Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Amiinnn... inşallah :)
Doğumda eşinizde yanınızda olucak, harika bu =)
Siz şu anda minik mucizenizle hızla büyüyüşünün tadını çıakrtın bence de..
cinsiyeti belli mi?

selam kızlar a.s. anaam ne kadar kalabaşığız maşallah
aşkım aradı uyandırmak istememiş bitanem:asigim:

kızlar ya ben çok sıkıldım bi değişiklik yapmak istiyorummm saçlarım siyah boya benim karamele boyamak istiyorum ama cesaretim sıfır çünkü saçlarım elimde kalabilir dimi :gitme:

nese kızlar ben çıkayım birazdan damlarım yine işler yoğunaştı offffff

slm çağlacım yeniisn sanıırm sen ben sen hiç görmedim

aynı dert bende de var canım saclarım simsiyah karemel istiyorum,ama koyuu. fakat ınanılmaz yıpranacagını soledı kuaförler o yuzden cesaretım yok bilmiyorumkismile

aynı dert bende de var canım saclarım simsiyah karemel istiyorum,ama koyuu. fakat ınanılmaz yıpranacagını soledı kuaförler o yuzden cesaretım yok bilmiyorumkismile

aynen canım bana da öyle dedi kuaförler zaten çok sağlıklı değil saçlarım offeyvahedigeldismile ama çok istiyorum ya.. yaptıranlar nasıl yaptırıyo hiç de yıpranmıyo saçları poffCADIARZU

sklm canım çalışıorum ben

heycan doruktadır ne gzel çok sevindim valla
çok heyecanlıyım valla burcum hep plan yapıp duruyorum

süperrrrr cnmmmm allah herkeze o gunlerı göstersın,o heyecanı tatdırsın tez zamanda kavuştursunzemuszemusopuyorumnanaktan

amin canım amiinn Allah hepinize bu güzel duyguyu tez zamanda yaşatsın.:Saruboceq:

aynen canım bana da öyle dedi kuaförler zaten çok sağlıklı değil saçlarım offeyvahedigeldismile ama çok istiyorum ya.. yaptıranlar nasıl yaptırıyo hiç de yıpranmıyo saçları poffCADIARZU

canım benim sana şuanki saç rengin bence çok yakışıyor ama biraz yumşatabilirsin bencede.her kuaför bu işlemi ne yazıkki sağlıklı yapamıyor.ama bence bir süre saçına bakımlar yap kış girerkende karamele geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…