- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.801
ben şafak saymıyorum valla o zaman günler hgeçmek bilmiyo. biten günleri sayın. benim 8 gün oldu mesela
Ahh canımm morelimm çok bozuk aşkım doğuda askerlik yapıyordu yerini değiştirdiler dağın başına yolladılar bugün aradı ağladı:gitme: rahat değillim çok sıkıcı burası yattığımız yeri bi görsen diyo içim eridi mafoldumben
Ve önceden cep tel kullanıyodu ama orada hiç çekmiyormuş kullanamayacak hadi onu geçtim ankesörlü 1 tane varmış ve uzakmış nöbet tuttuğu yere günde 1 kez ancak konuşabilicez ve telefon bozuk cızır cızır sesler geliyo çok kötü oldum hem onun morelinin bozuk olmasına hemde iletişim sorunu yaşayacak olmamızamafoldumben
Ahh canımm konuşacağım kimsede yok çevremde içim öyle dolu ki ağlıyorum devamlı içim acıyo çok üzülüyorum
canım bizler buradayız yalnız değilsin.hem bak şükret bence şükretmelisin sağ salim askerin.keşke iyi olsun da sağ salim dönsün de konuşmanız az olsun. seni çok iyi anlıyorum canım benim üzülme sen tamam mı?
Selamm kızlarrr
Selam canım hoşgeldin nasılsın?
Ahh canımm morelimm çok bozuk aşkım doğuda askerlik yapıyordu yerini değiştirdiler dağın başına yolladılar bugün aradı ağladı:gitme: rahat değillim çok sıkıcı burası yattığımız yeri bi görsen diyo içim eridi mafoldumben
Ve önceden cep tel kullanıyodu ama orada hiç çekmiyormuş kullanamayacak hadi onu geçtim ankesörlü 1 tane varmış ve uzakmış nöbet tuttuğu yere günde 1 kez ancak konuşabilicez ve telefon bozuk cızır cızır sesler geliyo çok kötü oldum hem onun morelinin bozuk olmasına hemde iletişim sorunu yaşayacak olmamızamafoldumben
Ahh canımm konuşacağım kimsede yok çevremde içim öyle dolu ki ağlıyorum devamlı içim acıyo çok üzülüyorum
Hoşbuldum tatlım iyiyim aşkımın aramasını bekliyorum bu arada hem günlüğümü yazayım hem size yazayım dedim opuyorumnanaktan
Sen nasılsın canım bilmiyorumkismile
iyi yapmışsın canım..
ahh nasıl olıyım aşkım kötüyken aşkımın yeri değişti canım
rahat değil, sıkılıyo
ağladı bugün telde çok ama çok üzüldüm içime yüreğime bişey oturdumafoldumben
cep tel hiç çekmiyo, ankesörlü 1 adet iletişim problemimiz olucak o kadar üzgünüm ki canım anlatamammafoldumben
canım benim, çok şükür yine bir haber alma ihtimalin var. çok zor ama bol bol dua et, askerinin sağlığı sıhhati yerinde olsun yeterki.Alıştığı yerden başka yere gittiği için ona şimdi herşey dahada kötü geliyordur ama zamanla alışacak.belli olmaz belki yine eski yerine alırlar.Allah yardımcınız olsun.Tez zamanda sağsalim kavuştursun.
konuşmak içinden gelen şeyleri anlat burada.sıkılma yeterki dök içini bizlere.
ah canım benim yaa üzülmee:teselli:
Merak etme herşey yoluna giricektir tatlım.. Alışsın yerine onun sıkıntısıda bu yüzden herşey yerine oturduktan sonra iletişim de kolaylaşır sıkma canını tatlım
canım sağolasın..
önemli olan iyi olmaları ama özlem öyle bi hal aldı ki sesini az duymak çok dokunuyo insana:gitme:
yeri değişmeyecek malesef kasımda belki kasımdan 2 ay sonrada teskere alıyo zaten..
benim korkum psikolojısının bozulması çunku hiç iyi gelmiyordu sesi askerlik boyunca hiç bu kadar kötü duymamıştım aşkımın sesini ilk defa ağladı demekki o kadar kötü durumda:gitme:
inşallah sizlerin askerleri rahat eder bari çok kötü bişey elim kolum bağlı hiçbişey yapamıyorum..
inşallah canım :Saruboceq:
senin asker nasıl aranız iyi dimi canım.
canım askeri bilgi oldugu için anlatamıyor telde doğuda benim askerim yerim güvenli dedi bir tek bu içimi rahatlattı..
askerlerimizi beklerken en çok yapacağımız şey bol bol dua etmek.Hem bak tezkere zamanınıza az kalmış sayılır.Yeri değiştiiği için herşey kötü geliyor ona.bi alışmışlığıı vardı çünkü şimdi değişti.biz bile bi eşyamıza alışıyoruz kaybolursa nasıl üzülüyoruz.atlatıcaksınız canım dirençli olmaya çalış :1hug:
niye böyle bi değişiklik yapılmış peki ? bilgi vermişler mi?
iyiyiz canım benim çok şükür teldeyim şimdi aşkımlazemuszemus
Selam tezkere güzelleriiim opuyorumnanaktan nasilsiniz
canım askeri bilgi oldugu için anlatamıyor telde doğuda benim askerim yerim güvenli dedi bir tek bu içimi rahatlattı..
Haklısın canım dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor..
Ama şu bir gerçek askerlik çok sancılı bi süreç hasret insanı çok başka ruh hallerine sokuyo inşallah en az zararla bu dönemi atlatırız hepimiz:Saruboceq:
Sen nasılsın canım asker,n iyi dimi yeni yerine alışmış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?