Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

GELDİM BEBİŞİM AZ ÖNCE BAYILIP KALDIM BİR ANDA BAŞIM DÖNDÜ YERE YIĞILDIM
KOLONYALAR FELAN SÜRMÜŞLERDE KENDİME GELMİŞİM TAM YEMEK YEMEYE GİDERKENEmafoldumben

OF OFF ALLAHIM OFFFmafoldumben

KOLONYALAR FELAN SÜRMÜŞLERDE KENDİME GELMİŞİM TAM YEMEK YEMEYE GİDERKENEmafoldumben

Ayy canım geçmiş olsun yaa :teselli:
üzme kendini bu kadar hem stres hem açlık bayıldın tabi..
Tekrar geçmiş olsun kuzum :1hug:

ayy canım geçmiş olsun yaa :teselli:
üzme kendini bu kadar hem stres hem açlık bayıldın tabi..
Tekrar geçmiş olsun kuzum :1hug:

saol canım benim ya
eve göndermek istedilerde dedim az kaldı hem en azından ablam yanımd aolur dedim tek başıma gitmiyim dedim

nasıl dayanıcam ben buna nasıl

hala ağlıyorum ya tutamıyorum kendimi yediremiuyorum ya

calısıorum ıse bıle konsantre degılım 4 senedır hep yanımdaydı her anımda sımdı yok cok canım yanıyor nısanlı olunca dahada bır zor gelıor

mafoldumbenben yenı uyeyım bnm de 12 den sonra 413 bıtermı neolur yardım edınnnn
Ttlım Allah kavuştursun bitiyor günler hiçç merak etme sen :1hug:

Canım benim yapma böyle ama bu kadar çok üzme kendini... Bu duyguyu iyi bilirim aslında.. Gidene değil gözyaşların emeklerine olur.. Ama çabuk unutuyor insan.. Her şerde bir hayır vardır tatlımm..:teselli:

incim elimde değil ya bir türlü gözyaşlarımı tutamıyorumki canım
kesinlikle zaten o yüzden üzülüyorum verdiğimonca şey karşılığını göremediğime,hayallerimin yıklmasına üzülüyorum canım

Kızlarr koyu kumral saç boyası aldım boyıcak babam birazdan saçlarımı bakalım nasıl olcak bunu daha önce deneyen varmı bilmiyorumkismile

Bu arada kendi doğal saç rengim koyu kestane kızlar

Biliyorum canım benim biliyorum.. Gidene üzülmüyor insan..
Bu da geçer be tatlım.. Neleri atlatmıyoruz ki.. Kısmetin değilse Kaan başka biri bekliyor seni demekki..

geldim bebişim az önce bayılıp kaldım bir anda başım döndü yere yığıldım
kolonyalar felan sürmüşlerde kendime gelmişim tam yemek yemeye giderkenemafoldumben

of off allahım offfmafoldumben

sana biraz agır konusabilirim küp şekerim ama kusura bakma ne için bu hale düştünün ayılıp bayıldının farkındamısın sen kafanı vursa masa kösesine allah korusun beklemedin seyler olabialirdi ama sen bunları hiç düşünmüyosun hiç demiyosun ben gereken fedakarlı yaptım ama karsımdaki insan değil demiyosun senin kimin için üzülüp ağladının farkındamısın ya senin gibi birisini kaybettiği için kıymetini bilemedi için salaklına cok yanacak o bende sana bu kadar emin konusuyorum tabiki üzülüp yeri geldinde sinirin üzüntünden alıcaksın ama bu kadar değil o degersin insan için kendini bukadar harap etmen yıpratman cok üzüyor ve cok kızdırıyor hemde kendine gelirmisin lütfen o bi yanlıs yaptı veya yapacak die yediremiyorum diie sen nie yediremiyorsun kendine seni eger öle bisey yaparsa seni kandırıp aldattını zannederse yanılıyorsun bende zamanında o salaklı yaptım birilerine aldattım ama simdi bunu diyorum ozamanlar aptallık yapmısım diyorum ve cerebesini cok cektim kendimi aldatmısım ben kücük düşürmüşüm karsımdaki insanı değil sen değil o yediremesin kendine böle bi salaklı yapıcana senin kendikişilinden hiç ödün vermeden sapasaglam onun arkasında dururken o salaklık yaptı bu seninmi sucun hee bırak ne hali varsa görsün emin ol bu dünyada yada ahirette hesaplasacaksınız ve onurlu olan sen olucaksın tatlım benim lütfen artık bu kadar kendini heder etme

Ah be burcuuum yaaa
dikkat et kendine lütfen Allah korusuunn ..
bi dinle canım olur mu ...

üzülmemeye calişş ağlama yorma kendini :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…