Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin cicim nasılsın askerle varmı bi gelişme?

ho$buldum didemcim sagol opuyorumnanaktan
ALLAHa $ükür , iyiyim i$te degi$en bir$ey yok
yok canim , en son gecen hafta bugün konu$mu$tuk , yola cikacakti usta birligine gitmek icin, 2-3 gün sonra da karde$iyle konu$tum evi aradi yerine ula$mi$ dedi o kadarboshayallersmile
sen nasilsin canim iyimisin

ahh keşke kısalsa ama hiç umudum yok güzelim bu sene kısalacaktı güya hikaye bunlar napalım paşa paşa 460 beklicez canım
Alışır bir iki haftaya kadar canım inşallah rahat eder orada sende rahat olursun o rahat oldukça:1hug:

ben geldimmmhihoyyyt
Hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
İlişkinize bi ad koyulmadı daha öyle mi cicim?
Bende iyi sayılırım tatlım işte..

hoşbulduk canım:1hug:

yok canim yok boshayallersmile dagitim iznindeydi iste gecen hafta persembeye kadar
pek konu$amadik izinde , bi haftadir da usta birliginde i$te, ne yapicagimi düsünecegimi bilmiyorum artik
gecmi$e hemen bi göz attim , askerin yerini degi$tirdi diye canin sIkkIn galiba
üzme o tatli canini olurmu :1hug: hayirlisi böyleymis demekki, insallah yeni yerine cabuk alisir :Saruboceq:

he valla almamı yaopuyorumnanaktan
aklinialirimsmile , nasilsin balim iyimisin ya

merhaba kızlarrr ben geldimm özlediniz mi bakim beniiii
ho$geldiiin gözdecim opuyorumnanaktan nasilsin canim

pissy'cim ?? bilmiyorumkismile

cicimm benim çok tatlı çok canayakınsın bırak olmazsada üzülme emi bu tatlılıkla daha kimler çıkar karşınaopuyorumnanaktan

evet bitanem askerimin yeri değişti alışmaktan başka çaremiz yok malesef Allah sabır versin:Saruboceq:

atarsa yalavodayım bende
oh ma$allahi var senin $afagininda kiz
anam 77 gün sonra neler olucagini tahmin edebiliyorum aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

o senin tatliligin güzelim sagol ŞenizŞeniz hayirlisiyla in$allah olur :Saruboceq: olmazsa da hayirlisi böyleymi$ deyip kendimi fazla üzmemem lazim , vardir her$eyde bir hayir

amiin canim tüm askerlere ve bekleyenlerine :Saruboceq: in$allah cok cabuk ali$ir da rahat eder askerin tatlim

kız neyi tahmin ediyosun bea:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…