- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.661
aynen canım bana da öyle dedi kuaförler zaten çok sağlıklı değil saçlarım offeyvahedigeldismile ama çok istiyorum ya.. yaptıranlar nasıl yaptırıyo hiç de yıpranmıyo saçları poffCADIARZU
Mel_ay delikafadulden süper yaa maşallah
çok heyecanlıyım valla burcum hep plan yapıp duruyorum
amin canım amiinn Allah hepinize bu güzel duyguyu tez zamanda yaşatsın.:Saruboceq:
çok heyecanlıyım valla burcum hep plan yapıp duruyorum
amin canım amiinn Allah hepinize bu güzel duyguyu tez zamanda yaşatsın.:Saruboceq:
mel_ay şafağını gördükçe benim içim kıpır oluyor seni düşünemiyorum.
Allah hepimizze nasip etsin inşallah.
sen heycanlanmıcada ben mi heyecanlanam kız:)
umarım herşeyin istediğin giib olur tatlım
canım benim sana şuanki saç rengin bence çok yakışıyor ama biraz yumşatabilirsin bencede.her kuaför bu işlemi ne yazıkki sağlıklı yapamıyor.ama bence bir süre saçına bakımlar yap kış girerkende karamele geç.
tatlım bi süre siyaha boyamıycaksın .daha sonra kestane uyguluycaksın,yavas yavas saçın rengını açmış olucaksın yıpratmadan. o şekılde yıpranmıyor,bizim arkadasın sacları sıyahtı aynen bu adımda gıtdı sımdı kızıl.sacları hıc yıpranmadı.ama dogrudan açıcı kullanılırsa mahvoluyormus burda hıc bır kuaför cesaret dahi edemedı.yerimseniben
oyy canım benim:1hug:
amin tatlım amin darısı hepinizin başına olsun.:Saruboceq:
ben hiç böyle heyecanlandığımı hatırlamıyorum valla yaa:dance:
amin kuzum inşallahhh:Saruboceq:
saol pissy'mopuyorumnanaktan ben de çok seviyorum siyah saçımı ama değişiklik istiyorum sanırım..
doğru söylüyosunuz kızlar. ablam da öyle yaptı siyah boyaydı saçı bi süre boyamadı sonra kahve boyadı sonra karamel gayet de güzel oldu ama benim sabrım yok sanırım.. şu çok istiyorken yapasım geliyo yoksa vazgeçiyorum, çünkü siyah saçı da çok seviyorum kararsızım yani sempatiksalakcinni aslında mezuniyet baloma kadar açılmıştı saçım, akmıştı rengi ama balo gecesi öyle bir saçla gidemeyeceğim için gene siyaha boyadım laelaelaelaelae
az kaldı burcum yaa seninde kavuşucaksınız sizde:1hug:
bende saçlarıma 2 kez balyaj yaptırmıştım herkes çok beğenmişti.facete sarı saçlı halim var görmüşsündür belki.sonra sıkıldım o renkten ayrıca büyük gösteriyordu.2008 sonbaharda yavaş yavaş değiştirmeye başladım. kahve bakır bile oldu saçım sempatiksalakcinni en son ocak ayı gibi boyattım saçlarımı kendi rengime yakın bi dahada ellemedim.kendi rengime dönüyorum.bu dinlenme esnasındada saçlarım bi hayli uzadı.nasipse düğünümde kendi saç rengimi kullanmak istiyorum kaydirigubbakcemile2
bende saçlarıma 2 kez balyaj yaptırmıştım herkes çok beğenmişti.facete sarı saçlı halim var görmüşsündür belki.sonra sıkıldım o renkten ayrıca büyük gösteriyordu.2008 sonbaharda yavaş yavaş değiştirmeye başladım. kahve bakır bile oldu saçım sempatiksalakcinni en son ocak ayı gibi boyattım saçlarımı kendi rengime yakın bi dahada ellemedim.kendi rengime dönüyorum.bu dinlenme esnasındada saçlarım bi hayli uzadı.nasipse düğünümde kendi saç rengimi kullanmak istiyorum kaydirigubbakcemile2
kızlar facede benı de ekleyınnnnnopuyorumnanaktan
özelden at canım adını ekleyeyim a.s.
duygu canım şafaklar yanlış 368 bizim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?