Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay ay bal damlıyo canım ya ne güzel dedin kaydirigubbakcemile5

selam kızlarrrr nasılsınız bakalım
Günaydin canim.. iyilik senden naber?

Tabiki sasirir.. ayyy acayip bisey yaa.. ben bile heyecanlandim kizz

Günaydin canim.. masallah safaginaa.. Nasilsin?

hahahaha olabilir bak :lepi: Alemsinnnn

maalum döneme girdim, karın ağrısı baş ağrısı sinirlilik gerginlik, süperim yanii bugnlerde =) senden naber nasılsın canım, konuşamadık ne zamandır yaa?

yaa ben 189 diye seviniyorum ya, nişanlım hala dalga geçiyo benle, bi tutturamadın şafağı diye :))

Ahh canimm.. gecmis olsun.. agrin bir an önce gecer insallah..
Benden iyilik canim ya.. heyecanliyim iste.. iznimiz yaklasiyoo..

Senin $afak dahada az onun icin bence öyle diyo :lepi:

[B]iyiyim bebiş senden nbr

nbr begümcüm hoşgeldin geçmiş olsun canım

onlar dalga geçsinler uyuzlar ya onlar gelsinde biz onlarla çoık güzel dalgamızı geçicezklava:[/B]

Ahh canimm.. gecmis olsun.. agrin bir an önce gecer insallah..
Benden iyilik canim ya.. heyecanliyim iste.. iznimiz yaklasiyoo..

Senin $afak dahada az onun icin bence öyle diyo :lepi:

yaa inşallah geçer ya işyerinde hiç çekilmiyo böyle

evt sanırım daha az ama böyle de sinir oluyorum o öyle dedikçe habire oturup tek tek gün sayıyorum işin içinden çıkamıyorum :))

evvtt.. yaklaşıyo sizin izin.. benimki istemiyo izin kullanmak hala, bakalım dayanabilecez mi :)

[B]iyiyim bebiş senden nbr

nbr begümcüm hoşgeldin geçmiş olsun canım

onlar dalga geçsinler uyuzlar ya onlar gelsinde biz onlarla çoık güzel dalgamızı geçicezklava:[/B]

günaydın canım.. saol.. sen de hoşgeldin :)
sorma yaa.. habire bana tek tek gün saydırıyo, internet elinin altında bi araştırsan öğrenirsin nası sayacağını diyo uyuz edyo beni :)

günaydın canım.. saol.. sen de hoşgeldin :)
sorma yaa.. habire bana tek tek gün saydırıyo, internet elinin altında bi araştırsan öğrenirsin nası sayacağını diyo uyuz edyo beni :)

hoşbuldum canım aman boşver sayma böylesi daha iyi
ya kızlar ben "r " leri söylemiyorum benimkide benle dalga geççti birde diyorki he bir konu daha buldum senle dalga geçmek için hiç söylenilecek şey mi nasıl sinir oldum ya sırf benimle dalga geçmek için mi konuşuyor acaba ya en hassas olduğum konulardan biriydi ona belli etmedim ama üzüldüm açıkcası yamafoldumben

Ahh canim belki seni sinirlendirmek hosuna gidiyo :) öyle sakasina demistir canimmm.. üzülmee..

Günaydın kızlarr

turkbayragi şafak 88 turkbayragi

Günaydin canim.. masallah safaginaa.. seni aticam yakinda listemden :lepi:

günaydın canım nbr
plakalara son 7 gün hadi bakalım depük listesine sende geliyorsun:dance:
günaydın tatlımm valla yavaş yavaşş iniyorumm depüğe doğruu
Ahh canim belki seni sinirlendirmek hosuna gidiyo :) öyle sakasina demistir canimmm.. üzülmee..

Günaydin canim.. masallah safaginaa.. seni aticam yakinda listemden :lepi:

günaydın kuzumm evettt bende depük istiyommm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…