Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

harbi çok güzel ya zekai tuncanın söylediği parça 10 numara

gülü susuz seni aşksız bırakmam:asigim:

DÜĞÜN PARÇAMIZ OLURMUKİ DANS İÇİN SİZCE NASIL OLURŞeniz

valla canım ben o şarkıyı nişanımızdada düşündüm, hatta orkestraya bi liste vermiştim içinde bu şarkıda vardı.Sözleri müthiş anlamlı niye olmasın.

valla canım ben o şarkıyı nişanımızdada düşündüm, hatta orkestraya bi liste vermiştim içinde bu şarkıda vardı.Sözleri müthiş anlamlı niye olmasın.

AMA DÜŞŞÜNMEK LAZIM BENCE YA HAKKATTENDE GÜZEL ANLAMLI 10 NUMARA BENCE kaydirigubbakcemile5
AŞKOOOOOM GELDE EVLENEK LEEEEENNNsempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol:

AMA DÜŞŞÜNMEK LAZIM BENCE YA HAKKATTENDE GÜZEL ANLAMLI 10 NUMARA BENCE kaydirigubbakcemile5
AŞKOOOOOM GELDE EVLENEK LEEEEENNNsempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol:

nişanlım askere gitmeden önce evlilik beni korkutuyordu şimdide az biraz korkutsada bende senin gibi yiyip bitirelim tez vakit şu askerliğide gelsin düğün şafağı diyorum :Saruboceqpuyorumnanaktan

ebuuuuuuşşşşdelikafaduldendelikafadulden
nörüyonnsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

DİDOM MÜZİKTEN LAF AÇILDI KUZUM ŞİMDİDE DÜĞÜN MÜZİĞİNE DÖNDÜ KONU ZEKAİ TUNCA VE UMUT AKYÜREK YORUMLADIĞI GÜLÜ SUSUZ SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM VARYA ONU KONUŞUYOZ DÜĞÜN PARÇASI OLURMU KIII:lepi:

güzel şarkı ben beğeniyorum olur neden olmasın canım hele bi gelsin senin herif hasret giderin sonra müziğe karar verirsin acelen ne :roflol:
millet ne giycem diye düşünür bizim hatun düğün müziği düşünüyo sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…