Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyim çok şükür canım bugün plakalara geçtim hihoyyyt
dilerim çabuk geçer

ayyyy cok sevindim kızzz benim plaka simdi ankarada 6 gün kaldı inş cok cabuk gecer ya işkence gibi gecio hep aklım onda ama yapcak bişey yok plakalarda son 30 cok yavas gecio insanı baya zorluor yani hele son hafta ben zaten benlikten cıktım bakma böle koustuma baya kilo vermeye basladım

ay çok güzel darısı bize inş. 45 kiloyum daha zayıflarsam askerim beni göremez durim ben böle iyidir
biraz okuluma belge almaya gidicem ve askerimle kavuşacağımız mekan da orası ağaca 385 yazmıştık teee şafağımızı inş kötü olmam orayı görünce

üzülcene gurur duy sevgilin asker diye tatlım ooooooooooooo gercekten masallah kız safana baya gecmiş üstüne sevinki simdi safak 81turkbayragiturkbayragi

Kzı nasıl bir süpriz yapıcaksın vedata

ayyyyyyyyyyy benim küp şekerim mi gelmiş Şeniz

cano bak şimdi vedat a değil ama annesine yapmayı planlıyorum kadını izmire getirmeye calısıyorum ama sanırım vedat ın cıkıs tarihini biliyor o ama ben allem ettim kallem ettim bi sekilde kandırdım sanırım tek sorunum buraya getirmek vedat ı ben garajdan alıcam ayyy kız cok heyecanlıyım he :teytey:

yok be tatlım sizin adınızada mutlu oluruz yaahihoyyyt
bizim şafaklarda iflas edicek mahkum yani o yüzden sorun diil canım anlatın sizaklinialirimsmile

kızlar tepük gecemde beklom valla hepinizi sopalarım bak elbiseme karar verceksiniz ona göre anlatırım kız aaaaaaaaaaaa iste yeterki zaten ben o gün bulustuktan sonra agzım hiç bos durmazki boshayallersmileboshayallersmile

hımmm had bakalım bende süpriz yapıcam aşkıma

biraz zaaman geçsin ablasıyla konuşucam netten süpriz yapıcağımı sölücem bişeler ayarlıyalım dicem
ve odaolucak böyllelikle ablasıylada tanışmış olucam yüzyüze:)hihoyyyt

hımm ben daha bi kac gün önce konustum ablasıyla cok tatlı kız benden fazlada büyük değil arkadas gibiyiz aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…