- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.221
Kızlarr koyu kumral saç boyası aldım boyıcak babam birazdan saçlarımı bakalım nasıl olcakbunu daha önce deneyen varmı bilmiyorumkismile
Bu arada kendi doğal saç rengim koyu kestane kızlar
anamm kız babana mı boyatıon saçlarınııKızlarr koyu kumral saç boyası aldım boyıcak babam birazdan saçlarımı bakalım nasıl olcakbunu daha önce deneyen varmı bilmiyorumkismile
Bu arada kendi doğal saç rengim koyu kestane kızlar
ewet gıdıcem bayramda inş. senn neresı allah kavustursun sfk kac
baban mı boyıcak kaydirigubbakcemile3 nasıl kız? kuaförmü baban?
çok fark olmaz herhalde cnm bi ton değişir diye düşünüyorum.
anamm kız babana mı boyatıon saçlarınıı
Benimkide İzmir / Urlada tatlımm Şafak 85turkbayragi Düşmediki şöyle yakın bi yerlere yaa..
anamm kız babana mı boyatıon saçlarınıı
Benimkide İzmir / Urlada tatlımm Şafak 85turkbayragi Düşmediki şöyle yakın bi yerlere yaa..
kaydirigubbakcemile3 kızlar babam güvenlik görevliside kendisi böyle ince işlere çok meraklıdır kolye filan tasarlar gider boncuk alır kolye yapar eve süsler yapar garip bi adam kaydirigubbakcemile3
senn bıtmıs bıtmıs turkbayragi
senn bıtmıs sayılır vala ben nasıl gorcem o sayıları ahhhhhh
aaa bizim burda yapmış acemiliği kaydirigubbakcemile3
bizimde sülüs tarihimiz 6 temmuz :lepi:
yeri nasılmış nişanlının rahat mı? neci olarak gitti usta birliğine?
Kızlar bitcek ya..Benim şafağım daha 367 ama biteceğine inanıyorum aşkım seneye bu ay burda olucak inşallah
ya kötü olmasında biraz açar ama dimi?
kaydirigubbakcemile3 kızlar babam güvenlik görevliside kendisi böyle ince işlere çok meraklıdır kolye filan tasarlar gider boncuk alır kolye yapar eve süsler yapar garip bi adam kaydirigubbakcemile3
tatlım topime hos geldin Allah kavustursun safak kac
Kızlar bitcek ya..Benim şafağım daha 367 ama biteceğine inanıyorum aşkım seneye bu ay burda olucak inşallah
posta yada sofor tam secılmemıs ama ıkısınden bırı olucam dedı
gece 12 den sınra 414
Ahh be tatlım bitti bitti de nasıl bitti.. Bundan sonrası daha zor geliyo işte...İnşl çabuk biterr:Saruboceq:
Allah kavustursun turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?