Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya buraya gelip de size neler anlatıcam çok merak ediyorum inan ki
inşallah herşey yolunda gider kızlar yaa
:Saruboceq:
hehehe bende çok merak ediyorum umarım mutlu hayırlı haserlerini alırız inşallah :Saruboceq:
evet canım aminn ameliyatı da askeriyede olması iyi gibi..çok ilgileniolarmış böle durumlardaaa
evet öle diyorlar olsun kurtulsun olacaktı zaten

bu ortama sonradan dahil olmak kötü ya.tanımak isterim hepinizi ama olmuyo tabi
tanırsın canım sende dahil ol konulara hepmiz der ortağıyız yoksa vakit geçmez di iyiki var KK yani

bu arada kızlar hep bekarsınız
e malum evliliğin önündeki en büyük engel askelik bi bbitrsinler de :1rolleyes:
Cnm bende yenı dahıl oldum sayılır, benımkı daha gıtmedı bıle askere 25 gun sonraa gıdıyor mafoldumben. Alllah bir an önce askerine kavuştursun sağlıcakla opuyorumnanaktan
sen daha şimdidien yasa boğulmuşsun be güzelim ya
tadını çıkarsana gidince nasıl ollsa kara kara düşüneceksin şimdi yanında mutlu ol ve sarıl ona sımsıkı gidecek diye gitmeden önce zehir etmeyin bu güzel zamanlarınızı

Cnm bende yenı dahıl oldum sayılır, benımkı daha gıtmedı bıle askere 25 gun sonraa gıdıyor mafoldumben. Alllah bir an önce askerine kavuştursun sağlıcakla opuyorumnanaktan

amin canım işin zor tabi ama biter üzülme gelip geçiyo bi bakarsın gider arkanı dönersinki gelivermiş

işlerınden dolayı her gun bırlıkte degılız tatlım,1 gun arayla buluşuyoruz.Sarılıyorum sımsıkı ama içim gıdıyor ağlamaktan mafoldumben cok ama cok sevıyorum cok bağlıyım..sonsuza dek beklıycem ama kolay olmuycak..

doğru hiç kolay değil hemde ilk günler kafayı yicek gibi olmuştum
ama bak neredeyse yarıladım ha gitti hagidecek derken gitti ve yarıladık neredeyse çok şükür

seninde öyle olacak ilk günler biraz sancılı ama asker beklemeninin gururunu taşıyarak kabulleniyorsun herşeyi canım beenim şimdiden salma kendini

biz askerliği beklemeden evlendik tam eşim askere gitmek üzereyken hamile olduğumu öğrendik 1yılda öyle erteledik derken her iş karıştı işin içine bebekte girince sormayın fiyaskoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…