- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.201
GELDİM BEBİŞİM AZ ÖNCE BAYILIP KALDIM BİR ANDA BAŞIM DÖNDÜ YERE YIĞILDIM
KOLONYALAR FELAN SÜRMÜŞLERDE KENDİME GELMİŞİM TAM YEMEK YEMEYE GİDERKENEmafoldumben
OF OFF ALLAHIM OFFFmafoldumben
ayy canım geçmiş olsun yaa :teselli:
üzme kendini bu kadar hem stres hem açlık bayıldın tabi..
Tekrar geçmiş olsun kuzum :1hug:
mafoldumbenben yenı uyeyım bnm de 12 den sonra 413 bıtermı neolur yardım edınnnn
mafoldumbenben yenı uyeyım bnm de 12 den sonra 413 bıtermı neolur yardım edınnnn
Ttlım Allah kavuştursun bitiyor günler hiçç merak etme sen :1hug:mafoldumbenben yenı uyeyım bnm de 12 den sonra 413 bıtermı neolur yardım edınnnn
saol canım benim ya
eve göndermek istedilerde dedim az kaldı hem en azından ablam yanımd aolur dedim tek başıma gitmiyim dedim
nasıl dayanıcam ben buna nasıl
hala ağlıyorum ya tutamıyorum kendimi yediremiuyorum ya
calısıorum ıse bıle konsantre degılım 4 senedır hep yanımdaydı her anımda sımdı yok cok canım yanıyor nısanlı olunca dahada bır zor gelıor
ttlım allah kavuştursun bitiyor günler hiçç merak etme sen :1hug:
Canım benim yapma böyle ama bu kadar çok üzme kendini... Bu duyguyu iyi bilirim aslında.. Gidene değil gözyaşların emeklerine olur.. Ama çabuk unutuyor insan.. Her şerde bir hayır vardır tatlımm..:teselli:
ewet bıtmeye mahkum ama bızlerıde bıtırmesın o arada bnm nısanlım edırnede ya senn
incim elimde değil ya bir türlü gözyaşlarımı tutamıyorumki canım
kesinlikle zaten o yüzden üzülüyorum verdiğimonca şey karşılığını göremediğime,hayallerimin yıklmasına üzülüyorum canım
saol canım benim ya
eve göndermek istedilerde dedim az kaldı hem en azından ablam yanımd aolur dedim tek başıma gitmiyim dedim
nasıl dayanıcam ben buna nasıl
hala ağlıyorum ya tutamıyorum kendimi yediremiuyorum ya
geldim bebişim az önce bayılıp kaldım bir anda başım döndü yere yığıldım
kolonyalar felan sürmüşlerde kendime gelmişim tam yemek yemeye giderkenemafoldumben
of off allahım offfmafoldumben
manısa merkez pıyade olarak yaptı 6 temmuzda gıttı
GELDİM BEBİŞİM AZ ÖNCE BAYILIP KALDIM BİR ANDA BAŞIM DÖNDÜ YERE YIĞILDIM
KOLONYALAR FELAN SÜRMÜŞLERDE KENDİME GELMİŞİM TAM YEMEK YEMEYE GİDERKENEmafoldumben
OF OFF ALLAHIM OFFFmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?