- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.061
ayy canım yaaa herşeyleri biziz işte nasıl duygulandım şimdi.. nerde askerlik yapıyordu canımm ? nelerle mücadele ediyorlar orda yaaa gerçekten bize çoook iş düşüyor kızlaarr
Tatlım bizde askerde tanıdık birbirimizi tanıdıkça sevdik bağlandık, bağlandıkça kavga ettik..hani derler ya tuzu biberi.. tuz gibi ekşi biber gibi acı.. ama yemekler de onsuz olmuyor işte.. biz bizsiz yapamıyoruz.. "Bize yakışanı yapalım" demişti askerim.. Bize yakışan en güzel şey "Biz"e sahip çıkmak..
doğru diyosun tatlım o yüzden ona söz vermiyorum zaten ama şans verdiğimide söylicem geldiğinde yani çablamazsa asla olmaz öle ailemede inş. davayı çakmazlarsa açmam kafamda netleştikden sonra ona çektirdiğim tüm kaybetme acısını unuttururum ona nasıl olsa kendime güveniyorum:1hug:
ÖPERİM DİDOM ONU BEN HEM NASIL SARILIRIM AY O Bİ GELSİN YETER Kİ YA
AZ EVVEL KONUŞTUK ARTIK HEMEN GEÇSİN ZAMAN DYO GÖREVDEN DÜŞÜP SİLAHINI ARACINI TESLİM ETMESİNİ İSTİYORUM ÖLE ÖLE GEÇER ZATEN SONRA HEMEN CECİK GEÇER DİMİ KIIIhihoyyyt
annam kızlar artık düzcedeyim şafak attı be askerim senle bugün DÜZCEDEYİM...:hooray:
ŞAFAK 81 turkbayragi DÜZCEYE selammmmm
:teytey::dance:hihoyyyt:sm_cool::1hug:
hadi gözünaydın yine gelicem ben listem için.opuyorumnanaktan
ya 28 gün yada 75 gün oluyor bildiğim kadarıyla acemi birliği. Gideceği birliğe göre 28 yada 75 oluyor. bizim acemilik 28 gün sürdü ama şimdi orası hep 75 gün acemilik olacak.birlik değişti hudut oldu.
ben kara böcüğümü ösledimmmmmmmmm
atarsa düzceye selammm olsunnturkbayragi
laydim çok sağol cnm ne güzel moral verdin gerçektende :1hug:
az önce aradı konuştuk cnm biraz rahatladım opuyorumnanaktan
birileri kendini jiletlemiş tuvalette canı çok sıkılmış içi çok kötü olmuş mafoldumben
Askerini usta birliğine yollamış arkadaşlarım Allah kavuştursun:teselli:
Günleriniz su gibi geçsin turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?