Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız yarın gecede benim tepüme bekliyorum tmm opuyorumnanaktan

canımsıınn yaa dünden beri o aklımda vallahiii yarın ben yokum yaa internet olmayan bi yerde olucam şimdiden depükledim ben seni bebişim bak poponaaa haydiii koşş askerine koşşş kızzz yeter bu kadar hasretlik canım benim burda olamicam ama kalbim seninle vallahi benim adam geliyormuş gibi heyecanlandımm

zemuszemus ŞAFAK 1 zemuszemus
delikafadulden delikafadulden ATARSA DOĞAN GÜNEEEEŞŞŞŞŞŞŞŞŞ delikafadulden delikafadulden
pazar günü kavuşucam aşkımaa inş.. çok şükür bu günüde gördük

susum nerdesin kız sen listeni bi kac gün ben yaptım haberin olsun kızlar listeyi sorunca özletme cok kendini yarın depüme bekliyorum bak turkbayragi

opuyorumnanaktanbi kac gün netim yoktu gelemedım duygusum..
saol liste içinopuyorumnanaktan
valla ben herkesiii teekk tekkk depükliceeemmm..
egerki benımkıne gelmezsenızzz mahvederim siziiiiiaklinialirimsmile:roflol:

yaaa olmazki ama ya neyse beni düşündü bilmek bile güzel dadlum benimm
hay masallah safagına güzel tertipim benim yarınki gecemize gelmemezlik yapmazsın deme klava:
opuyorumnanaktanbi kac gün netim yoktu gelemedım duygusum..
saol liste içinopuyorumnanaktan
valla ben herkesiii teekk tekkk depükliceeemmm..
egerki benımkıne gelmezsenızzz mahvederim siziiiiiaklinialirimsmile:roflol:
susum sen gelme bak ne oluo mutlaka bekliyorum kurabiyem benim opuyorumnanaktan

kız öle deme ben dahada hecanlanıyorum ya bitimu gercekten melayım benim bitiyo demi kız kavuscaz sonunda askerlerimize ayhhhhh cok duygusallastım he
bitiyo vallahi duygum yaaaa:lepi:
onlara da söyle gelsinler katılsınlar topiğe kaydirigubbakcemile3

valla kimse umrumda değil :umursamaz:
otursun onlarr
ben depük yiceeemm
kaydirigubbakcemile3

kiiiiiiiiiizlar delikafadulden misafirlige gitmistik burda saat 11 olcak daha , yetisemicem diye cok korktum ama geldim sükür :sm_cool: ya bu benim ilk depüklemem olcak nerden depüklüyoruz burdn mi özel topic mi var bunun icin

mehabbetim listen hayirli ugurlu olsun güzelim opuyorumnanaktan

kız öle deme ya bi bucuk senin üstünde yüküyle son 1 gün kalcak sonnnn sen gidiyosunn ben aglamimde kim aglasın böle güne aglamaya can kurban :lepi:

Ağlayın kızz vallahi ağlayın MUTLULUKTANNNNNNN !!! ÖMÜR BOYU MUTLULUKTAN AĞLAYIN BUNDAN SONRA. ALLAH Bİ DAHA SİZİ HİİİÇÇÇÇÇÇÇÇÇ AYIRMASINNNNNNNN. Of çok fena oldum yaaa

şafak doğan güneşçiler arkadaşlarım, sizin adınıza sevinmiyorum çünkü siz kendi adınıza zaten delicesine sevinçlisiniz delikafadulden

Bu ayrılık inşallah son ayrlıklarınız olur Allah sizi sevdiklerinizle birbirinize bağışlasın inşallah :Saruboceq:

Allah tüm şafak sayanları sağsalim askerlerine kavuştursun.

oo liste mehabbetinmi oluyo hayırlıı olsunnopuyorumnanaktan
evet susum mehabbete devrettik

sağol canım yaa inş az kaldı 15 dk sonra doğan güneşturkbayragi

bu gece soon listeemmohaoldumsmile
liste yapmak benim en büyük zevkimdi :lepi:
umarım seninde öyle olur mehabbetimm:1hug:
hakkıyla yapacağına ben inanıyorum
vereliniortak

sağol şekercim hep birlikte depüklücez birazdan son 10 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…