- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.241
iyi cnm ikiside hayırlısı olsun yeterki.
ins tatlım benimmmmmm sana tepüğü bizler atarız opuyorumnanaktan
yok cnm ya kötü olcağını düşünmüyorum dene bakalım saçlarının önceki ve sonraki halini eklersin burayada :1hug:
12 den sonra 139 hiç geçmiyor yaaaa şu baştaki 1 bi gitsede allahım başka bişey istemiyorum...
kızlar size bişey somak istiyorum benimki kısa dönem olduğu için toplam kaç gün izni var acaba biliyormusunuz ???
olurum dadlum aaa sizleri ben bırakırmıyımburda olursanız hala atarsınız tabii :1hug:
yolunda tatlum simdilik safask 2Merhaba kızlar, her şey yolundadır umarım.
amın cnm sennde moralın mı bozuk lınkte yanlısmı okudum
senn kısa donem ıyıymıs bız senn bekledın kadar 2 sefer beklıcez kıskandım vala
saolasın yaa aynn sag saglım gelsın evlenelım baska bısı ıstemıorumn
kızlar hepinizi yarınki tepük geceme bekliyorum beni yalnız bırakmayın
GELDİM BEBİŞİM AZ ÖNCE BAYILIP KALDIM BİR ANDA BAŞIM DÖNDÜ YERE YIĞILDIM
KOLONYALAR FELAN SÜRMÜŞLERDE KENDİME GELMİŞİM TAM YEMEK YEMEYE GİDERKENEmafoldumben
OF OFF ALLAHIM OFFFmafoldumben
ho$geldin aramiza zeynelim a.s. ALLAH kavu$tursun , benim $afagimda 417 , aramizda bi kac gün var sadece , pissy arkada$imizin da öyle , hep beraber bitircez $afaklari üzme canini :1hug:mafoldumbenben yenı uyeyım bnm de 12 den sonra 413 bıtermı neolur yardım edınnnn
ben geldim:lepi:
burcu nasıl oldu kızlar takip edemedim de
Burcu'm kiziyorum ama sana ya , niye kendini bu kadar üzüyosun yapma haketmiyosun sen bunu , depresyona girdin , bayiliyosun
bunu kendine neden yapiyosunki ? hic degermi - hayir kimse icin degmez , cok sevdigin Kaan icin bile
önce aklindaki sorulari sorar her$eyi dinlersin , sonra karar verirsin , Grimsi de kizi ekledi zaten ki fake oldugu belli , eger ki Kaan sana ihanet ettiyse birak ALLAHindan bulsunklava: ama kendini artik bu kadar üzme tatlim olurmu :1hug:
ho$geldin aramiza zeynelim a.s. ALLAH kavu$tursun , benim $afagimda 417 , aramizda bi kac gün var sadece , pissy arkada$imizin da öyle , hep beraber bitircez $afaklari üzme canini :1hug:
ho$geldin baliiim Şeniz bende yeni geldim gecmi$e bi göz attim , fazla bakamadim ama bayilmi$ i$ yerinde bilmiyorumkismile $imdi nasil oldu bilmiyorum
hoşbulduk balum
evt bend ebaktım şimdi bayılmış üzüldüm .hiç değermi ya ah ahhhhklava:
valla canim ya in$allah en kisa zamanda kendine gelir de üzülmez artik , ah bu erkekler yokmuklava:
oh yarınmış sevindim bende pazar diye üzülüyodum çünkü pazar yokum
size uğurlamak istiyorum canı gönüldenaklinialirimsmilezemuszemus
benim askerim başka :roflol::roflol::roflol:
evet tatlımbenim ama sanırım pazar gecesi benimki ama
evet tatlımbenim ama sanırım pazar gecesi benimki ama yada bilmiyorum yarın demi of kafam durdu 2 gün kaldı işte :d
ALLAH nazarlardan saklasin in$allah :1rolleyes:
ya balim baksana askerde bazi erkekler olgunla$ir daha efendi olurmu ?
yani kötü huylarini ögrendik artik , ama iyi huy edinen olmuyomu hic
ya tabi istisnalar vardır canım
ama bence muhakkak etkileniyolar ben olgunlaştıklarını düşünüyorum ki çevremde hep öyle oldu. bunu en çokda askerimde gözlemledim .önceden hayatı anlık yaşıyodu şimdi gelecek planlıyo benim için .bilmiyorum ama bize askerlik fazla fazla yaradı. :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?