- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.481
Gelmeyi düşünüyor tatlım.. Bakalım.. Aslında gelme diyorum çok zor oluyo ayrılık ya..Ahh bayramda gelecekmi?
yarında doğum günüm ama benim ona aldığım doğum günü hediyesi eline ulaşıcak çünkü onunkide yarın diil öbür gün zemuszemus
bakalım beğencekmi napcakbayanssulusmile
Gelmeyi düşünüyor tatlım.. Bakalım.. Aslında gelme diyorum çok zor oluyo ayrılık ya..
Ttalımm doğumgünlerinizz şimdiden kutlu mutlu olsunn :1hug:
Bitanemle iki gündür günde sadece 1 kez konuşabildik :sinifsinif: kendi yerine bi ulaşsada inşallah o zaman doya doya konuşabiliriz hep.. içimde birikiyor söyleyeceklerim ona anlatamıyorum of of..
doğan güneşde parti başlasııııınndelikafadulden:teytey::dance::lepi:
canım Allah kolaylık versin oranın stresi de vardır askerinde inşalah sizin ilişkinizi etkilemez bu durum
bugün Nefes filmnini seyrettim bilmiyorum aranızda seyreden var mı beni çok etkiledi askerlik şartları çok zor eşim ne yaparsa yapsın kızmam artık
canım sevgilim kırkağaçta okadar zor eğitimlerden geçti ki hatta şöyle söyleyeyim kırkağaçta bu eğitimlere dayanamayıp 2 kişi kendini asmıştı. bana sevgilimin söylediği tek şey ben ona bu konuyu açtığımda '' askım sürekli kavga eden çiftler falan var asker psikolojisi falan diye sen nasılsın iyimisin falan dedim bana dedi ki '' bitanem o kavga eden erkekler salak. burda en ağır şartlarda eğitim alıyoruz doğuya gideceğiz ben neden sana sert çıkışmıyorum ben de emir altındayım '' bu cevabı çok hoşuma gitmişti çünkü kesinlikle ilişkimize yansıtmıyor emir altında olsa bile stresli olsa bile gülüyoruz sürekli güldürüyorum onu hiç problem olmuyor Allah'ım bozmasıın boshayallersmile
amin canııımm. biz de öyleyiz.. en güzelini yapıyosunuz.. dalga geçip, işi şakaya vurunca geöiyo zaman zaten başka türlü olmuyor maalesef.. bir de geleceğin hayalleri tabii ki en büyük desteğimiz :1rolleyes:
günaydın kızlaaaarrrrr
turkbayragi $afak 180 & Mehtap 20 turkbayragi
Günaydin kizlarrrr a.s. Nasilsiniz?
Günaydınn kızlarrr.. Bugün iyiyimm siz Nasılsınızz bakalım ?
turkbayragiŞafak 86 turkbayragi
yarında doğum günüm ama benim ona aldığım doğum günü hediyesi eline ulaşıcak çünkü onunkide yarın diil öbür gün zemuszemus
bakalım beğencekmi napcakbayanssulusmile
Günaydın kızlaaarrrrr opuyorumnanaktan ben iyim çok şükür bi terslik yok sadece biraz başım ağrıyo bugün..sizler nasılsınıızz?
doğumgününüz şimdiden kutlu olsun ÖZlemcim, ne güzel bi hediye ara arkaya doğumlerniz :asigim:
canııım.. diğer yerlere göre zorlukları da var, kolaylıkları da oluyor.. bizim 1 hafta konuşamadığımız zamanlar da oldu, günde 3 kere konuştuğumuz zamanlarda.. birincisi diğer yerlere göre çok fazla denetime giriyorlar, o dönemler nefes alıcak vakitleri bile olmaz.. arar mutlaka haber verir sana ama merak etme sen, normal yanii
hihoyyyt.. gözünüz aydın.. geçmiş olsun melayım... opuyorumnanaktan
Nefes filmi geçen sene ben nişanlımı askere yollarken vizyona girmişti, onun ailesi de benim ailem de arkadaşlarımız da direk yemin ettirdiler ikimiz izlemeyeceksiniz diye.. o taraflarda olacagını öğrendikten sonra iyi ki izletmemişiz de dediler.. bilmiyorumkismile
Stresi tabii ki oluyo orda olmasının onda da, bende de, ailesinde de ama allaha şükürler olsun o stresi biz olumsuzdan olumlu yöne çekebiliyoruz, 9 ayımız bitti, önümüzdeki 6 ay da böyle olur umarım.. Sonuç olarak bu askerlik olmak zorunda, yapılacak ve bitecek, başka yolu yok.. en az şekilde etkilenmek ve etkilemek için de bir eş olarak elimizden geleni yapmamız gerekiyor.. yıpranıyoruz,üzülüyoruz ama olacak bunlar da napalım.. alah hayırlısıyla kavuştursun hepsini bize unutulur nasolsa her geçen...
