Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

♥ ♥85 SIYAH_INCI ♥ ♥

♥ ♥89 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis​

♥ ♥92 OZLEMBBC ♥♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥112 SEHT ♥ ♥

♥ ♥119 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥166 03062008 ♥ ♥

♥ ♥175 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥177 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥179 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥184 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥186 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥191 HAYRANIIM ♥ ♥

♥ ♥ 195 FIDES ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥206 ACELYA ♥ ♥

♥ ♥215 MELISAM09 ♥ ♥

♥ ♥220 HEATH19 ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

duyguuuu'm ho$geldin canim ŞenizŞeniz
ellerine saglik susu olmadiginda listeyi sen yapiyorsun opuyorumnanaktan da benim $afagim 417 canim daha önceleri kari$iklik olmu$
tmm tatlım düzelttim susunun eski listesinde sanırım karısıklık olmus bazılarındada öle oldu ben hepini hesap makinesiyle yaptım karısıklık olmasın die ama işte
duygum laydim Şeniz

dadlummmmmmmmmm bu gecelik yanınızda olmaıcam bebusum benim yengemlerde kalmak zorundayım bensiz idare edin

kızlar herkez safagına baksın safakları yanlıs olanlar bana özel msj atsınlar ben daha sonra hepsini teker teker düzeltirim bazı karısıklıklar olduda hasi öptüm hepinizi aranıza yeni gelenlerede sölerin baksınlar listeye tmm turkbayragiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hadi öptüm hapinizi ben kactım sekerleirm benim

duygum laydim Şeniz
Şeniz

senin gibi tatlı bi kız arıcak onu askerde pehh oyarım gözünü onunklava:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kiz ben ona kar$i tatli konu$mam ki hic , hep inatciyimdir , ters laflar ederim , hatta artik bana "ana muhalefet" diye takilirdi kaydirigubbakcemile3

sagol baliim sonra da düzeltsen olurdu opuyorumnanaktan evet susunun eski listesinde olmustu bi kücük kari$Iklik , ellerine saglik Şeniz yarin bol bol sohbet ederiz o zaman tatlim

ASKERİM BİRAZ BURUKMUYDU BUGÜN YÜREĞİN...AMA SENİ ÇOK SEVİYORUM VE ÇOK ÖZLEDİM....BUGÜN NERDEMİYİZ?....

ŞAFAK : 77 YALOVAYA SELAMM
:dance::dance:
turkbayragiturkbayragi
[/FONT]

şafak 175
Allahım askerim rahat etsin ne olursun ben hasta olayım o olmasın ben mutsuz olıyım o mutlu olsun en önemlisi yeter ki iyi olsun ne olur Allahım ne olurrrr:Saruboceq:

öyle deme canim yinede , in$allah en kisa zamanda ali$ir da rahat eder :Saruboceq: rabbim ikinize de hastalik vermesin o nasil söz öyle

$afak 417turkbayragi 400Lerin bitmesine cook az kaldi

duygu91

dadlummmmmmmmmm bu gecelik yanınızda olmaıcam bebusum benim yengemlerde kalmak zorundayım bensiz idare edin[/QUOTE]

tamam duygum ama yarın gece bizi depüklemeye gelmeyi unutma MELAY la ben beklioz

hepinize iyi geceler kızlar öpüldünüzzŞeniz
iyi geceler tatlim Şeniz sende öpüldün tatli canini da üzme olurmu yerimseniben

ASKERİM BİRAZ BURUKMUYDU BUGÜN YÜREĞİN...AMA SENİ ÇOK SEVİYORUM VE ÇOK ÖZLEDİM....BUGÜN NERDEMİYİZ?....

ŞAFAK : 77 YALOVAYA SELAMM
:dance::dance:
turkbayragiturkbayragi
[/FONT]

ma$allah baliiiim benim Rabbim nazarlardan saklasin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…