- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.421
Canim benim.. anliyorum seni.. görmedigin zaman cok kötü halsiz oluyo insan..babykem çok özledim aşkımı ben yhaaa 9 gündür msn de bile göremedim :sinifsinif:
Bence kalp kalbe karsi.. bu anlamini veriyo bana göre..
E$imle bende genellikle ayni anda ayni seyi deriz , yada ayni dak ayni mesaji yazariz..
Ama ayni ruyayi görmek cok özel birsey bence.. opuyorumnanaktan Hayirlisiiii
dügün hazirligi yap bence :dance:
Bilmiyorum yaneeeee.. bence yap hazirligi :) Askerin ne dedi bu konuda? ruya hakkinda yaniay ay bal damlıyo canım ya ne güzel dedin kaydirigubbakcemile5
Bilmiyorum yaneeeee.. bence yap hazirligi :) Askerin ne dedi bu konuda? ruya hakkinda yani
Günaydin canim.. iyilik senden naber?selam kızlarrrr nasılsınız bakalım
sırnaşık şey
valla o bana tokat atmış diye üzülmüş çok onu söyledi daha çok ben aynısını gördüm diyince biraz şaşırdı içimiz temiz falan dedi erkek sonuçta etkilenmiyo rüyadan falansırnaşık şey
Günaydin canim.. iyilik senden naber?
Tabiki sasirir.. ayyy acayip bisey yaa.. ben bile heyecanlandim kizz
günaydııınnn
189'u da gördük bee =)
hahahaha olabilir bak :lepi: Alemsinnnnşu andada pembe oje sürdüm diye kavga ediyoruz buna işaretmiş işte:roflol:
Günaydin canim.. masallah safaginaa.. Nasilsin?
hahahaha olabilir bak :lepi: Alemsinnnn
maalum döneme girdim, karın ağrısı baş ağrısı sinirlilik gerginlik, süperim yanii bugnlerde =) senden naber nasılsın canım, konuşamadık ne zamandır yaa?
yaa ben 189 diye seviniyorum ya, nişanlım hala dalga geçiyo benle, bi tutturamadın şafağı diye :))
Ahh canimm.. gecmis olsun.. agrin bir an önce gecer insallah..
Benden iyilik canim ya.. heyecanliyim iste.. iznimiz yaklasiyoo..
Senin $afak dahada az onun icin bence öyle diyo :lepi:
[B]iyiyim bebiş senden nbr
nbr begümcüm hoşgeldin geçmiş olsun canım
onlar dalga geçsinler uyuzlar ya onlar gelsinde biz onlarla çoık güzel dalgamızı geçicezklava:[/B]
günaydın canım.. saol.. sen de hoşgeldin :)
sorma yaa.. habire bana tek tek gün saydırıyo, internet elinin altında bi araştırsan öğrenirsin nası sayacağını diyo uyuz edyo beni :)
Ahh canim belki seni sinirlendirmek hosuna gidiyo :) öyle sakasina demistir canimmm.. üzülmee..hoşbuldum canım aman boşver sayma böylesi daha iyi
ya kızlar ben "r " leri söylemiyorum benimkide benle dalga geççti birde diyorki he bir konu daha buldum senle dalga geçmek için hiç söylenilecek şey mi nasıl sinir oldum ya sırf benimle dalga geçmek için mi konuşuyor acaba ya en hassas olduğum konulardan biriydi ona belli etmedim ama üzüldüm açıkcası yamafoldumben
Günaydın kızlarr
turkbayragi şafak 88 turkbayragi
günaydın tatlımm valla yavaş yavaşş iniyorumm depüğe doğruugünaydın canım nbr
plakalara son 7 gün hadi bakalım depük listesine sende geliyorsun:dance:
Ahh canim belki seni sinirlendirmek hosuna gidiyo :) öyle sakasina demistir canimmm.. üzülmee..
Günaydin canim.. masallah safaginaa.. seni aticam yakinda listemden :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?