canım sevgilim kırkağaçta okadar zor eğitimlerden geçti ki hatta şöyle söyleyeyim kırkağaçta bu eğitimlere dayanamayıp 2 kişi kendini asmıştı. bana sevgilimin söylediği tek şey ben ona bu konuyu açtığımda '' askım sürekli kavga eden çiftler falan var asker psikolojisi falan diye sen nasılsın iyimisin falan dedim bana dedi ki '' bitanem o kavga eden erkekler salak. burda en ağır şartlarda eğitim alıyoruz doğuya gideceğiz ben neden sana sert çıkışmıyorum ben de emir altındayım '' bu cevabı çok hoşuma gitmişti çünkü kesinlikle ilişkimize yansıtmıyor emir altında olsa bile stresli olsa bile gülüyoruz sürekli güldürüyorum onu hiç problem olmuyor Allah'ım bozmasıın boshayallersmile
amin canııımm. biz de öyleyiz.. en güzelini yapıyosunuz.. dalga geçip, işi şakaya vurunca geöiyo zaman zaten başka türlü olmuyor maalesef.. bir de geleceğin hayalleri tabii ki en büyük desteğimiz :1rolleyes:
Günaydın kızlaaarrrrr opuyorumnanaktan ben iyim çok şükür bi terslik yok sadece biraz başım ağrıyo bugün..sizler nasılsınıızz?
doğumgününüz şimdiden kutlu olsun ÖZlemcim, ne güzel bi hediye ara arkaya doğumlerniz :asigim:
saol canım benim en güzel ortak noktamızzemuszemus
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yarından haber yok dün bitti…
Saatler son günü çalıp gitti…
Yeminler yaşlandı dudaklarda
Düğümlendi derken söz bitti…
Vagonlar bir dolup bir boşaldı…
Kuruyan gözlerim yine yaşardı…
Sarardı sırayla fotoğraflar…
Ne hayatlar içimde kaldı…
Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun, unutursun..
Tatlikisimm hoşgeldin.. Nasılsın ?
Seninkiyle sorunu halletmişsindir inşallah....
Tatlim benim, dünkü problemin ne durumda?
Konustunuzmu?
aklıma getirmişken bi dinliyeyimm.. Senin için bi anlamı yok dimi sözlerinn bilmiyorumkismile
hoşbulduk iyi gibiyim takmıyorum hayatımı yaşıyorum aradı konuştuk ve bugün arıcak ne olucaksa olucakkkkkkkkkkk
konuştuk 2 akika suratıma kapttı telefonu canım benim hakettiğim bu sanırım
yok tatlım hiçbir anlamı yok dinleyebilirsin
hoşbulduk iyi gibiyim takmıyorum hayatımı yaşıyorum aradı konuştuk ve bugün arıcak ne olucaksa olucakkkkkkkkkkk
konuştuk 2 akika suratıma kapttı telefonu canım benim hakettiğim bu sanırım
yok tatlım hiçbir anlamı yok dinleyebilirsin
Günaydın kızlarrr , Nasılsınız ? opuyorumnanaktan
Şafak 5.
Canım benim niye hakedesin kii.. Muhtemelen canı bişeye sıkılmıştır seninkinin..
Selaaaam, hoşgeldin.. nabersin? yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?