandımki ona aile sorunu olmasa sırf o mutlu olsun diye bile evlenirim onla bu tabi benim mutlu olmıcam anlamına gelmiyo olurum tabiki ama.
şuan onu sağ sağlim gelmesini bekliyorum bakalım ne ataklar göstericek yani bazı konularda çabalaması lazımki ailemde onun değişitğine inanmalı.annem fazlasıyla karşı çıkıcak ailevi sebeblerden ötürü ama bilmiyorum ona gerçekten aşıkmıyım alışkanlıkmı yada onun muhteşem aşkındanmı etkileniyorum buna gelince karar vericem sanırm:1no2:
Dün akşam uzadıkça uzamıştı saçma sapan bi kavga.. Akşamı sessizliğe boğmuştuk sevgilimle hiç konuşmadan.. Sonra sabah 8:30 a doğru de kalktım telefona bakmak oldu ilk işim.. ne msj ne arama çoktan arardı şimdiye kadar hala kızgın mı bana dedim.. telefonu bıraktım elimden..bırakmamla araması bir oldu.. akşamki çatışmada korkmuş sevgilim korkmuş ama iki pislikten değil.. bir daha beni görememekten..:sinifsinif::asigim:
doğru canım bazen öle düşünüyorum ama geçiyo gerçekten ona ben hiç söz vermeme rağmen bi sevgi sözcüğümle havlarda. hani bazıları diyo askere gitti soğudu değişti falan bizde tam aksine asker bizi o kadar bağladı ki hele de o bana aşırı bağlandı
zaten desti insanın sevdiğine geçiyo ancak benim kahrımı da bi o çekiyo işte:1hug:
Dün akşam uzadıkça uzamıştı saçma sapan bi kavga.. Akşamı sessizliğe boğmuştuk sevgilimle hiç konuşmadan.. Sonra sabah 8:30 a doğru de kalktım telefona bakmak oldu ilk işim.. ne msj ne arama çoktan arardı şimdiye kadar hala kızgın mı bana dedim.. telefonu bıraktım elimden..bırakmamla araması bir oldu.. akşamki çatışmada korkmuş sevgilim korkmuş ama iki pislikten değil.. bir daha beni görememekten..:sinifsinif::asigim:
canım hakkınızda hayırlısı olsun..
insanın sevildiğini hissetmesi kadar güzel birşey yok:asigim:
ama bi zaman sonra sen gerçekten sevmezsen onu onu mutlu edemezsin ne biliyim olur mu olur başka birine aşık olursun hayat bu o yüzden bence sen duygularından emin olmadan ailene açma bu konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?