- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.441
e sizlerin sevdikleri nerde asker şafak kaç
e sizlerin sevdikleri nerde asker şafak kaç
alah bağışlasın cok tatlı
benımkı henuz gıtmedı allahın ıznıyle 23 gunu var canım
yok canım uzun dönem e zar zor geldik bu günlere
acemiliğimiz manisa-kırkağaç- komando. usta birliğimiz Şırnak canım şafak 367 :gitme:
canım doğu batı farketmiyo tabi daha zor ama Allah korusun hepsini sağlıkla kavuşalım inşallah
oh oh maşallah ya darısı başıma valla çok özledim kocamı 3 ay oldu gideli
benimki kırklarelinde yapıyor canım şafak karanlık 363 sıhhıye olarak revirde çalışıyr hümeyracım benimde 2 yaşında oğlum var o da olmasa hiç geçiremem zamanı
acemiliğimiz manisa-kırkağaç- komando. usta birliğimiz Şırnak canım şafak 367 :gitme:
285 : senağlama aynı şehirde olmamıza rağmen zor
canım Allah kolaylık versin oranın stresi de vardır askerinde inşalah sizin ilişkinizi etkilemez bu durum
bugün Nefes filmnini seyrettim bilmiyorum aranızda seyreden var mı beni çok etkiledi askerlik şartları çok zor eşim ne yaparsa yapsın kızmam artık
ben yarından itibaren kas bıyık operasyonuna girişeceğim balım ayhhh bi giyinelimde bayılsınlar ayolll sahsen askım bana sarıyı cok yakıstırıoy die bi tane sarı elbise var onu giyeceğimm Allah Allah sonrada tutamıyomusum ben bunu aklinialirimsmile
bende daha alışveriş işlerine ağırlık verdim ebuşumm
yarından itibaren kişisel bakımlarıma başlıyorummm:lepi:
Şafak 176
seni çok seviyorum askerim turkbayragi[/QUOTEbenimki 178 e 2 gün erken tepükleneceksin benden
benimki 178 e 2 gün erken tepükleneceksin benden
SARI SARI SENİ bayanssulusmile SARI ŞEKER OLCAN DEMEKolumunekankayizsmile
OOO MELAYIM BEN O İŞLERİ ÇOKTAN GEÇTİM YAWRİİİİ HAZIR BİLEM ELBİSEM ÇANTAM AYAKKABIM BEYAZ BİR KIYAFET ALDIM BEMBEYAZ OLCAK HERŞEY
BEYAZ MELEK OLARAK SAHNEYE ÇIKMAYI PLANLIYORUM sempatiksalakcinnidelikafadulden
canım sevgilim kırkağaçta okadar zor eğitimlerden geçti ki hatta şöyle söyleyeyim kırkağaçta bu eğitimlere dayanamayıp 2 kişi kendini asmıştı. bana sevgilimin söylediği tek şey ben ona bu konuyu açtığımda '' askım sürekli kavga eden çiftler falan var asker psikolojisi falan diye sen nasılsın iyimisin falan dedim bana dedi ki '' bitanem o kavga eden erkekler salak. burda en ağır şartlarda eğitim alıyoruz doğuya gideceğiz ben neden sana sert çıkışmıyorum ben de emir altındayım '' bu cevabı çok hoşuma gitmişti çünkü kesinlikle ilişkimize yansıtmıyor emir altında olsa bile stresli olsa bile gülüyoruz sürekli güldürüyorum onu hiç problem olmuyor Allah'ım bozmasıın boshayallersmile
Nefes i ben de izledim güzel filmdi gerçekten yerimseniben ben kızarım valla o askerdeyken bile ben ona trip yaparım o beni alttan alır aman ben de onun komutanıyım herkesten çok sözüm geçer o da bunu kabul ediyor :umursamaz:kaydirigubbakcemile3
süpersin ebuşuuummdelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?