- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.821
hoşgeldin cicim nasılsın askerle varmı bi gelişme?
ho$bulduk canim benim , nasilsin pissy'cimopuyorumnanaktanlaydim hoş geldin tatlı kızım
ho$geldin baliim , benim kokumu aldin da geldin dimi aklinialirimsmile bende yeni geldimben geldimmmhihoyyyt
ahh keşke kısalsa ama hiç umudum yok güzelim bu sene kısalacaktı güya hikaye bunlar napalım paşa paşa 460 beklicez canımanladım cnm yerinin güvenli olması seni rahat ettirsin biraz.Hepsi Allah'a emanet.askerlik kesinlikle kısaltılmalı taraftarıyım ben. 15 ay askerliği yapanada bekleyenlerede işkence halinde geçiriliyor kötükedihüso acayip sinirliyim bu konudaklava:
çok şükür bizimde yarın bir hafta olacak ustaya geçeli. alışmaya çalışıyor oda bende.
Hoşgeldin canımopuyorumnanaktanben geldimmmhihoyyyt
İlişkinize bi ad koyulmadı daha öyle mi cicim?ho$buldum didemcim sagol opuyorumnanaktan
ALLAHa $ükür , iyiyim i$te degi$en bir$ey yok
yok canim , en son gecen hafta bugün konu$mu$tuk , yola cikacakti usta birligine gitmek icin, 2-3 gün sonra da karde$iyle konu$tum evi aradi yerine ula$mi$ dedi o kadarboshayallersmile
sen nasilsin canim iyimisin
ho$bulduk canim benim , nasilsin pissy'cimopuyorumnanaktan
ho$geldin baliim , benim kokumu aldin da geldin dimi aklinialirimsmile bende yeni geldim
ahh keşke kısalsa ama hiç umudum yok güzelim bu sene kısalacaktı güya hikaye bunlar napalım paşa paşa 460 beklicez canım
Alışır bir iki haftaya kadar canım inşallah rahat eder orada sende rahat olursun o rahat oldukça:1hug:
Hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
İlişkinize bi ad koyulmadı daha öyle mi cicim?
Bende iyi sayılırım tatlım işte..
ahh keşke kısalsa ama hiç umudum yok güzelim bu sene kısalacaktı güya hikaye bunlar napalım paşa paşa 460 beklicez canım
Alışır bir iki haftaya kadar canım inşallah rahat eder orada sende rahat olursun o rahat oldukça:1hug:
Hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
İlişkinize bi ad koyulmadı daha öyle mi cicim?
Bende iyi sayılırım tatlım işte..
aklinialirimsmile , nasilsin balim iyimisin yahe valla almamı yaopuyorumnanaktan
ho$geldiiin gözdecim opuyorumnanaktan nasilsin canimmerhaba kızlarrr ben geldimm özlediniz mi bakim beniiii
hoşgeldin gözdemm nasılsın özledimm bennolumunekankayizsmile
bende seni özleidm didom opuyorumnanaktan
mrbb bn geldiimm
atarsa yalavodayım bende
oh ma$allahi var senin $afagininda kizatarsa yalavodayım bende
cicimm benim çok tatlı çok canayakınsın bırak olmazsada üzülme emi bu tatlılıkla daha kimler çıkar karşınaopuyorumnanaktan
evet bitanem askerimin yeri değişti alışmaktan başka çaremiz yok malesef Allah sabır versin:Saruboceq:
oh ma$allahi var senin $afagininda kiz
anam 77 gün sonra neler olucagini tahmin edebiliyorum aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
o senin tatliligin güzelim sagol ŞenizŞeniz hayirlisiyla in$allah olur :Saruboceq: olmazsa da hayirlisi böyleymi$ deyip kendimi fazla üzmemem lazim , vardir her$eyde bir hayir
amiin canim tüm askerlere ve bekleyenlerine :Saruboceq: in$allah cok cabuk ali$ir da rahat eder askerin tatlim
oohh ne güzel canım şeftali yiyelim yalovanın şeftalisinikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?