Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ins tatlım benimmmmmm sana tepüğü bizler atarız opuyorumnanaktan

burda olursanız hala atarsınız tabii :1hug:

yok cnm ya kötü olcağını düşünmüyorum dene bakalım saçlarının önceki ve sonraki halini eklersin burayada :1hug:

tamam canım babiş uyansında hala uyuyo kaydirigubbakcemile3 bide bu gün adet olmam gerekiyodu ama daha olmadım canım bu gün boyasam bi sorun olurmu acaba

12 den sonra 139 hiç geçmiyor yaaaa şu baştaki 1 bi gitsede allahım başka bişey istemiyorum...
kızlar size bişey somak istiyorum benimki kısa dönem olduğu için toplam kaç gün izni var acaba biliyormusunuz ???

senn kısa donem ıyıymıs bız senn bekledın kadar 2 sefer beklıcez kıskandım vala

senn kısa donem ıyıymıs bız senn bekledın kadar 2 sefer beklıcez kıskandım vala

hiç kıskanma cnm nasılsa sizde bi bakmışsınız şafak 100 lerde ...
emin ol kısa dönem olduğu için hiiiiiiiiiiiiiiiiç geçmiyorr uzun dönem daha çabuk geçiyorrrrrr allah kavuştursun cnm

GELDİM BEBİŞİM AZ ÖNCE BAYILIP KALDIM BİR ANDA BAŞIM DÖNDÜ YERE YIĞILDIM
KOLONYALAR FELAN SÜRMÜŞLERDE KENDİME GELMİŞİM TAM YEMEK YEMEYE GİDERKENEmafoldumben

OF OFF ALLAHIM OFFFmafoldumben

Burcu'm kiziyorum ama sana ya , niye kendini bu kadar üzüyosun yapma haketmiyosun sen bunu , depresyona girdin , bayiliyosun
bunu kendine neden yapiyosunki ? hic degermi - hayir kimse icin degmez , cok sevdigin Kaan icin bile
önce aklindaki sorulari sorar her$eyi dinlersin , sonra karar verirsin , Grimsi de kizi ekledi zaten ki fake oldugu belli , eger ki Kaan sana ihanet ettiyse birak ALLAHindan bulsun klava: ama kendini artik bu kadar üzme tatlim olurmu :1hug:

mafoldumbenben yenı uyeyım bnm de 12 den sonra 413 bıtermı neolur yardım edınnnn
ho$geldin aramiza zeynelim a.s. ALLAH kavu$tursun , benim $afagimda 417 , aramizda bi kac gün var sadece , pissy arkada$imizin da öyle , hep beraber bitircez $afaklari üzme canini :1hug:

ben geldim:lepi:

burcu nasıl oldu kızlar takip edemedim de

ho$geldin baliiim Şeniz bende yeni geldim gecmi$e bi göz attim , fazla bakamadim ama Burcu bayilmi$ i$ yerinde bilmiyorumkismile $imdi nasil oldu bilmiyorum

Son düzenleme:

hoşbulduk balum
evt bend ebaktım şimdi bayılmış üzüldüm .hiç değermi ya ah ahhhhklava:

ALLAH nazarlardan saklasin in$allah :1rolleyes:
ya balim baksana askerde bazi erkekler olgunla$ir daha efendi olurmu ?
yani kötü huylarini ögrendik artik , ama iyi huy edinen olmuyomu hic

ya tabi istisnalar vardır canım
ama bence muhakkak etkileniyolar ben olgunlaştıklarını düşünüyorum ki çevremde hep öyle oldu. bunu en çokda askerimde gözlemledim .önceden hayatı anlık yaşıyodu şimdi gelecek planlıyo benim için .bilmiyorum ama bize askerlik fazla fazla yaradı. :1rolleyes:

ay heyecan yaptim $imdi he hadi bakalim in$allah benimkinde de öyle olur , ama acemilikte aradigimda bile agzindan $ükür kelimesini hic dü$ürmedi :1rolleyes: oy yerim onu ya aaaaaa$iiiiik oluyoruum ben :asigim::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…