Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen canım bana da öyle dedi kuaförler zaten çok sağlıklı değil saçlarım offeyvahedigeldismile ama çok istiyorum ya.. yaptıranlar nasıl yaptırıyo hiç de yıpranmıyo saçları poffCADIARZU

tatlım bi süre siyaha boyamıycaksın .daha sonra kestane uyguluycaksın,yavas yavas saçın rengını açmış olucaksın yıpratmadan. o şekılde yıpranmıyor,bizim arkadasın sacları sıyahtı aynen bu adımda gıtdı sımdı kızıl.sacları hıc yıpranmadı.ama dogrudan açıcı kullanılırsa mahvoluyormus burda hıc bır kuaför cesaret dahi edemedı.yerimseniben

mel_ay şafağını gördükçe benim içim kıpır oluyor seni düşünemiyorum.
Allah hepimizze nasip etsin inşallah.

oyy canım benim:1hug:
amin tatlım amin darısı hepinizin başına olsun.:Saruboceq:
ben hiç böyle heyecanlandığımı hatırlamıyorum valla yaa
:dance:

sen heycanlanmıcada ben mi heyecanlanam kız:)
umarım herşeyin istediğin giib olur tatlım

amin kuzum inşallahhh:Saruboceq:

saol pissy'mopuyorumnanaktan ben de çok seviyorum siyah saçımı ama değişiklik istiyorum sanırım..
doğru söylüyosunuz kızlar. ablam da öyle yaptı siyah boyaydı saçı bi süre boyamadı sonra kahve boyadı sonra karamel gayet de güzel oldu ama benim sabrım yok sanırım.. şu çok istiyorken yapasım geliyo yoksa vazgeçiyorum, çünkü siyah saçı da çok seviyorum kararsızım yani sempatiksalakcinni aslında mezuniyet baloma kadar açılmıştı saçım, akmıştı rengi ama balo gecesi öyle bir saçla gidemeyeceğim için gene siyaha boyadım laelaelaelaelae

oyy canım benim:1hug:
amin tatlım amin darısı hepinizin başına olsun.:Saruboceq:
ben hiç böyle heyecanlandığımı hatırlamıyorum valla yaa
:dance:

amin kuzum inşallahhh:Saruboceq:

bend ebir an önce kavuşmak istiyorum varya
nedense özledim ben onu ya off uyuz ne olcak

bende saçlarıma 2 kez balyaj yaptırmıştım herkes çok beğenmişti.facete sarı saçlı halim var görmüşsündür belki.sonra sıkıldım o renkten ayrıca büyük gösteriyordu.2008 sonbaharda yavaş yavaş değiştirmeye başladım. kahve bakır bile oldu saçım sempatiksalakcinni en son ocak ayı gibi boyattım saçlarımı kendi rengime yakın bi dahada ellemedim.kendi rengime dönüyorum.bu dinlenme esnasındada saçlarım bi hayli uzadı.nasipse düğünümde kendi saç rengimi kullanmak istiyorum kaydirigubbakcemile2

az kaldı burcum yaa seninde kavuşucaksınız sizde:1hug:

ayy evet dolu dolu 52 gün canım
sinir oluyırum artık sayı yazmıcam ya geçmiyo sanki öyle
artık bir sonuca varmak istiyorum ilişkimde ya

allahım ne olur biraz daha sabır dayanma gücü ver ve sonunda herşey güzel olsun askerdeki gibi olmasın ne olur allahım beklediğime değsin sonucumu hüsranla bitmesin çok seviyorum onu ben dayanamam :Saruboceq:

kızlar facede benı de ekleyınnnnnopuyorumnanaktan

gördüm canım, bence şu anki rengi daha hoş ben sarı balyajdan pek hoşlanmıyorum şu anki halin çok hoşopuyorumnanaktan ben doğal rengimi hatırlamıyorum merdeyse ama karamele fena taktım:1rolleyes:

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...242 suSu_...

...271 ecem3004...

...273 angelgozde...

...273 kardelen44...

...273 grimsi_...

...274 mavimavimavi...

...274 yengec123...

...276 duygu.c...

..280 nuran07...

turkbayragi...319 nefesim ...turkbayragi

turkbayragi...329 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...361 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...367 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...367 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...367 tepkiselmi...turkbayragi

turkbayragi...367 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...369 melegim...turkbayragi

turkbayragi...369 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...371 rcd...turkbayragi

turkbayragi...374 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...379 kelebek1238...turkbayragi

turkbayragi...417 lady_cici...turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:duygu.c===>15:lepi:

:lepi:babyke ===> 19:lepi:

:lepi:susu_===>33:lepi:

:lepi:heath_19===>40:lepi:

:lepi:melisam09===>62:lepi:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
melay cım şafağın süper ya sen geceleri uyuyamıyorsundur artık düşünmekten heyecendan ben eşim izne geleceği zaman sabaha kadar dönmüştüm yatağın içinde heyecandan gözüme uyku girmemişti

burcu canım benim stres yapmışsın sanırım az kalmış şafağın bitanem kaç aydır bekliyorsun ne zorluklar yaşadın şu 52 günü de atlatacaksınız canım hayırlısıyla sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…