Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaa benim bel kalın yaa acil incelsin off mafoldumben
napalım canım hareketimize karar verip başlayalım yanii bi dee az yicez kesinlikle

işte göbeğim var birazda popom offf olmazsada zorlamam hiç banane ya böyle tanımış sevmiş hatta teklif ettiğnde 61 kiloydum kaydirigubbakcemile3
resimleri ekliyorum kızlar
http://a.imageshack.us/img443/9015/spor1363.jpg
yan mekik hareketi

bu hareket aynı zamanda karnın düzleşmesi içinde faydalı

ve son olarak ta bu hareket..bedenimizin üstünü ve bacağımızı aynı anda indirip kaldırarak ve düzenli nefes alıp vererek uyguluyoruz

eh o kadar ayrıcalığımız olsun di mi kaydirigubbakcemile2

olsun olsun tabi duygucum. çok zor işiniz. ama evlenip bide hamile olunca o 155 gün nası geliyor inanamazsın. zaten uzun dönem yapıcak olsa erkenden evlenip çocuk düşünmezdim. onsuz o zevki yaşamanın ne anlamı varki. sancılarım oluyor akşamları hiçbişe paylaşamıyorum uzakta iüzülmesin diyte bişeyde diyemiyorum. kimse yok yanımda yapayalnızım. burda sizlerle avunuyorum gerçekten. Allah hepimize sabır versin.

oy oy oy
nasıl yalnız kalıyosun sen nasıl bir cesaret bu aman allahım ya bişey olsa sana
benim ödüm koptu şimdi bak ay allah yardım etsin canım benim
kaçıncı ayındasın

amannııınn.. maaşallah allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Duygu sormuş ben de soruyorum sancılar falan diyince, kaç aylık, doğum yakın galiba??

Kac ayliksin canim?

bu hareketli sabah akşam yarımşar saat yapıyoruz tamam kızlar
ama benim stajımın bitmesine 1 hafta daha var sonra başlıcam ben çünkü burdayken imkansız

oy oy oy
nasıl yalnız kalıyosun sen nasıl bir cesaret bu aman allahım ya bişey olsa sana
benim ödüm koptu şimdi bak ay allah yardım etsin canım benim
kaçıncı ayındasın

bugün tam 4 ay oldu canım. şu zamanlarda yanımda olmasını o kadar çok isterdimki. çok korkuyorum bazen. çok güçlü bi kadınım ben. eşim bilir bunu ama bu başka bişeymiş. çok zor dayanılıyor. evlendikten sonra eşimin şehrine yerleştik benim ailem uzak bir şehirde ankaraya. arada kayınvalidem geliyor, geçip gidiyor günler. şuan çalışmıyorumda. tam kabus anlicağın. çok sağol canım benim. Allah hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu. Ama eşleriniz yanınızdayken. Onsuzluk çok zor mafoldumben

Amin, Canim 4 ayliksan tam doguma esin geliyor demi ?
Bak bu guzel ama :lepi:

ay iyi canım ya bende son aylarındasın sandım
doğumuna yetişiyor eşin bak onsuz doğurmayacaksın inşallah
her işte vardır bir hayır canım benim sıkma canını
hiçbirşeyi dert etmemeye çalış kendini ve minik yavrunu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…