- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.721
keşke yapabilsem tatlım işteonu keşke yapabilsem ama dayanamıyorum ki onu üzgün görmeye dayanamıyorum
ne suçum günahım var anlamıyorum ki ya her zaman üzülmeye mahkum edilmişim sanki
sen yapıosun bunu kendini ezdirme gercekten bak ilerde saha cok basına cıkar
sen yapıosun bunu kendini ezdirme gercekten bak ilerde saha cok basına cıkar
tatlım biliyorum hep bu yüzden böyle oldu zaten zamanında askerde psikkolojisi kötü diyerek üzülmesin dedim şimdi yaptıklarına bak...
Artık kendimiz için hayırlısını istiyorum Allah tan ama böyle devam ederse hayrı falan kalmaz
kalmasında zaten seni kırıp bos yere incetebilen insan yarın bugün baska seyelerde yapar ileriye giderek bence sen bi dur demenin vakti gelmiş tatlım
Haklısın tatlım canım o kadar çok yandı ki geçmişte.. şimdi de farklı değil bu kadar çok severken hemde.. mafoldumben
ne yapmalıyım sizce tel açıymmı kapalı kalsınmı
bence kalsın yarın ac vede o arayaba kadar arama sakın haklava:ddini bilsin
zaten hastalıgın belirtileride o yani mutlaka git dadlum
canımcım ne hastalığymıuş bu peki ? salgın dediğim şey mi
evet tatlım salgının belirtileri haberlerde izlemiştim tıpatıp seninki gibiydi bence yarın sabah git ailenede cok yaklasma
ay cnm korktum bak şimdi yarın sabah gideyim bari ben eyvahedigeldismile
kız korkulcak bisey yokbildin gribin göz hali Allah senidelikafaduldenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay ne bilim ben sen hemen git ailene yaklaşma deyince korktum
aminn hadi ii uykular ovalama oynama gözünlegüzellikler ben artık gidip yatayım sağ göz iyice bulandı kaydirigubbakcemile3
Allah rahatlık versin hepinize, hepiniz rüyanızda askerlerinizi görün inşallah aklinialirimsmile
bennn gelddimmm selammmm canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?