- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.621
amin inşallah hepimizi tez zamandaopuyorumnanaktan
eh o kadar ayrıcalığımız olsun di mi kaydirigubbakcemile2Bende 155'ten düşüyorum tatlıımm 149um bugünama bu forum genellikle uzun dönem asker sevgililerinin. Şafak ve depük listesinde bizim adımız olmuo yani. Dışlanıoruz bi yerde kaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile
yaa benim bel kalın yaa acil incelsin off mafoldumben
napalım canım hareketimize karar verip başlayalım yanii bi dee az yicez kesinlikle
cnm aktarda satılan mecit efendinin ısırgan otlu şampuanu hem çok güzel yapıor hemde uzamasına yardımcı oluyor.Ayrıca yine mecit efendinin bir karışımı var saçlarının dibine sürüyorsun ilkbahrda bir kez denedim sonra havalar sıcak olunca yapması çok zor geldi.ama bunları deneyebilirsin.
resimleri ekliyorum kızlarişte göbeğim var birazda popom offf olmazsada zorlamam hiç banane ya böyle tanımış sevmiş hatta teklif ettiğnde 61 kiloydum kaydirigubbakcemile3
eh o kadar ayrıcalığımız olsun di mi kaydirigubbakcemile2
oy oy oyolsun olsun tabi duygucum. çok zor işiniz. ama evlenip bide hamile olunca o 155 gün nası geliyor inanamazsın. zaten uzun dönem yapıcak olsa erkenden evlenip çocuk düşünmezdim. onsuz o zevki yaşamanın ne anlamı varki. sancılarım oluyor akşamları hiçbişe paylaşamıyorum uzakta iüzülmesin diyte bişeyde diyemiyorum. kimse yok yanımda yapayalnızım. burda sizlerle avunuyorum gerçekten. Allah hepimize sabır versin.
olsun olsun tabi duygucum. çok zor işiniz. ama evlenip bide hamile olunca o 155 gün nası geliyor inanamazsın. zaten uzun dönem yapıcak olsa erkenden evlenip çocuk düşünmezdim. onsuz o zevki yaşamanın ne anlamı varki. sancılarım oluyor akşamları hiçbişe paylaşamıyorum uzakta iüzülmesin diyte bişeyde diyemiyorum. kimse yok yanımda yapayalnızım. burda sizlerle avunuyorum gerçekten. Allah hepimize sabır versin.
olsun olsun tabi duygucum. çok zor işiniz. ama evlenip bide hamile olunca o 155 gün nası geliyor inanamazsın. zaten uzun dönem yapıcak olsa erkenden evlenip çocuk düşünmezdim. onsuz o zevki yaşamanın ne anlamı varki. sancılarım oluyor akşamları hiçbişe paylaşamıyorum uzakta iüzülmesin diyte bişeyde diyemiyorum. kimse yok yanımda yapayalnızım. burda sizlerle avunuyorum gerçekten. Allah hepimize sabır versin.
resimleri ekliyorum kızlar
http://a.imageshack.us/img443/9015/spor1363.jpg
yan mekik hareketi
bu hareket aynı zamanda karnın düzleşmesi içinde faydalı
ve son olarak ta bu hareket..bedenimizin üstünü ve bacağımızı aynı anda indirip kaldırarak ve düzenli nefes alıp vererek uyguluyoruz
oy oy oy
nasıl yalnız kalıyosun sen nasıl bir cesaret bu aman allahım ya bişey olsa sana
benim ödüm koptu şimdi bak ay allah yardım etsin canım benim
kaçıncı ayındasın
bugün tam 4 ay oldu canım. şu zamanlarda yanımda olmasını o kadar çok isterdimki. çok korkuyorum bazen. çok güçlü bi kadınım ben. eşim bilir bunu ama bu başka bişeymiş. çok zor dayanılıyor. evlendikten sonra eşimin şehrine yerleştik benim ailem uzak bir şehirde ankaraya. arada kayınvalidem geliyor, geçip gidiyor günler. şuan çalışmıyorumda. tam kabus anlicağın. çok sağol canım benim. Allah hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu. Ama eşleriniz yanınızdayken. Onsuzluk çok zor mafoldumben
bu hareketli sabah akşam yarımşar saat yapıyoruz tamam kızlar
ama benim stajımın bitmesine 1 hafta daha var sonra başlıcam ben çünkü burdayken imkansız
tatlım her hareketi 25 er başlangıc olarak yaparsak daha iyi olur daha sonra arttırırız..
bugün tam 4 ay oldu canım. şu zamanlarda yanımda olmasını o kadar çok isterdimki. çok korkuyorum bazen. çok güçlü bi kadınım ben. eşim bilir bunu ama bu başka bişeymiş. çok zor dayanılıyor. evlendikten sonra eşimin şehrine yerleştik benim ailem uzak bir şehirde ankaraya. arada kayınvalidem geliyor, geçip gidiyor günler. şuan çalışmıyorumda. tam kabus anlicağın. çok sağol canım benim. Allah hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu. Ama eşleriniz yanınızdayken. Onsuzluk çok zor mafoldumben
Ozqe_, Babyke+, cagla22+, Duygu.C, eoztur+, FgN.SnR, gdogan, mel_ay+, miracle07, ozlembbc, pissy, Pufidik, siyah_inci, tatlikis+, xdurux
:lepi:
Ozqe_, Babyke+, cagla22+, Duygu.C, eoztur+, FgN.SnR, gdogan, mel_ay+, miracle07, ozlembbc, pissy, Pufidik, siyah_inci, tatlikis+, xdurux
:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?