Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ondan dinlemedim tatlımm
BENCE ONDANDA DİNLE BEBEĞİM ODA GÜZEL SÖLÜYO ÇÜNKİzemuszemus

KIZIM HEYECANLANIYOM BEEEAA BEN İŞTE bayanssulusmile
NEDE OLSA YAKINDA EVLENCEZ ONA GÖRE PLAN YAPIYOZ YA
BU ARADA BEN KIYAFETİMİ ÇANTAMI AYAKKABIMI FELAN ÇOKTAAAAN HAZIRLADIM BİLEM BEBEĞİM
BEYAZ MELEK GİBİ GİDİCEM KARŞILAMAYA YAAAAhihoyyyt
tatlım bence zekai tunca şarkıyı daha bi anlamlı söylüyor.
DOĞRU CNM:1hug:

ne güzel bir duygudur gerçektende yaa....

gözlerimi bi açıcım karşımda:asigim:

tez gel yarim tez geeel sen opuyorumnanaktan

tez gel yarim dedin dağladın :gitme:

ikimizin şarkısı :gitme::gitme: şimdi konuştum sesi kötüydü seni özledim diyip duruyo :sinifsinif:

canım siz birlikte değilsiniz tam olarak dimi..
ne yapmayı düşünüyorsun o geldiğinde yani birlikte olmak istiyor musun?

kafam o askerdeyken çok karışık tatlım şuan o kadar bağlandımki ona aile sorunu olmasa sırf o mutlu olsun diye bile evlenirim onla bu tabi benim mutlu olmıcam anlamına gelmiyo olurum tabiki ama.
şuan onu sağ sağlim gelmesini bekliyorum bakalım ne ataklar göstericek yani bazı konularda çabalaması lazımki ailemde onun değişitğine inanmalı.annem fazlasıyla karşı çıkıcak ailevi sebeblerden ötürü ama bilmiyorum ona gerçekten aşıkmıyım alışkanlıkmı yada onun muhteşem aşkındanmı etkileniyorum buna gelince karar vericem sanırm:1no2:

ooyy canım benim ağlama yaa:teselli:
şimdi kapattım bende telefonu hiç istemeyerek kaptım hemdee çok özledim çok:çok üzgünüm:

ayy kıyamam yaaa. üzülmeyin nolur ağlamayıınnn mafoldumben ne diyimki... sözcükler tükeniyor bazenn.. geçecek hepsi şöyle düşünün ne kadar şanslıyızki burda gün sayıyoruz böyle mükemmel ilişkilere sahip olmak şu zamanda öyle zorkiii !! çok az kaldı bizlerden çokkk..

ooyy canım benim ağlama yaa:teselli:
şimdi kapattım bende telefonu hiç istemeyerek kaptım hemdee çok özledim çok:çok üzgünüm:

ya ben onun üstüne bazen çok gidiyorum farkında olmadan oda her defasında alttan alıyo.bugün yine biraz üzdüm onu o yüzden aradım ama sesi kötüydü benneyaptımki çok yoruluyo yıpranıyo bazen ben olmasaydım onun hayatında belki daha iyimi olurdu diyorum

canım kendim için bi gün bile üzülmüyorum zaten ama yeterki o üzülmesin ağlamasın o kadar zor ki kendim o ilk gittiğinde nasıl içim yandı ama en çok o orda naptı neler çekti diye bid eçok neşeli bi çocukdur o böle arada kötü olunca da üzülüyorum:sinifsinif:

hklısın tatlım hakikaten yok sevgilim biraz önce öyle bişey anlattıki koğuştaki bi arkadaşı ve sözde ! sevgilisinin yaptığı bi terbiyesizlik midem bulandı.. gerçekten çok şanslıyız çokk Allah hepimizin mutluluğunu daim eder inşallah :Saruboceq:

ah ah öyle çok üzdüm ki bende askerimi yok yere kavga gürültü.. ama emin ol onun orada ki tek mutluluğu sensindir tatlım.. bir asker için yolunu bekleyen birisinin olması gibi bir şey yoktur herhalde.. yada erkekler için.. sıkma canını en büyük desteği sen veriyorsun zaten ona:teselli:

bizde bugün kavga ettik nişanlımla.hiç anlamıyordum askerde nişanlısıyla kavga edip ayrılanları falan.böyle bir zamanda olurmu böle şeyler diyodum.ama olabiliyomuş neyseki barıştık.insan böle zamanlarda ilgi istyor sevgi istiyor.bir yandanda özlem tahamül gücü tükeniyor en nazının geçtiği kişeye sevgilisine yapıyo afra tafra.neyse sabır gerekiyor.Allah yardımcımız olsun hepimizin arkadaşlar...

doğru canım bazen öle düşünüyorum ama geçiyo gerçekten ona ben hiç söz vermeme rağmen bi sevgi sözcüğümle havlarda. hani bazıları diyo askere gitti soğudu değişti falan bizde tam aksine asker bizi o kadar bağladı ki hele de o bana aşırı bağlandı
zaten desti insanın sevdiğine geçiyo ancak benim kahrımı da bi o çekiyo işte:1hug:

Dün akşam uzadıkça uzamıştı saçma sapan bi kavga.. Akşamı sessizliğe boğmuştuk sevgilimle hiç konuşmadan.. Sonra sabah 8:30 a doğru de kalktım telefona bakmak oldu ilk işim.. ne msj ne arama çoktan arardı şimdiye kadar hala kızgın mı bana dedim.. telefonu bıraktım elimden..bırakmamla araması bir oldu.. akşamki çatışmada korkmuş sevgilim korkmuş ama iki pislikten değil.. bir daha beni görememekten..:sinifsinif::asigim:

canım hakkınızda hayırlısı olsun..
insanın sevildiğini hissetmesi kadar güzel birşey yok:asigim:
ama bi zaman sonra sen gerçekten sevmezsen onu onu mutlu edemezsin ne biliyim olur mu olur başka birine aşık olursun hayat bu o yüzden bence sen duygularından emin olmadan ailene açma bu konuyu.

ah canım ya:teselli: evt anlıyorum kaybetme korkusu bambaşkadır ve benim askerim bunu heran yaşama korkusu çekiyo ama ona sadece şafağını beraber sayıcağımıza söz verdim askerlik anılarının yüzde 90ı benim onun için bende onu beklemeliyim seve seveopuyorumnanaktan

Tatlım bizde askerde tanıdık birbirimizi tanıdıkça sevdik bağlandık, bağlandıkça kavga ettik..hani derler ya tuzu biberi.. tuz gibi ekşi biber gibi acı.. ama yemekler de onsuz olmuyor işte.. biz bizsiz yapamıyoruz.. "Bize yakışanı yapalım" demişti askerim.. Bize yakışan en güzel şey "Biz"e sahip çıkmak..

ayy canım yaaa herşeyleri biziz işte nasıl duygulandım şimdi.. nerde askerlik yapıyordu canımm ? nelerle mücadele ediyorlar orda yaaa gerçekten bize çoook iş düşüyor kızlaarr

doğru diyosun tatlım o yüzden ona söz vermiyorum zaten ama şans verdiğimide söylicem geldiğinde yani çablamazsa asla olmaz öle ailemede inş. davayı çakmazlarsa açmam kafamda netleştikden sonra ona çektirdiğim tüm kaybetme acısını unuttururum ona nasıl olsa kendime güveniyorum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…