- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.341
evet canım hayatta kimin nolcağı hiç belli olmazzz...aaa ne güzel canım bizde birlikte çalışmak istioruzzz..en büyük hayalimm..ben okul öncesi öğretmeni oluorum seneyee..anaokulu açmak istiorummm nişanlım müdür olcak bende müdüreekaydirigubbakcemile3siz ne üzerine düşünüosunuz canım..inşallah gönlünüze göre olur her şeyykaynattık valla şekerim
canım dediğim gibi 5 yıldır çalışıyorum son bir yıldır işlerim oldukça yoğun ve sıkıntılı. ne bileyim bu olumsuzluklar beni biraz soğuttu sanırım işten.ama zaman ne gösterir bilemem.biz nişanlımla kendi işimizi kurmak istiyoruz.nasip...
evet canım hayatta kimin nolcağı hiç belli olmazzz...aaa ne güzel canım bizde birlikte çalışmak istioruzzz..en büyük hayalimm..ben okul öncesi öğretmeni oluorum seneyee..anaokulu açmak istiorummm nişanlım müdür olcak bende müdüreekaydirigubbakcemile3siz ne üzerine düşünüosunuz canım..inşallah gönlünüze göre olur her şeyy
tatlım ben manisa oturuyorum ama iş yerim izmirde gidip geliyorum. foruma nişanlım olmadan gidemiyorum o olduğunda arabasıyla gidip geliyoruz.diğer türlü otobüs taksi baya masraflı oluyor.ama yarın tshrtü yanıma alıcam ofisteki arkadaştan rica edicem beni bi götürüp getirsin.günah olacak yoksa paraya -tatlicadiarzu-
hayırlısı olsun canım inşallah her şey gönlünüze göre olurropuyorumnanaktanbir ortak noktamız daha var sizinle demekki ne güzel :1hug:
canım biz bilişim-bilgi işlem üzerine birşeyler düşünüyoruz.Bende oda bilgisayar konusunda epey deneyimliyiz.bilgisayar tek. mezunuyum tecrübem var.böyle düşünüyoruz ama çok farklı birşeyde olabilir.askere gitmeden önce her sabah yanıma bi fikirle geliyordu benimkisiaskerden bi gelsin bakalım hayırlısıyla zaman gösterir herşeyi.
delikafadulden..aklıma aşkımın yemin töreni geldi pissycim manisada acemilik yapmıştı.2 gün evciye çıkarmıştık annesi fln da vardıı..izmire gitmiştikkk...çok güzel iki gün geçirmiştikkk forum da da atışmıştık azcık bizimkiyle hattaaaaahhh aahhh ne günlerdii bak nerelere geldik şimdiiikafamçokkarıştı
hemen gelsin o günler keşke yaaaaalkisalkisalkis..çocuklaarrrr mııııdelikafadulden:sm_cool:ne güzel atlattınız Allah'ın izniyle askerine kavuştuğun günüde ileride anıcaksın. çocuklarına anlatıcaksın sabretmeyi nasıl öğrendiğini...
hemen gelsin o günler keşke yaaaaalkisalkisalkis..çocuklaarrrr mııııdelikafadulden:sm_cool:
gelcek cnm gelmez olur mu hiç :Saruboceq: şafak kaç sizin?
Aşkım daha aramadı bu gün aslında bi arkadaşının telefonu açık aynı timden oda onu arasammı çekiniyorum biraz :kedi: yoksa bekliyimmi kızlar
cnm biraz daha bekle bence, aramazsa sen ararsın yada msj atarsın.
heh aradı :lepi:
gözün aydın :1hug:
Saol tatlım ama çok zor bi yerde oldugu için korkuyorum.. Orayla ilgili haberleri okuyodumda çok üzülüyorum ya :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?