- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.841
Sevgilimle 10 dk mola verdik kızlarr.. Bayramda gelmeyi düşünüyo onun için plan yapıoduk..:1rolleyes:
ohh afiyet olsun şekerimmkaydirigubbakcemile3evt valla şimdi şeftali yiyodum:roflol:
Sevgilimle 10 dk mola verdik kızlarr.. Bayramda gelmeyi düşünüyo onun için plan yapıoduk..:1rolleyes:
oh oh hadi hayırlısızemuszemus
$akaa yapiyorum kiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 alinmadin dimi canim ?kız neyi tahmin ediyosun bea:dilcikar:
sagol didemcim Şeniz sIkmIyorum canim $ükür iyiyim bu aralar , haftaya da numarasini bulur ararim , sesini duyarim in$allah uzun süre sonra yeniden :1rolleyes:sağolasın cicimmm sende sıkma canını olurmu :teselli:
$akaa yapiyorum kiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 alinmadin dimi canim ?
sagol didemcim Şeniz sIkmIyorum canim $ükür iyiyim bu aralar , haftaya da numarasini bulur ararim , sesini duyarim in$allah uzun süre sonra yeniden :1rolleyes:
Orası öle tatlım da ne bilim çok karışık kafam gelmesi konusunda... Sadece 1 gün oda 5 saat falan görüşebilcez...
1 günlüğüne diil tatlım... farklı şehirlerdeyiz biz o yüzden görüşmemiz kısıtlı olcaksiyah inci neden 1 gunlugune gelıyo?
geliş gününü etkilicekmi peki:1hug:
1 günlüğüne diil tatlım... farklı şehirlerdeyiz biz o yüzden görüşmemiz kısıtlı olcak
tatlım evciyatla gelmeyi düşünüyo
yok ne darılıcam deliaklinialirimsmile
inş ulaşırsın merak ediyroum bakalım neler olucak:hulya:
o vakit görüşün koklaşın beaabayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3 ne biliyim olur ya hani $aka yapiyorum da yanli$ anla$ilmasindan korktum bi an
abisini arayip numarayi alicam , tabi ellerinde bi numara varsa daha yeni usta birligine gittigi icin , ondan sonra da ararim i$te ya acemilikteki gibi yine $a$irip sevinir , ya da bidaha aramami istemez :dilcikar: erkek milleti i$te sagi solu belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?