Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok canım uzun dönem e zar zor geldik bu günlere

oh oh maşallah ya darısı başıma valla çok özledim kocamı 3 ay oldu gideli
benimki kırklarelinde yapıyor canım şafak karanlık 363 sıhhıye olarak revirde çalışıyr hümeyracım benimde 2 yaşında oğlum var o da olmasa hiç geçiremem zamanı

benim oğlum eşim askere gideceği zaman sürpriz yaptı iyikide yapmış yoksa nasıl zaman geçerdi bilmem istememiştik ama geldi valla

acemiliğimiz manisa-kırkağaç- komando. usta birliğimiz Şırnak canım şafak 367 :gitme:

canım Allah kolaylık versin oranın stresi de vardır askerinde inşalah sizin ilişkinizi etkilemez bu durum

bugün Nefes filmnini seyrettim bilmiyorum aranızda seyreden var mı beni çok etkiledi askerlik şartları çok zor eşim ne yaparsa yapsın kızmam artık

canım sevgilim kırkağaçta okadar zor eğitimlerden geçti ki hatta şöyle söyleyeyim kırkağaçta bu eğitimlere dayanamayıp 2 kişi kendini asmıştı. bana sevgilimin söylediği tek şey ben ona bu konuyu açtığımda '' askım sürekli kavga eden çiftler falan var asker psikolojisi falan diye sen nasılsın iyimisin falan dedim bana dedi ki '' bitanem o kavga eden erkekler salak. burda en ağır şartlarda eğitim alıyoruz doğuya gideceğiz ben neden sana sert çıkışmıyorum ben de emir altındayım '' bu cevabı çok hoşuma gitmişti çünkü kesinlikle ilişkimize yansıtmıyor emir altında olsa bile stresli olsa bile gülüyoruz sürekli güldürüyorum onu hiç problem olmuyor Allah'ım bozmasıın boshayallersmile

Nefes i ben de izledim güzel filmdi gerçekten yerimseniben ben kızarım valla o askerdeyken bile ben ona trip yaparım o beni alttan alır aman ben de onun komutanıyım herkesten çok sözüm geçer o da bunu kabul ediyor :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

SARI SARI SENİ bayanssulusmile SARI ŞEKER OLCAN DEMEKolumunekankayizsmile

bende daha alışveriş işlerine ağırlık verdim ebuşumm
yarından itibaren kişisel bakımlarıma başlıyorummm
:lepi:

OOO MELAYIM BEN O İŞLERİ ÇOKTAN GEÇTİM YAWRİİİİ HAZIR BİLEM ELBİSEM ÇANTAM AYAKKABIM BEYAZ BİR KIYAFET ALDIM BEMBEYAZ OLCAK HERŞEY
BEYAZ MELEK OLARAK SAHNEYE ÇIKMAYI PLANLIYORUM sempatiksalakcinnidelikafadulden

süpersin ebuşuuummdelikafaduldendelikafadulden

Allah bozmasın canım aşkınızı
komutanluk konusunda haklısın bende eşimin komutanıyımdır emir vermem ama dediğimi yaptırmasını bilirim; biz kadınlar işte bayanssulusmile

iyi geceler herkese benim uyumam gerek sahura kalkıcam daha sabah da oğlum erken kalkıyor biraz dinleneyim

süpersin ebuşuuummdelikafaduldendelikafadulden

HEE O SÜPERDE YÜZÜMDE SÜPER OLDU SANIRISAM SA sempatiksalakcinni
SICAKTA HASSASLAŞIYO BENİM VÜCUDUM DEDİM YARINA BIRAKMAYAYIM VURDUM YÜZÜME AĞDA BANDINI KIPKIRMIZI TAHRİŞ VE TABİKİ ACIIIIIIklava:
ALLAHTAN GELECEĞİ GÜN YAPMAMIŞIM REZİL OLURDUM AYYYYY
NEYSEKİ BEPANTEN KREM VARDI BASTIM KREMİ ANLIMA YÜZÜME kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeydelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…