- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.641
bugün tam 4 ay oldu canım. şu zamanlarda yanımda olmasını o kadar çok isterdimki. çok korkuyorum bazen. çok güçlü bi kadınım ben. eşim bilir bunu ama bu başka bişeymiş. çok zor dayanılıyor. evlendikten sonra eşimin şehrine yerleştik benim ailem uzak bir şehirde ankaraya. arada kayınvalidem geliyor, geçip gidiyor günler. şuan çalışmıyorumda. tam kabus anlicağın. çok sağol canım benim. Allah hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu. Ama eşleriniz yanınızdayken. Onsuzluk çok zor mafoldumben
Pissy ben seni facede ekledim canım beni tanıdın dimi
Ah canooo gitmeee...eee kimsecikler görmemiş beni
bende çıkaym bari:1ninca:
eee kimsecikler görmemiş beni
eee kimsecikler görmemiş beni
Ah canooo gitmeee...
calisiyorum ya, ara sira bakiyorum iste :)
selam kızlar a.s. anaam ne kadar kalabaşığız maşallah
aşkım aradı uyandırmak istememiş bitanem:asigim:
kızlar ya ben çok sıkıldım bi değişiklik yapmak istiyorummm saçlarım siyah boya benim karamele boyamak istiyorum ama cesaretim sıfır çünkü saçlarım elimde kalabilir dimi :gitme:
nese kızlar ben çıkayım birazdan damlarım yine işler yoğunaştı offffff
slm çağlacım yeniisn sanıırm sen ben sen hiç görmedim
selam kızlar napıyosunuz bakalımm
şafağım sade ve sadece 02 ollleeeeyyyy :lepi:hihoyyyt
slm cnm.son gunler sık sık gırıyorum aslında canım ama yenıyım tabı opuyorumnanaktan
selam kızlar napıyosunuz bakalımm
şafağım sade ve sadece 02 ollleeeeyyyy :lepi:hihoyyyt
aynı dert bende de var canım saclarım simsiyah karemel istiyorum,ama koyuu. fakat ınanılmaz yıpranacagını soledı kuaförler o yuzden cesaretım yok bilmiyorumkismile
çok heyecanlıyım valla burcum hep plan yapıp duruyorumsklm canım çalışıorum ben
heycan doruktadır ne gzel çok sevindim valla
süperrrrr cnmmmm allah herkeze o gunlerı göstersın,o heyecanı tatdırsın tez zamanda kavuştursunzemuszemusopuyorumnanaktan
aynen canım bana da öyle dedi kuaförler zaten çok sağlıklı değil saçlarım offeyvahedigeldismile ama çok istiyorum ya.. yaptıranlar nasıl yaptırıyo hiç de yıpranmıyo saçları poffCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?