- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.321
kimseler yokmu
ben varım ya listemisin yeni sorumlusu opuyorumnanaktan
teşekkürler balam opuyorumnanaktan
inş hakkıyla yerine getirebilirim tabi devrelerimde ben olamadığım vakitlerde yardım ediceklerdir eminim. sanırım böylelikle şafağım daha hızlı geçicekkaydirigubbakcemile2
tatlım benim zaten bencede sen olmalıydın toplu kararımızdı bu zaten bebüşüm benim benim safak malum safak saymayanlar listenin yapması ben ne bilim pek doru bulmuyorum biz zaten bundan sonra sizler için burda olucagız size yoldas olabilmek için böle seyler burda devreden devreye aktarılır ben biliyorum sen hakkıyla yaparsın sıkma canını olmazsa ebus meg ben melay hepimiz sana gerektinde yardımcı oluruz
teşekkürler balam opuyorumnanaktan
inş hakkıyla yerine getirebilirim tabi devrelerimde ben olamadığım vakitlerde yardım ediceklerdir eminim. sanırım böylelikle şafağım daha hızlı geçicekkaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun tatlışım yeni görevin. hakkını vereceğine eminim. sen listedeki şafakları hazırlarken bir bakmışsın senin şafağın doğan güneş olmuşşş. çok güzel bi uğraş asker beklerken zemuszemus hani nerde cancanlar yaaa bu gece kopucak burasııı !!! sempatiksalakcinnidelikafaduldenhihoyyyt
hayırlı olsun tatlışım yeni görevin. hakkını vereceğine eminim. sen listedeki şafakları hazırlarken bir bakmışsın senin şafağın doğan güneş olmuşşş. çok güzel bi uğraş asker beklerken zemuszemus hani nerde cancanlar yaaa bu gece kopucak burasııı !!! sempatiksalakcinnidelikafaduldenhihoyyyt
ay şurda onikiye az kaldı nerde bu depüklenecekelrkaydirigubbakcemile3
biz onlardan daha önce geldik he hiçmi heyecanlı değiller bunlar
he valla ya biz daha heycanlandık
balam sanki yarın vedat ordan cıkamıcak ya senağlamaherseye aglıyorum artık ya
niye kimse yok bugün yaklava:
geldim geldiiimm
şansıma ev misafir doluu
bacaklarım ağrıdan kopuyo yaa
inş pazar sabahı askımın sesiyle uyanırımya nolursun öle düşünme sende askerim gibisin he oda diyo ben burdan hiç dönemicem gibi geliyo diyo kızıyorum .inş rabbim korucak onları ve bize kavuşturacak lütfen bugünlerinin tadını çıkar. ktm ye giricekmi
şiştttt nereye gidiyonuz yagelicekler heralde yaaa ben onikiden sonra çıkıcam hadi gelsinler arrtıkkaydirigubbakcemile
geldim geldiiimm
şansıma ev misafir doluu
bacaklarım ağrıdan kopuyo yaa
bu gece depuk partisi varr:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?