- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.401
ayhh öle deme dadlum yaaa sonra ipini saldımmı tutamam delikafaduldenaklinialirimsmile
tamam canim benim yarin görüsmek üzere Şeniz hayirli sahurlaree sahura kalkıcaz daha balum yarın kaynatırız artık hadi öptümŞeniz
ayip ediyosun duyguum olmazmiyim opuyorumnanaktan seve seve gelicem hemde :sm_cool: depükler cogaliyo yaamannn sekerim benim bak sanada sölüyorum pazar gübü tepük gecemde mutlaka ol tmm mı cicosum benimmm opuyorumnanaktan
hatunların işi ne kadar zor ya erkekler napıooo:1rolleyes:
en son ne zaman yapıldıtatlım listeniz
hatırlamıyorum ama oluyor herlade 1 hafta kadar falan valla bikaç gün net e girmeyince şafağımı unutuyorum kaydirigubbakcemile3
hahaahhdelikafaduldenvalla salmıcan erkeklerin ipinii uğraşılmaz sonaa ipleri hep elinde tutacaksınnnşakkıdı
bak bakayım tatlım benim safagın dorumu
saol şekerim opuyorumnanaktan
en son 369 da kalmışım canım tamam şuan 367 kaydirigubbakcemile3 ben de plakalardayım 300 + 67 kaydirigubbakcemile3 zonguldak a selamlaaaarrr kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
kızlar bende kaçıyorum daha duşa gircem
hepinize hayırlı sahurlar. öptüm canlarım.opuyorumnanaktan
kızlar ben ticker yapmayı tam anlamadım bilmiyorumkismile neyse artık daha var yapmama o zaman yardımcı olursunuz inşşş opuyorumnanaktan
duygucum turp sıkmak gibi olacak ama ortam müsaitken sorayım ,artık resim yükleyemiyorum daha önce yüklüyordum sebebini biliyosan paylaşırsan sevinirim
canım boyutu büyüktür ondan olabilirr
tamam canım söylerim saol tekrardan opuyorumnanaktanöd değil tatlım susunun olmadı zamanı söle ben yaparım
benimkinin memleketii alıyım canım selamınıııkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?