Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sen yapıosun bunu kendini ezdirme gercekten bak ilerde saha cok basına cıkar

tatlım biliyorum hep bu yüzden böyle oldu zaten zamanında askerde psikkolojisi kötü diyerek üzülmesin dedim şimdi yaptıklarına bak...
Artık kendimiz için hayırlısını istiyorum Allah tan ama böyle devam ederse hayrı falan kalmaz

kalmasında zaten seni kırıp bos yere incetebilen insan yarın bugün baska seyelerde yapar ileriye giderek bence sen bi dur demenin vakti gelmiş tatlım

kalmasında zaten seni kırıp bos yere incetebilen insan yarın bugün baska seyelerde yapar ileriye giderek bence sen bi dur demenin vakti gelmiş tatlım

Haklısın tatlım canım o kadar çok yandı ki geçmişte.. şimdi de farklı değil bu kadar çok severken hemde.. mafoldumben
ne yapmalıyım sizce tel açıymmı kapalı kalsınmı

güzellikler ben artık gidip yatayım sağ göz iyice bulandı kaydirigubbakcemile3
Allah rahatlık versin hepinize, hepiniz rüyanızda askerlerinizi görün inşallah aklinialirimsmile

veee askım 2 dk önce aradıııııı beniii!! kalabalıkmış baya telefon bulamamış şimdi arayabildi ancak ay kıyamam ona yaa nasıl özlemişim sesini çok mutluyummmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…