Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay cok saol tatlım benim yaa bencede artık birazda kendimi düşünmeliytim ben elimden geleni yaptım zaten
heralde tatlım bırak milletin derdini kendine bak sen git kuaförüne bakıma gir şööyyle güzel güzel ciciler al kendineeee değişiklik yap ne bilim kendine ayır bu zamanı malum özlem giderilecek :1rolleyes:
Kızlar bi yerde ankesörlü olmama gibi bi ihtimal olamaz dimi ?
heryerde var diye biliyorum tatlım noldu aramadı mı
ne demek canım seve seveopuyorumnanaktan
evet ya listemizi birine devretmem lazım şafak doğan güneşimide yazdımmı benim işim tamamdır.
:lepi:
aaah melaycım bitti inanabiliyo musun
yahsen ben o günlerin geleceğin pek inanamıyorum da
sizi grünce umut ışığı oluyor

aaaaa delikafadulden
çk sevindim esincim ya yakın mı ne zamana karar verdiniz delikafadulden

kız yediniz bitirdiniz valla şafakları ya darısı başımıza inşallah :1rolleyes:
canım 4 kasımda burda askerim 18 aralık 2010 tarih belliydi zaten 2 aydrı da tutmamıştık yeri gittik ayarladık şimdi damat yok bi tekk:sm_cool:valla daha var yicem bitircem hepsiniii sizdee yiceksiniz canımmm önce mehtappp doğan güneş olcaaakkk bak senindeeeopuyorumnanaktan

Kızlar bi yerde ankesörlü olmama gibi bi ihtimal olamaz dimi ?
olamaz canımm
ne demek canım seve seveopuyorumnanaktan
evet ya listemizi birine devretmem lazım şafak doğan güneşimide yazdımmı benim işim tamamdır.
:lepi:
canım almak isteyen yoksa ben alabilirimm alan olursa problem yok listemiz yapılsındaaa:lepi:

ay onu hiç sorma çok az kaldı iki hafta sonra sevdiğim yanımda işallah :dance: :dance: :dance: duramıyorum yerimde :kedi:

hadi gözünaydın canım beim allah önce kocanı sana kavuştusun sonra allah tamamına erdirsin inşallaaah
biz tezkreyi alana kadar sende evlenmi olursun heralde

Kızlar ben şafağımı izni çıkararak sayıcam artık 30 gün eksik sayıcam o izne geldiğindede zaten askerde olmıcağı için şafaktan düşmicem yani şafağım 339 oluyo sizce yapıyımmı öyle :1rolleyes:

yok tatlım ya ilçeye dağıtılcaklardı bu sabah 7 buçukta konuşmuştuk bi daha aramadıda gittiği yerde telefonmu yok yda azmı acaba dedim

canım benimkinin olduğu yerdee çok fazla var ama yinede çok sıra oluomuş belli olmazz belki ondan arayamamıştır sıra fln varsaa...şafak 78 hala konuşamıoruzz biz bakksempatiksalakcinni

canım şafak 176
tamam melayın şafak listesi tepük listesi nisana eklerriz seni de hoşgeldin bu arada a.s.
yok tatlım ya ilçeye dağıtılcaklardı bu sabah 7 buçukta konuşmuştuk bi daha aramadıda gittiği yerde telefonmu yok yda azmı acaba dedim
canım yeni dağıtım olduğu için çok kalablıktır telefonlar herkes arıyor evini o yüzden arayamaıştır
yoksa hr böükte mutlaka olur ankesörlü
sabah arar muhtemelen erak etme sıkma canını :1hug:

amin tatlım darısı başınaaa sizde inşallah askerden gelince bir an önce adımı atarsınızzzopuyorumnanaktan..seneye temmuzda canım galiba düğün seninki yeni gelmiş olur heralde canımm:sm_cool:

canım ben en baştan beri öle yapmıştım benimki de izin kullanmadı zatenn..sende öle yapp bencee izin kullanırsa düşmezsin hem zaten yanındaa olcakkopuyorumnanaktan

canım benimkinin olduğu yerdee çok fazla var ama yinede çok sıra oluomuş belli olmazz belki ondan arayamamıştır sıra fln varsaa...şafak 78 hala konuşamıoruzz biz bakksempatiksalakcinni

saolun ilgilendiğiniz için kızlarr opuyorumnanaktan her aramadıgında kötü olurdumda bu kez nedense içim rahat çünkü yarın kesin arıcak gibi hissediyorumm inşallah bakalımm a.s

Bitiyo duygucum ya her ne kadar bende inanamasamda bitiyo valla hele son günler öyle hızlı geçiyo ki bana hiç anlamıyorum bile.
darısı başınıza tatlım
kaydirigubbakcemile5

canım valla cancu arkadaşımızın yapması lazımdı ama hala ortalıkta yok bakalım bekleyelim 3-4 gün daha sonra kararlaştırılır.vereliniortak listeniz tabikide devam edicek.:1hug:

amin tatlım darısı başınaaa sizde inşallah askerden gelince bir an önce adımı atarsınızzzopuyorumnanaktan..seneye temmuzda canım galiba düğün seninki yeni gelmiş olur heralde canımm:sm_cool:

yok be ne temmuzu akannehir
mayısta inşallah burda olacak yani ameliyat olursa belki daha erken bile gelebilir bakalım

ay amin canım benim inşalah geli gelmez o adımı atarız bizde umarım
çok uzasın istemiorum korkuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…