Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ahh bayramda gelecekmi?
Gelmeyi düşünüyor tatlım.. Bakalım.. Aslında gelme diyorum çok zor oluyo ayrılık ya..
yarında doğum günüm ama benim ona aldığım doğum günü hediyesi eline ulaşıcak çünkü onunkide yarın diil öbür gün zemuszemus
bakalım beğencekmi napcakbayanssulusmile

Ttalımm doğumgünlerinizz şimdiden kutlu mutlu olsunn :1hug:

Bitanemle iki gündür günde sadece 1 kez konuşabildik :sinifsinif: kendi yerine bi ulaşsada inşallah o zaman doya doya konuşabiliriz hep.. içimde birikiyor söyleyeceklerim ona anlatamıyorum of of..

canııım.. diğer yerlere göre zorlukları da var, kolaylıkları da oluyor.. bizim 1 hafta konuşamadığımız zamanlar da oldu, günde 3 kere konuştuğumuz zamanlarda.. birincisi diğer yerlere göre çok fazla denetime giriyorlar, o dönemler nefes alıcak vakitleri bile olmaz.. arar mutlaka haber verir sana ama merak etme sen, normal yanii

doğan güneşde parti başlasııııınn
delikafadulden:teytey::dance::lepi:

hihoyyyt.. gözünüz aydın.. geçmiş olsun melayım... opuyorumnanaktan

Nefes filmi geçen sene ben nişanlımı askere yollarken vizyona girmişti, onun ailesi de benim ailem de arkadaşlarımız da direk yemin ettirdiler ikimiz izlemeyeceksiniz diye.. o taraflarda olacagını öğrendikten sonra iyi ki izletmemişiz de dediler.. bilmiyorumkismile
Stresi tabii ki oluyo orda olmasının onda da, bende de, ailesinde de ama allaha şükürler olsun o stresi biz olumsuzdan olumlu yöne çekebiliyoruz, 9 ayımız bitti, önümüzdeki 6 ay da böyle olur umarım.. Sonuç olarak bu askerlik olmak zorunda, yapılacak ve bitecek, başka yolu yok.. en az şekilde etkilenmek ve etkilemek için de bir eş olarak elimizden geleni yapmamız gerekiyor.. yıpranıyoruz,üzülüyoruz ama olacak bunlar da napalım.. alah hayırlısıyla kavuştursun hepsini bize unutulur nasolsa her geçen...

Yarından haber yok dün bitti…
Saatler son günü çalıp gitti…
Yeminler yaşlandı dudaklarda
Düğümlendi derken söz bitti…

Vagonlar bir dolup bir boşaldı…
Kuruyan gözlerim yine yaşardı…
Sarardı sırayla fotoğraflar…
Ne hayatlar içimde kaldı…

Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun, unutursun..

aklıma getirmişken bi dinliyeyimm.. Senin için bi anlamı yok dimi sözlerinn bilmiyorumkismile

Tatlikisimm hoşgeldin.. Nasılsın ?
Seninkiyle sorunu halletmişsindir inşallah....

hoşbulduk iyi gibiyim takmıyorum hayatımı yaşıyorum aradı konuştuk ve bugün arıcak ne olucaksa olucakkkkkkkkkkk

Tatlim benim, dünkü problemin ne durumda?
Konustunuzmu?

konuştuk 2 akika suratıma kapttı telefonu canım benim hakettiğim bu sanırım

aklıma getirmişken bi dinliyeyimm.. Senin için bi anlamı yok dimi sözlerinn bilmiyorumkismile

yok tatlım hiçbir anlamı yok dinleyebilirsin

Canım benim niye hakedesin kii.. Muhtemelen canı bişeye sıkılmıştır seninkinin..

canım ya hiç anlam veremedim ama sıkma canını nolur biz hep yanındayızzz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…