Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kıslarrr bende geldimmmmmmmmmmm giremedim sabahtan sonra yaaa çok sancım vardı stresten bebeğimize bişi olcak die korkuorummm... atsın hadi şafaklarrrrr !! gelsin kocammmmmmmm

kıslarrr bende geldimmmmmmmmmmm giremedim sabahtan sonra yaaa çok sancım vardı stresten bebeğimize bişi olcak die korkuorummm... atsın hadi şafaklarrrrr !! gelsin kocammmmmmmm
AYY CANIM BENİM DİKKAT ET KENDİNE ÖLE HERŞEYİ KAFANA TAKMA BEBEĞİNİ DÜŞÜN DİKKAT CNM:1hug:
çok özledim bitanemi 12 de ara belkii bekliorum tel elimde yaaa mafoldumben

OYYYYYYYYYYYYYY KIYAMAM BEN ANGEL IMA TATLIM YA ARAR MERAK ETME İYİ OLSUNLARDA GERİSİ BOŞ:Saruboceq:
BİZDE AZ EVVEL KONUŞTUK ZAMANI GEÇİRMENİN DERDİNDE ZAVALLIM ATARSA DYE DYE GEÇİYO İŞTEdelikafadulden

sevgililerinizle inşallah evlenirsiniz ben öyle yaptım ve çok mutluyum çok şükür ben 5 senelik evliyim 4 yılda öncesi var

amin cnmm inş tek dileğim hayırlısıyla gıtsın hayırlsıyala dönsün saglıcakla.sonrada ewlenıyım.mutluluklar allah daim etsin sonsuza kadar..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Angelim sessiz sessiz yazılanları okuyordum amaaaa kestane şekerini görünce dayamadım yazdım teşekkürler canım keşke gerçekten gönderebilsen oradaki gibi bulamıyorum burda bu arada selam fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…